האחים וויזלי
New member
עושק מורשה
הנה עיוות שקרוב לליבו של אורי פינק. יום חמישי הזה היה לי זמן, הלכתי לבקר בסטימצקיא- רציתי לראות את אגדת זבנג 5 (לקט או לא), אני נכנס לחנות, מסתכל ימינה- שמאלה אין ממש זכר לזבנג (גם לא ציפיתי שיהיה) ואז ראיתי באחד הארגזים את זבנג 14- זמן מושלם להשלים פערים, פתחתי את הספר בפעם הראשונה בחיי- גועל נפש, כל הציורים שם בלי טעם, יש המון חדשים, הרעיונות טחונים ולא מצחיקים והכי גרוע- הוא לא החליט על כיוון אחיד- חצי ספר במחשב וחצי ספר נראה במביעה הנפלאה של זבנג! 2
מאווווד מאכזב. אבל אני באתי בכלל לזבנג 5- הסתכלתי שם בארגז והזבנג הכי קרוב ל5 היה 6, לקחתי אותו והסתכלתי על המחיר שלו- שמונים ושמונה שקלים!!!!
אם ככה, חשבתי, כמה עולה זבנג 14?! שמונים ושמונה שקלים גמכן אז מה הקטע? כמעט עשר שנים עברו מאז זבנג 5 והוא עולה בדיוק כמו זבנג 14?! אפילו לא ביקשתי שיזמינו לי, חבל על הכסף מה שכן- יש שם מבצע של מודן בקניית שני ספרים, אז השני במחיר כלשהו או בהנחה, לא זוכר בכל מקרה- אורי פינק באמת עושק וזה נמאס אם אני רוצה לקנות זבנג! ישן אני לא צריך לשבור קופת חסכון ועוד מתלוננים שדיסקים זה יקר
הנה עיוות שקרוב לליבו של אורי פינק. יום חמישי הזה היה לי זמן, הלכתי לבקר בסטימצקיא- רציתי לראות את אגדת זבנג 5 (לקט או לא), אני נכנס לחנות, מסתכל ימינה- שמאלה אין ממש זכר לזבנג (גם לא ציפיתי שיהיה) ואז ראיתי באחד הארגזים את זבנג 14- זמן מושלם להשלים פערים, פתחתי את הספר בפעם הראשונה בחיי- גועל נפש, כל הציורים שם בלי טעם, יש המון חדשים, הרעיונות טחונים ולא מצחיקים והכי גרוע- הוא לא החליט על כיוון אחיד- חצי ספר במחשב וחצי ספר נראה במביעה הנפלאה של זבנג! 2