עושק מורשה

עושק מורשה

הנה עיוות שקרוב לליבו של אורי פינק. יום חמישי הזה היה לי זמן, הלכתי לבקר בסטימצקיא- רציתי לראות את אגדת זבנג 5 (לקט או לא), אני נכנס לחנות, מסתכל ימינה- שמאלה אין ממש זכר לזבנג (גם לא ציפיתי שיהיה) ואז ראיתי באחד הארגזים את זבנג 14- זמן מושלם להשלים פערים, פתחתי את הספר בפעם הראשונה בחיי- גועל נפש, כל הציורים שם בלי טעם, יש המון חדשים, הרעיונות טחונים ולא מצחיקים והכי גרוע- הוא לא החליט על כיוון אחיד- חצי ספר במחשב וחצי ספר נראה במביעה הנפלאה של זבנג! 2
מאווווד מאכזב. אבל אני באתי בכלל לזבנג 5- הסתכלתי שם בארגז והזבנג הכי קרוב ל5 היה 6, לקחתי אותו והסתכלתי על המחיר שלו- שמונים ושמונה שקלים!!!!
אם ככה, חשבתי, כמה עולה זבנג 14?! שמונים ושמונה שקלים גמכן אז מה הקטע? כמעט עשר שנים עברו מאז זבנג 5 והוא עולה בדיוק כמו זבנג 14?! אפילו לא ביקשתי שיזמינו לי, חבל על הכסף מה שכן- יש שם מבצע של מודן בקניית שני ספרים, אז השני במחיר כלשהו או בהנחה, לא זוכר בכל מקרה- אורי פינק באמת עושק וזה נמאס אם אני רוצה לקנות זבנג! ישן אני לא צריך לשבור קופת חסכון ועוד מתלוננים שדיסקים זה יקר

‡NoK

New member
בגלל זה אין לי ספרי זבנג בבית..../images/Emo4.gif

רק זבנג דיאט.

Superunknown1

New member
____

קודם כל, אני חדש פה, קוראים לי שחר. אורי באמת מעלה את המחירים בצורה מוגזמת, מה שלא מאפשר קניה רבה של ספרים. לי בבית יש: דיאט זבנג 1 דיאט זבנג 2 דיאט זבנג 3 זבנג אישי: גברת זעפני זבנג אישי: ג´ינג´י זבנג אישי: מאיה זבנג 9 זבנג זהב זבנג 11.

Superunknown1

New member
--->

וכמובן, יומני זבנג מכיתות ה-ח. (אני בכתה ט´ עכשיו- נגמלתי כבר)

twist1

New member
חחחחח...

זבנג זהב.... נשמע כמו אוסף של פוגים. סתם. גם אני חדשה פה. יש לי מלא ספרי זבנג בבית: 0,1,2,3,7,8,9,10,11,12,13,14 *כמעט* כל הסדרה, ודיאט זבנג: 1,2,3,4 ואתה יכול להבין שאני מאוד אוהבת את הקומיקס הזה. זה מאוד יקר אבל אני מקבלת את הספרים האלה בתור מתנה ליום הולדת או לחגים כך שזה לא נורא כל-כך. במילא אני אף פעם לא יודעת מה אני רוצה ליומולדת:)

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

יש לך שם קפיצה רצינית בספרים, של ספרים טובים
זה אחלה רעיון לקבל את הספרים ליומולדת

twist1

New member
אופס..

הכוונה שלי הייתה זבנג 0, אין כזה דבר זבנג 1. זה מתחיל: 0,2,3,4 וכן הלאה....

Ultra Spidey

New member
למיטב זכרוני יש זבנג! 1...

אפילו קראתי אותו כמה פעמים (מהספריה)

למעלה