עושים שלום

קורורו

New member
אני איתך...

זאת אומרת, רוב האנשים פה ממש נחמדים, ורואים שנקשרתם... ובכלל - פתאום יש הרבה חדשים!!!!

קורורו

New member
גוגל!!!!! *נופלת מההתנפלות של גוגל*

(אאוץ'...) חחח... תודה על קבלת הפנים

Goggle Girl

New member
^_^;;; סליחה, זה בגלל הניק

*-* שמה המלא והיפני של המלאכית קרח הקטנה. אחח...

קורורו

New member
חחח זה בסדר - הבנתי את לבד....

והבנתי שאת צופת שאמן קינג (או שבזה סתם נסחפתי?...) אם כן - נכון שלן חמוד???

Goggle Girl

New member
שאמן קינג, לא :<

שאמאן קינג, כן :> וברגע שהדיסקים שלי עם כל הסדרה ביפנית יחזרו אלי (או לחילופין שההורדה של כל הסדרה תסתיים שוב XD) אני אעשה מרתון מטורף *.* רן חמוד בטירוף, אבל אני מעדיפה את הורו הורו יותר :] פשוט יותר הסטייל שלי

אסור במוסן האיסור לסגור את הפורום..

אני ממש אוהבת את האנשים כאן, ולמרות שאני לא ממש מראה נוכחות אני מבקרת כאן כמעט כל יום, וממש אוהבת את התיאוריות ושרשורי התמונות. זה יהיה אכזרי מצדך לסגור את הפורום

Apikachu L

New member
אל תסגרי!!!!

זה המקום היחד שאני מרגישה שיש לי בו פחות או יותר חברים! ודרך המסרים זה לא אותו הדבר. אני באמת מצטערת שלא הייתי פה לאחרונה...אני תכף אסדר משהו. של אתעזי לסגור. מי יבכה את ההתאבדות שלי ביום ההולדת?

Goggle Girl

New member
האמת עכשיו זה קצת פחות כואב לסגור..

כי כאילו כל מה שנעשה יהיה לעבור לקומונה משלנו... ואפשר יהיה לעשות אותה קומונה סגורה ככה שלפי רשימת החברים בפורום הזה ליסטה תדע את מי לאשר E:

טיקיי

New member
אבל הפורום לא יבש...

עדיין יש הודעות כל יום, גם אם לא מכולם... יש פורומים הרבה יותר יבשים מזה, זה לא שיש הודעה פעם בשבוע, עדיין יש פרקים ואנשים מדברים עליהם וזה לא נחשב לדעתי לפורום יבש. גם אם פעם היה יותר טוב, זה לא אומר שעכשיו גרוע. אני בכלל לא חושב שהפורום הזה יבש, גם אם אין לי הרבה מה לכתוב, עדיין יש הרבה הודעות של אחרים. ואני בטוח מאוד שאף אחד חוץ ממך, (ואני מניח שגם את) לא רוצה שהפורום יסגר... ועדיין יש אנשים חדשים והסדרה עדיין משודרת, ואני גם לא חושב שתפוז יסגרו את הפורום כי הוא עדיין פעיל ועדיין יש הודעות שקשורות לדיג'ימון. וחוץ מזה, למרות שאמרנו שאין לנו הרבה מה לכתוב, עובדה שאנחנו עדיין כאן ועדיין קוראים, וזה בגלל שהפורום עדיין חשוב לנו...

אני מסכים עם כל מילה של יובל

זה שלא כולם כותבים זאת לא סיבה ליסגור את הפורום אולי זה מבאס אבל זאת לא סיבה יש אנשים שכן כותבים זה לא שההודעות פה לא זזות אפשר לאמר שהן זזפות אפילו די מהר ההודעה הכי ישנה היא מה-25 שזה סה"כ לפני 4 ימים(מזל"ט גוגל סורי שלא אמרתי בשירשור) ויש גם אנשים חדשים ואנשים שחוזרים(אפילו עם זה רק אחרי שמונה ימים בחו"ל) אני אישית ניכנס כמעט כל יום וקורא כמעט הכל הבעיה היא(זה לא רק בפורום הזה אלה במלא פורומים שההיתי בהם) שאני פשוט לא מצליח ליכתוב תגובה אז לסיכום הפורום חיי הוא לא כמו פורומים אחרים שלא זזים כמעט,שגוססים לא צריך לסגור את הפורום ביגלל שלא כולם כותבים או שלא כל הזמן כותבים

lori4

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת שלא עניתי עד עכשיו....ישנתי. אני מסכימה עם כל מה שאמרו כאן כי הפורום הזה הוא באמת מקום מיוחד בשבילי (למרות שאני כאן רק שנה), הפורום הזה באמת לא יבש, נכון אז אין הודעות חדשות כל הזמן אבל אנחנו עדיין עושים מאמץ (השירשורים הלילים, העיתון, שירשורי פרקים) ויש כמו שיובל אמר גרועים יותר. הפורום הזה חשוב לנו ואנחנו באמת רוצים שהוא ישאר פתוח.....ועוד

Digi Lista

New member
בגלל שתפוז זז לי ממש לאט...

לא הספקתי לקרוא כול הודעה כמה פעמים ככה שהתגובה שלי כרגע מאוד כללית ופחות אישית ומעמיקה... ממה שהבנתי רוצים שהפורום ישאר,מעולה אבל מה עושים כשאין פרקים ויהיו לימודים ומבחנים?עכשיו חופש ובקושי כותבים אז מה יקרה הלאה? שלא תטעו הפורום יקר לי,האנשים בו(אתם
)יקרים לי אישית אפילו יותר אבל לראות אותו ככה גוסס ולשמוע את זה שנכנסים ולא כותבים זה לא קל,אל תשכחו שיחד איתכם בנינו את הפורום ועשינו את כול הניסויים והטעויות ולכן זה יקר מאוד. השאלה היא רק מה הלאה?מה קורה כשאין לימודים ויגמרו הפרקים בשידורים החוזרים?להציף באופים זה לא פתרון כי אז זה מבטל איכות מסוימת לדעתי... אני כותבת את ההודעה הזאת בוורד,אני אנסה לקרוא שוב הכול ולהגיב עניינית לכול נקודה אבל תפוז ממש איטי ונתקע וזה מטריף אותי.

אני מסכימה עם כל מילה שאמרו פה

לדעתי לא צריך לסגור את הפורום.הוא בכלל לא יבש לעומת פורומים אחרים שאני מכירה ,וגם יש כאן די הרבה אנשים וכולם כאן מאוד קשורים זה לזה. לדעתי,אפשר להחיות את הפורום בכל מיני משחקים ודיונים.כמובן שבשביל זה צריך רצון ושיתוף פעולה. וזה בכלל לא קשור ללימודים לדעתי,כי אפשר להגיד את אותו הדבר על החופש-בחופש כולם יוצאים ומבלים ולכן נמצאים פחות זמן בבית,כלומר פחות זמן במחשב.ואם באצמת רוצים-אפשר גם למצוא זמן בתקופה הכי לחוצה כדי לכתוב בפורום שאוהבים.אני מדברת מניסיון.נכון שבפורום הספציפי הזה אני לא כותבת הרבה,אבל זה בגלל שאני לא מכירה את הסדרה.אני מאוד אוהבת את האנשים בפורום הזה,כולם כאן מאוד נחמדים,ואני אהיה מאוד עצובה אם הפורום ייסגר.

כן זה באמת מבאס....

אולי צריך למצוא משחק שימשוך את כולם.... אנשים,אולי תעלו רעיונות לכל מיני משחקים מעניינים?

קורורו

New member
אממ...

מי יודע, אני די הרבה חושבת על זה בלילה כשאני לא נרדמת (וזה קורה הרבה...) אבל הרוב כבר עשו... סיבות לראות דיג'ימון... משפטים של דמויות... אולי אפשר להחזיר כמה, אתם יודעים, שלא הלך - אולי עכשיו זה כן?

Digi Lista

New member
ואיך גורמים לשיתוף פעולה?

כול מה שמנסים נתקע,אם אנשים רוצים שימשיך להתקיים הפורום צריך שכול אחד יקח יוזמה ואם לא להציע דברים לפחות להשתתף בהם ולהביע דעתם על המשחקים והדברים,אולי ככה אפשר יהיה לשנות ולשפר...

למעלה