מי הרים גבה?
האמת שניחשתי כבר מזמן שכזה דבר יקרה ושאלתי המון פעמים אם עדיף להוריד את הפורום כשהוא בשיא מאשר לתת לו לגסוס(שזה כואב לי אישית אפילו יותר),אנשים כאן בחרו באפשרות של להשאיר אותו,זה כלל התחייבות גם להפעיל אותו,גם בגלל שפורום לא פועל לבד ולא יעזור כמה הודעות כחולות יהיו וגם כי אם רוצים לשמור על משהו שישאר צריך לעשות את זה במעשים ולא בדיבורים... אבל נמאס להתחנן לאנשים,ברור שעסוקים ושיש חיים גם מעבר וברור שיש דברים נוספים שמונעים נוכחות גבוהה כמו למשל פרקים חדשים,גיבורים אמיתיים שאפשר לדבר על מעשיהם לאחר שהסדרה יורדת כמו בסדרות לא מצוירות,התפצלויות הקהל ל...טוב,כאן אני אעצור את עצמי. ועדיין עכשיו חופש אפשר ליזום דברים,הבעיה שכול מה שמנסים לא הולך,דיונים לא נמשכים הרבה זמן כי אין שיתוף פעולה,רעיונות לא מוצעים כשכבר יש משהו כמו שהחבר'ה נכנסו לכאן בקושי הגיבו... אני בעד לשמוע ביקורת ולדעת איך להמשיך הלאה,כדי שיהיה יותר טוב מהסיבה שהמצב הזה מאוד לא נוח... עדי-אין לי מושג על מה את מדברת,אני לפחות משתדלת להגיב בכול שרשור כשאני רואה אותו ותפוז או ירוחם לא עושים לי בעיות(כמו עכשיו שאני כותבת בוורד). מה לגביי שרשורים ליליים?בדרך כלל הממוצע של הנוכחות מסתכם ב2-4 חברים. איפה הסיפורים? היצירות? הדיונים ההזויים? המשחקים? הדיבורים על הפרק? העיתון? אני באמת רוצה לדעת מה צריך כדי להציל את הפורום ואם אין מה לעשות כנראה שעדיף לסגור אותו...