עושים שלום

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

אנשים אתם יודעים שזה ממש מבאס../images/Emo153.gif

שכבר כמעט אף אחד מותיקי הפורום לא כותב פה יותר? ומי שכן זה רק באופים... הותיקות היחידות שעדיין כותבות נראה לי אלה לורי ויאנה, כל השאר סתם באים מדי פעם וכותבים רק באוף. זה מבאס. זה לא כמו שהיה פעם/:):

Goggle Girl

New member
~.~ סליחה?!

ועוד נוסיף על זה ונאמר שלאחת התגובות האחרונות שלי שהיו רציניות ובנושא קיבלתי הרמת גבה כתגובה, זה הולם זה?

Digi Lista

New member
מי הרים גבה?

האמת שניחשתי כבר מזמן שכזה דבר יקרה ושאלתי המון פעמים אם עדיף להוריד את הפורום כשהוא בשיא מאשר לתת לו לגסוס(שזה כואב לי אישית אפילו יותר),אנשים כאן בחרו באפשרות של להשאיר אותו,זה כלל התחייבות גם להפעיל אותו,גם בגלל שפורום לא פועל לבד ולא יעזור כמה הודעות כחולות יהיו וגם כי אם רוצים לשמור על משהו שישאר צריך לעשות את זה במעשים ולא בדיבורים... אבל נמאס להתחנן לאנשים,ברור שעסוקים ושיש חיים גם מעבר וברור שיש דברים נוספים שמונעים נוכחות גבוהה כמו למשל פרקים חדשים,גיבורים אמיתיים שאפשר לדבר על מעשיהם לאחר שהסדרה יורדת כמו בסדרות לא מצוירות,התפצלויות הקהל ל...טוב,כאן אני אעצור את עצמי. ועדיין עכשיו חופש אפשר ליזום דברים,הבעיה שכול מה שמנסים לא הולך,דיונים לא נמשכים הרבה זמן כי אין שיתוף פעולה,רעיונות לא מוצעים כשכבר יש משהו כמו שהחבר'ה נכנסו לכאן בקושי הגיבו... אני בעד לשמוע ביקורת ולדעת איך להמשיך הלאה,כדי שיהיה יותר טוב מהסיבה שהמצב הזה מאוד לא נוח... עדי-אין לי מושג על מה את מדברת,אני לפחות משתדלת להגיב בכול שרשור כשאני רואה אותו ותפוז או ירוחם לא עושים לי בעיות(כמו עכשיו שאני כותבת בוורד). מה לגביי שרשורים ליליים?בדרך כלל הממוצע של הנוכחות מסתכם ב2-4 חברים. איפה הסיפורים? היצירות? הדיונים ההזויים? המשחקים? הדיבורים על הפרק? העיתון? אני באמת רוצה לדעת מה צריך כדי להציל את הפורום ואם אין מה לעשות כנראה שעדיף לסגור אותו...

cody54

New member
תהייה (או יותר נכון שאלה).

פעם ניסיתם לעשות משחק תפקידים של דיג'ימון בפורום? זה יכול לעורר (מוזר, אבל פעם הייתי בפורום שמשחק תפקידים לא רק מאוד גיבש אותו אלה גם החייה אותו, איכשהו).

Goggle Girl

New member
שקלתי האמת להעלות הצעה כזאת :>

אני מיאקו! XD אומרת כבר עכשיו!!!

סליחה? >.>'

אין לי הרבה זמן להיכנס, אשמתי?.. חוץ מזה שאין לי ממש הרבה מה לכתוב, כי אני לא רואה את השידורים החוזרים וגם אין לי רעיונות לעיתון, כשיש לי מה לכתוב, אני כותבת :X

בעיני כן...../images/Emo153.gif

אבל אנשים שלא תבינו לא נכון, לא באתי אליכם בהאשמות, פשוט אמרתי שזה מבאס אותי... ועדי, סלחי לי. באמת היו שרשורים שהשתתפת בהם.

Digi Lista

New member
מה זאת השאלה הזאת?ברור שכן

וגם מי שלא נחשב ותיק מוזמן להשתלב,לשאול שאלות,ליזום רעיונות...אף אחד לא מת מכאלה דברים אצלנו(עד כמה שאני יודעת...)...
גם אותי זה מבאס בצורה אישית,הצטרפו חדשים-לאן הם נעלמו?איפה הילה?הארוקה?יובל?ספון?ויש עוד כמובן(מצטערת שאני סנילית בשמות
)...אף פעם לא היינו הרבה אנשים בפורום אבל לפחות היינו...

Ray girl

New member
אוקי...

אני מדוה שאני לא באה לכאן הרבה... תיקון... אני לא כותבת הרבה. אבל את יודעת למה? כי אני כבר לא מרגישה שייכת. אני לא מאשימה פה אף אחד, כן? אבל פשוט אני לא מרגישה שייכת...

אני לא יודעת אם אני נקראת ותיקה...

אני יודעת שזה מבאס ולא נעים לי לראות את הפורום גוסס, אבל פשוט אין לי מה לכתוב, ואני גם לא נכנסת הרבה למחשב בזמן האחרון.

Digi Lista

New member
טוב,זה אומר רק דבר אחד.

בסוף החופש אנחנו סוגרים את הפורום בחגיגה מפוארת,זה חבל וזה מאוד עצוב אבל כנראה שצריך לדעת לסגור פרקים בחיים ולהמשיך הלאה... בינתיים אפשר בקצת יותר מחודש שנשאר(אלא אם יהיו שינויים)לדבר והרבה,לפחות למצות את הדברים עד הסוף,בסדר?
(לא החלטתי עדיין איך אני אמורה להרגיש אז אני מחולקת...)
שלא תטעו-אני דווקא מתכוונת לשמור על קשר עם כול מי שרוצה-בעיקר דרך האימיילים והמסרים(אני לא בונה על האייסיקיו שלי אבל גם אותו אני אתן לכול מקרה)

star_female

New member
אני לא חושבת שזה הכרחי...

גם אם הפורום לא הכי פעיל, הוא לא מת, ולא כותבים פה הודעה בשבוע. לדעתי ממש לא יזיק להשאיר את הפורום *גם* אם הוא יהיה ברובו אוף, כי הוא שלנו, ולא יהיה עוד מקום לדבר ביננו בפורום כזה (לא במובן האינטרנטי :X).

למעלה