עושים משהו בשבילם

The Bugi

New member
אז עכשיו גם אסור למחות?

הקרע בעם נוצר אך ורק כאשר משתמשים בתבא נגד אזרחים שרוצים להשמיע את קולם! אתה פוסל גם את המאבק החוקי? אולי נעבור לרוסיה ונסגור עניין?

freidis23

New member
מאבק חוקי הוא טוב ורצוי

אני אפילו בתור תומך התוכנית, הפעמתי למראה יום העצירה בכביש למחשבה נוספת בו מכוניות רבות נעמדו בצידי הדרך..... ומחאו נגד ההנתקות, אני תמכתי בהפגנות בככר רבין ובירושלים... אבל בין זה לבין צעדות ענק לעבר גוש קטיף שנאסרות על ידי השלטון, לבין פיזור מסמרים ושמן על כבישי ולבין חסימת כבישים מרכזיים וגרימת נזק לאזרחים רבים יש אלפי שנות אור. הפעלת הצבא נוצרה כצורך לאור ההתנגדות האקטיביסטית הכבדה....

The Bugi

New member
וזה נראה לך נרומלי

להפעיל צבא נגד אזרחים? אם תחפש תקדים למעשה כזה בהיסטוריה של האנושות התוצאות לא יהיו כאלה מחמיאות. תגיד, להפריד אנשים בין מקום מגוריהם לעולם החיצון זה לא "גרימת נזק לאזרחים רבים"? הצגת תעודות זהות כמו חבורת פושעים? אני לא מצדיק את השמן על הכביש. מי שעשה את זה צריך להיות בכלא. אלה אנשים שהם השוליים הקיצוניים שמפריעים למאבק החשוב שלנו ואותם צריך לעצור בכל מחיר.

freidis23

New member
להפעיל צבא נגד אזרחים

זה אכן צעד קצוני שבא כתוגבה לצעדים קיצוניים מהצד השני... הפרדה בין אנשים מקום מגוריהם תמיד היא קשה... והיא נעשית בכל העולם ממניעים כלכליים, מדיניים או אינטרסנטים. בארץ במקרה הזה הזזה היא על רקע אינטרס לאומי כלל ארצי.... ולכן יש בזה מן הלגיטימי- ולא סתם ההכרעה התקבלה גם בממשלה, גם בכנסת וגם בבית המשפט העליון- הדמוקרטיה שלנו, נבחרי הציבור שלנו הם אלו שקבעו זאת... לא אני ואתה

למעלה