עושים משהו בשבילם

mifkad leumi

New member
עושים משהו בשבילם

שלחנו את החיילים למשימה הקשה מכל- בואו נעשה משהו בשבילם! המפקד הלאומי קורא לציבור הרחב, שמאל וימין, דתיים וחילוניים לשלוח כבר היום חבילות שי לכוחות הביטחון אשר נשלחו למשימת פינוי ישובי עזה וצפון השומרון ועומדים תחת משימה פיזית ונפשית כבדה. צהל הוא צבא העם- אסור לשבור את רוח החיילים, זו לא הממשלה ואף לא הכנסת ששלחה אותם למשימת הפינוי אלא אנחנו, הרוב הגדול שרוצה לצאת מעזה ולחתור להשגת הסדר קבע עם הפלסטינים. בואו לא נשאיר אותם לבד המפקד הלאומי קורא לכם לשלוח את החבילות לאיש הקשר שלנו על גבול רצועת עזה, והוא ישלח את החבילות לחיילים. מה אפשר לעשות- שלחו חבילה והביעו תמיכה! עבור: תמיכה בחיילי צה"ל קיבוץ מפלסים (ליד ניר בראודה) ד.נ חוץ אשקלון מיקוד 79160 אפשר לשלוח ממתקים, מוצרי מזון יבשים, מכתבי תמיכה וכל צ`ופר נוסף שיכול לעורר את רוחם ולעשות להם קצת טוב בתקופה קשה זו. לפרטים ותרומות אפשר לפנות לטל 3373* או באתר www.mifkad.org.il זוהי ההזדמנות של כולנו לצאת מהאדישות כמו כן חשוב שתפיתו לכמה שיותר אנשים את פרטי הקמפיין ומטרותיו (לינק לפלייר), וכך יותר אנשים ידעו ויותר אנשים יפעלו.

עלק!

כל מי שליד הגבול המתחדש מפחד הוא יהיה כמו שדרות אז בטח שהוא נגד וגם מי שגר ביו"ש הוא נגד כי הוא בתוכנית התנתקות הבאה של שרון בנת? חוץ מזה כל בנאדם עם מוח הוא נגד למה מזה יתן לצאת?

פחות חיילים יהרגו, פחות כסף יושקע

באדמה שאינה שלך, תוכלי לבצע פעולה צבאית בעזה בלי שיקראו לך בעולם עם כובש... לא תספקי לרצועת עזה- ליהודים ולערבים- חשמל, מים, טלפון ומשרות עבודה שיתפנו לטובת תושבי הדרום המובטלים...

freidis23

New member
לא קשור מסכנים....

אני לפחות יושב במקום חוקי, לחלוטין.... אם היו אומרים לי שלמען שלום וביטחון אני אצטרף לעזוב את הבית שלי, אני בטוח שזה היה לי קשה מאוד... אבל השאלה הנשאלת היא- עדיפות לאינטרס לאומי לעומת אינטרס אישי.... לטעמי- לאומי... ויתור כואב של מספר אלפי אנשים לטובת 6 מיליון....

ומה עם

ומה עם כל האנשים שמאבדים את מקור פרנסתם בגלל התכנית? ומלבדם - כל ענף החקלאות. נדמנ לי שכשליש מהחקלאות בארץ נמצא בחבל ארץ זה. זה בקשר לעבודה.. מלבד זאת - הטרור יתגבר.. והם ימשיכו לקרוא לנו כובשים עד שנתן להם את כל הארץ - שמעת את אבו עלא לפני מספר ימים.

freidis23

New member
מה קשור? אנחנו לא מבצעכים את

ההנתקות בגלללם או בגלל השטח שהם מנכסים לעצמם, אלא מבחינת ההסתכלות הבינ"ל.... חוצמזה לגבי פרנסה- אנשים מקבלים מקומות עבוןדה חלופיים, חממות, שדות וכל מה שהיה שם לפני זה. חוצמזה בקושי 7% מהחלקאות בישראל נמצא ברצועת עזה... ברור שלא שליש

תגובה

מאיפה אתה יודע? אנשים מקבלים מקומות עבודה חילופיים וכו'.. אתה יודע על זה מהתקשורת? כי אני יודעת על זה מאנשים באופן פרטי, וידוע לי קצת אחרת. האמת היא - שעדיין מוקדם לומר, כי חלק ניכר מהאנשים, ייתכן ואפילו הרוב, בניגוד למה שמשודר לנו מהתקשורת, לא מתעסקים במעבר דירה, הם פשוט לא מאמינים שזה יתבצע. 7% אתה בטוח בכך? מנין לך? אני לא בטוחה לגבי "שליש", לכן אמרתי נראה לי.

freidis23

New member
אז אני אספר לך....

אני לא ניזון מהתקשורת, כי עכשיו לאחר ההתנתקות אני גר בישוב על הגדר.... אני שומע הרצאות, יונתן בסי ישב אצלי בסלון.... אני מכיר אנשים ויש לי המון חברים שגרים בגוש.... הקיבוץ שלי מכר למדינה שטחים חקלאיים ענפים לטובת המתפנים... וגם חממות רבות.... ולגבי האחוזים- אני קצת עוסק בחקלאות וג"ג בקנ"מ ארצי- כך שאני יודע

The Bugi

New member
פתאום אתם "עושים משהו בשבילם"?

איפה הייתם בכל שנות האינתיפאדה? החיילים היו צריכים את התמיכה שלכם לא פחות! עכשיו יש לכם נקיפות מצפון בגלל גירוש יהודים? תתביישו.

freidis23

New member
זה לא מדוייק......

בכל שנות האינתיפאדה היו ארגונים קטנים שכן ניסו לחזק את החיילים, העניין כיום הוא שההתנגדות לחיילים לא באה מהצד הערבי, שבמובן מסויים די ברור שהוא יתנגד לחיילים, אלא מבפנים... מאנשי מילואים, מיהודים, מחברים לשכונה ולעבודה... ולכן פה הבעיה.

The Bugi

New member
אין שום התנגדות לחיילים

והיא עדיין שמורה לערבים ולחלק מאנשי השמאל. או שאולי הימין הוא גיס חמישי מבחיחנתך?

freidis23

New member
חס וחלילה גיס חמישי....

ודאי שיש התנגדות לחיילים - לך למחסומים ותראה... אנשים שדוחפים חיילים, שמקללים, שיורקים.... ילדים וצעירים שמנסים בדרכי שפלות של לוחמה פסיכולוגית לעודד סרבנות- סרבנות היא אסורה בצבא ודין המצבע אותה כלא.

The Bugi

New member
ההתנגדות היא לא אלימה

אנשי הגוש ושאר מתנגדי העקירה הצהירו לא פעם שהם מוכנים לשבת על הקררקע ולחטוף מכות מחיילים. הם מצידם לא ירימו יד על אף אדם. קרא לזה השפלה או איך שתרצה, אני רואה בזה מעשה אצילי למניעת קרע בעם שהוא ערך חשוב מכל דבר אחר. הלוחמה הפסיכולוגית היא לגיטימית. בסופו של יום כל חייל יעשה עם עצמו חשבון נפש: מדוע הוא התגייס לצבא ההגנה לישראל ואיך הוא רוצה להעביר בו את שירותו. חייל שלא ירצה לקחת חלק במעשה-נושא בתוצאות ומקבל על עצמו את העונש שיגזר עליו.

freidis23

New member
חייל אמור לקחת את החחלטה בעצמו

ולא תחת לחץ עצום שמופנה עליו על ידי אנשים שעד אתמול היו שכניו וחבריו.. הקרע בעם נגרם לא כתוצאה מההתנתקות אלא כתוצאה מתנועת ההתנגדות להתנתקות והדרכים הלגליות והבלתי לגליות שנוקטים בהן.

למעלה