אהה ואין איקונים כי אני פשוט לא אוהבת...
T TEENAGER1 New member 16/8/05 #1 *עושה משהו מעניין* ממ שרשור דסקטופ כאן, ויאללה בלאגן!!!!!!!11111111111 שרשרו דסקטופיכן ( ) ?
T TEENAGER1 New member 16/8/05 #2 ../images/Emo66.gif. המ יש לי אייקונים משעשעים שמה וסליחה על האיכות הזבל, זה פשוט היה קובץ מאוד גדול.
../images/Emo66.gif. המ יש לי אייקונים משעשעים שמה וסליחה על האיכות הזבל, זה פשוט היה קובץ מאוד גדול.
T the queen zohar New member 16/8/05 #4 כנסי לצאט מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif או לפחות תתני לי את מס' האיסי
צ צב אתלטי New member 16/8/05 #26 האע!../images/Emo54.gif זה בפוטושופ? אם כן, אני יכולה בבקשה את המברשת של המסגרת?
A ame noire New member 16/8/05 #6 שמה את הדסקופ שלי כדי להשוויץ במלאך שלי שמככב שמם רוב שעות היממה... במילא אין לי שום דבר מיוחד על הדסק...
שמה את הדסקופ שלי כדי להשוויץ במלאך שלי שמככב שמם רוב שעות היממה... במילא אין לי שום דבר מיוחד על הדסק...
M my presious New member 16/8/05 #11 ../images/Emo42.gif*מקווה שיעלה* אני שונאת את המחשב הזה, הוא משותף עם המשפחה אז הוא נורא עמוס. חוץ מזה שהאייקונים כחולים ולא שקופים, וככה זה נראה רע עם הרקע>< האיכות גרועה, כי הקובץ ענקי.
../images/Emo42.gif*מקווה שיעלה* אני שונאת את המחשב הזה, הוא משותף עם המשפחה אז הוא נורא עמוס. חוץ מזה שהאייקונים כחולים ולא שקופים, וככה זה נראה רע עם הרקע>< האיכות גרועה, כי הקובץ ענקי.
א אנבלייי New member 16/8/05 #16 -_- אני פשוט אראה לכם את התמונה, כי אני לא יכולה לעשות במחשב הזה פרינט סקרין.