עושה בחוואה
לא יודע אם ככה כותבים אבל נגיד
יש לי חברה טובה (ווירטואלית) שיש לה בעיה. נקרא לה יעלי. והיא לא ממש רוצה לכתוב אותה פה בעצמה אז הצעתי שאני אתכוב בשבילה. עכשיו דיברנו, ואמרתי שאני לא חושב שאני אצליח להעביר את זה טוב בעצמי, אז הנה המילים שלה... yaeli (1:53 PM) : הם פסדר חלק מהזמן דווקא היה שבוע די חרא, מבחינה נפשית erlich (1:55 PM) : כי? yaeli (1:55 PM) : סיפור מה זה ארוך erlich (1:56 PM) : לא רוצה לשתף? yaeli (1:56 PM) : לא יודעת בגדול- אני רוצה לשכב עם האקס המיתולוגי שלי erlich (1:58 PM) : which is לא טוב. yaeli (1:58 PM) : דההה erlich (1:58 PM) : אמממ אפשר לשאול למה? yaeli (1:58 PM) : כי אני נמשכת אליו...? erlich (2:02 PM) : ומה הבעיה ביובל? erlich (2:02 PM) : אני נמשך להרבה בחורות שהן לא מעיין, אבל כשאני איתה זה כאילו שכל האחרות נעלמות... yaeli (2:02 PM) : אין בעיה אני נמשכת אליו גם
אבל עםשי (הבחור המדובר) לא שכבתי ואני רוצה סגירת מעגל מסוימת, לא יודעת להסביר את זה yaeli (2:07 PM) : ארז? הלו? erlich (2:08 PM) : מעיין בדיוק הייתה בטלפון erlich (2:09 PM) : פיספסה את הרכבת וזה..... yaeli (2:09 PM) : אה אוקי yaeli (2:09 PM) : איי erlich (2:09 PM) : כן
) בכל אופן, תראי, מה תרוויחי מה? yaeli (2:10 PM) : כלום לא יודעת גם דיברתי על זה עם שי וגם דיברתי על זה עם יובל erlich (2:10 PM) : מה??????? erlich (2:10 PM) : מה?!?!?!?! erlich (2:11 PM) : איך יכולת לעשות את זה????? yaeli (2:11 PM) : מה? לאט erlich (2:12 PM) : כאילו... איך יובל מרגיש עם זה? yaeli (2:14 PM) : לא יודעת בדיוק להסביר לך את זה כבר דיברנו על זה פעם שאנחנו רוצים לסגור מעגל מתישהו, מינית, עם האקסים המיתולוגיים שלנו אבל פתאום זה התקיף אותי שוב ואצלי, ההתגברות על שי היא פחות מההתגברות של יובל כל האקסית שלו בגלל ההתיישנות וזה erlich (2:15 PM) : אני לא הייתי רוצה לעשות כזה דבר באופן אישי. בכל זאת, זה יפה שאתם מאוד פתוחים בנושאים האלו וזה... אם מעיין הייתה אומרת לי כזה דבר, הייתי רוצה להתאבד..... yaeli (2:16 PM) : בסדר זה מאוד תלוי באנשים הדבר היותר מתסכל, זה שדיברתי על זה עם שי והוא אמר שזה נשמע לו מעניין וזה התפתח למעין שיחה נורא מינית עינוי erlich (2:18 PM) : למה דיברת איתו על זה? ואיך נתת לזה להתפתח לזה? אני באמת לא מבין אותך ... yaeli (2:19 PM) : גם אני לא מבינה את זה יש לי בעיות נפשיות, לדעתי :/ erlich (2:20 PM) : טוב טוב, רגע. yaeli (2:21 PM) : מה? erlich (2:21 PM) : תראי, לחשוב מחשבות מיניות זה ממש לא בעיה נפשית erlich (2:21 PM) : על האקסים, אני יכול להבין, באמת. erlich (2:21 PM) : אבל ישנה דרך ארוכה בין לחשוב על זה, לבין ללכת ולדבר איתם על זה..... yaeli (2:21 PM) : אני יודעת אבל להתחיל לחלוק את זה עם מושא המחשבות ועם החבר? yaeli (2:22 PM) : אני יודעת erlich (2:28 PM) : את גם די עשית משהו בנוגע לזה... erlich (2:28 PM) : זו די בעיה erlich (2:28 PM) : תקשיבי, מה יובל אמר? yaeli (2:29 PM) : אחחח ארז אני לא נורמלית לא יודעת בדיוק הוא הבין אבל היה לו קשה עם זה הוא נורא דאג שאני רוצה את שי ואוהבת אותו שוב ורוצה שניפרד כדי לחזור אליו (למרות שיש לשי חברה כבר שנה) erlich (2:30 PM) : בטח שהוא דאג מזה!!! yaeli (2:30 PM) : נו ברור erlich (2:30 PM) : אני לא הייתי יכול להבין אפילו, יש לך מזל
yaeli (2:30 PM) : אבל אני מניחה שהייתי מכירה אותך כבר בשביל לדעת לא לדבר איתך על זה יובל לא כמוך, חומד
yaeli (2:39 PM) : ארז? erlich (2:40 PM) : אני חושב מה לענות לך erlich (2:40 PM) : לא רציתי לרשום סתם מילת ביניים שכזו yaeli (2:40 PM) : אין בעיה erlich (2:40 PM) : קודם כל תבררי עם עצמך erlich (2:41 PM) : מה את חושבת שההשלכות של לעשות את זה עם שי יהיו עליך? erlich (2:41 PM) : מול לא לעשות את זה yaeli (2:41 PM) : נוראיות erlich (2:41 PM) : ותמשיכי ללחשוב על עליך ויובל erlich (2:41 PM) : אוקיי, זה כבר טוב .....
לא יודע אם ככה כותבים אבל נגיד