עושה בחוואה

erlich

New member
עושה בחוואה

לא יודע אם ככה כותבים אבל נגיד :) יש לי חברה טובה (ווירטואלית) שיש לה בעיה. נקרא לה יעלי. והיא לא ממש רוצה לכתוב אותה פה בעצמה אז הצעתי שאני אתכוב בשבילה. עכשיו דיברנו, ואמרתי שאני לא חושב שאני אצליח להעביר את זה טוב בעצמי, אז הנה המילים שלה... yaeli (1:53 PM) : הם פסדר חלק מהזמן דווקא היה שבוע די חרא, מבחינה נפשית erlich (1:55 PM) : כי? yaeli (1:55 PM) : סיפור מה זה ארוך erlich (1:56 PM) : לא רוצה לשתף? yaeli (1:56 PM) : לא יודעת בגדול- אני רוצה לשכב עם האקס המיתולוגי שלי erlich (1:58 PM) : which is לא טוב. yaeli (1:58 PM) : דההה erlich (1:58 PM) : אמממ אפשר לשאול למה? yaeli (1:58 PM) : כי אני נמשכת אליו...? erlich (2:02 PM) : ומה הבעיה ביובל? erlich (2:02 PM) : אני נמשך להרבה בחורות שהן לא מעיין, אבל כשאני איתה זה כאילו שכל האחרות נעלמות... yaeli (2:02 PM) : אין בעיה אני נמשכת אליו גם :) אבל עםשי (הבחור המדובר) לא שכבתי ואני רוצה סגירת מעגל מסוימת, לא יודעת להסביר את זה yaeli (2:07 PM) : ארז? הלו? erlich (2:08 PM) : מעיין בדיוק הייתה בטלפון erlich (2:09 PM) : פיספסה את הרכבת וזה..... yaeli (2:09 PM) : אה אוקי yaeli (2:09 PM) : איי erlich (2:09 PM) : כן :() בכל אופן, תראי, מה תרוויחי מה? yaeli (2:10 PM) : כלום לא יודעת גם דיברתי על זה עם שי וגם דיברתי על זה עם יובל erlich (2:10 PM) : מה??????? erlich (2:10 PM) : מה?!?!?!?! erlich (2:11 PM) : איך יכולת לעשות את זה????? yaeli (2:11 PM) : מה? לאט erlich (2:12 PM) : כאילו... איך יובל מרגיש עם זה? yaeli (2:14 PM) : לא יודעת בדיוק להסביר לך את זה כבר דיברנו על זה פעם שאנחנו רוצים לסגור מעגל מתישהו, מינית, עם האקסים המיתולוגיים שלנו אבל פתאום זה התקיף אותי שוב ואצלי, ההתגברות על שי היא פחות מההתגברות של יובל כל האקסית שלו בגלל ההתיישנות וזה erlich (2:15 PM) : אני לא הייתי רוצה לעשות כזה דבר באופן אישי. בכל זאת, זה יפה שאתם מאוד פתוחים בנושאים האלו וזה... אם מעיין הייתה אומרת לי כזה דבר, הייתי רוצה להתאבד..... yaeli (2:16 PM) : בסדר זה מאוד תלוי באנשים הדבר היותר מתסכל, זה שדיברתי על זה עם שי והוא אמר שזה נשמע לו מעניין וזה התפתח למעין שיחה נורא מינית עינוי erlich (2:18 PM) : למה דיברת איתו על זה? ואיך נתת לזה להתפתח לזה? אני באמת לא מבין אותך ... yaeli (2:19 PM) : גם אני לא מבינה את זה יש לי בעיות נפשיות, לדעתי :/ erlich (2:20 PM) : טוב טוב, רגע. yaeli (2:21 PM) : מה? erlich (2:21 PM) : תראי, לחשוב מחשבות מיניות זה ממש לא בעיה נפשית erlich (2:21 PM) : על האקסים, אני יכול להבין, באמת. erlich (2:21 PM) : אבל ישנה דרך ארוכה בין לחשוב על זה, לבין ללכת ולדבר איתם על זה..... yaeli (2:21 PM) : אני יודעת אבל להתחיל לחלוק את זה עם מושא המחשבות ועם החבר? yaeli (2:22 PM) : אני יודעת erlich (2:28 PM) : את גם די עשית משהו בנוגע לזה... erlich (2:28 PM) : זו די בעיה erlich (2:28 PM) : תקשיבי, מה יובל אמר? yaeli (2:29 PM) : אחחח ארז אני לא נורמלית לא יודעת בדיוק הוא הבין אבל היה לו קשה עם זה הוא נורא דאג שאני רוצה את שי ואוהבת אותו שוב ורוצה שניפרד כדי לחזור אליו (למרות שיש לשי חברה כבר שנה) erlich (2:30 PM) : בטח שהוא דאג מזה!!! yaeli (2:30 PM) : נו ברור erlich (2:30 PM) : אני לא הייתי יכול להבין אפילו, יש לך מזל :) yaeli (2:30 PM) : אבל אני מניחה שהייתי מכירה אותך כבר בשביל לדעת לא לדבר איתך על זה יובל לא כמוך, חומד :) yaeli (2:39 PM) : ארז? erlich (2:40 PM) : אני חושב מה לענות לך erlich (2:40 PM) : לא רציתי לרשום סתם מילת ביניים שכזו yaeli (2:40 PM) : אין בעיה erlich (2:40 PM) : קודם כל תבררי עם עצמך erlich (2:41 PM) : מה את חושבת שההשלכות של לעשות את זה עם שי יהיו עליך? erlich (2:41 PM) : מול לא לעשות את זה yaeli (2:41 PM) : נוראיות erlich (2:41 PM) : ותמשיכי ללחשוב על עליך ויובל erlich (2:41 PM) : אוקיי, זה כבר טוב .....

erlich

New member
עושה בחוואה 2

erlich (2:41 PM) : אם את מודעת לזה, איך זה שאת רוצה בזה כ"F erlich (2:41 PM) : כ"כ? yaeli (2:41 PM) : אהההההההההההה איזה תחת :/ erlich (2:43 PM) : תחת? erlich (2:43 PM) : תחת? erlich (2:43 PM) : זה כל העניין? כבר חשבתי שיש לו יותר משל יובל או משו yaeli (2:45 PM) : חוץ מזה, זה המכלול זה שי, נו אתה לא יכול להבין את זה ולו וליובל יש שונה לא יודעת מה עדיף לא חשבתי על זה כ"כ וזה גם חבר ראשון הרבה יותר עמוק erlich (2:48 PM) : אני באמת לא יכול להבין erlich (2:49 PM) : יובל יכול להבין את מה שהסברת לי עכשיו? חוץ מהקטע של הגדלים? yaeli (2:49 PM) : חבל הייתי רוצה שמישהו יבין אותי בעניין אגב, בגלל זה חשבתי עליך אתמול erlich (2:49 PM) : כי אני אולי הייתי יכול להבין? yaeli (2:49 PM) : לא יודעת הוא מבין את הבסיס אבל קשה לו עם זה שכאילו הוא לא יכול להתחרות בזה yaeli (2:49 PM) : אולי, לא יודעת erlich (2:50 PM) : תראי, אני פשוט שם את עצמ באותה סיטואציה erlich (2:50 PM) : זה היה נורא נורא מתסכל אותי erlich (2:50 PM) : ואולי בגלל שממילא קשה לי עם מעיין בימים האלו אז אני מגיב ככה yaeli (2:50 PM) : למה קשה? erlich (2:50 PM) : אנחנו מתראים פעם בה-מ-ו-ן זמן erlich (2:51 PM) : זו בעייה רצינית yaeli (2:51 PM) : למה זה ככה? erlich (2:51 PM) : בגלל השירות הצבאי שלה yaeli (2:52 PM) : אוי זו באמת בעיה erlich (2:52 PM) : אה הא ועוד מעט זה יהיה 18-3 yaeli (2:52 PM) : מהההה?! למה? מה היא עושה בצבא? erlich (2:53 PM) : מודיעין yaeli (2:54 PM) : אחחחחח erlich (2:54 PM) : כן yaeli (2:54 PM) : לי וליובל התחילה הבעיה הזאת כשהתגייסתי אבל כשבשבוע השני שלי אני מבלה את רובו בבית קשה להתרגל להתמודד עם זה erlich (2:56 PM) : LOL ואז כל כמה זמן תחזרי? yaeli (2:56 PM) : שבוע-יים erlich (2:57 PM) : מה יהיה התפקיד? מש"קית ת"ש לא? erlich (2:57 PM) : בקורס תחזרי כל שבוע לא? yaeli (2:58 PM) : כן סוגרים שבת אחת בקורס, למיטב הבנתי erlich (3:01 PM) : הבנתי.. erlich (3:01 PM) : זה קשה... yaeli (3:01 PM) : כן אבל אני מקווה שיהיה בסדר erlich (3:02 PM) : יהיה :) yaeli (3:02 PM) : אני מקווה erlich (3:02 PM) : אמול החלטנו שאנחנו אוהבים יותר מדי בשביל לתת לזה להפריד בנינו yaeli (3:02 PM) : איזה יופי :) גם יובל ואני דיברנו על זה erlich (3:03 PM) : דיברנו על זה אתמול ברכבת erlich (3:03 PM) : היינו נורא מדוכאים מזה שאין לנו זמן erlich (3:03 PM) : ולי נפלט מהפה בשקט נורא - אנחנו לא נצליח הא? (ממש לא מתאים לי) והיא שמעה, ודיברנו yaeli (3:04 PM) : טוב שדיברתם erlich (3:05 PM) : כן yaeli (3:05 PM) : אפשר לשלוח לך תמונה חמודה? erlich (3:05 PM) : תמיד אפשר :) [email protected] erlich (3:05 PM) : א לא:) erlich (3:05 PM) : [email protected] q erlich (3:05 PM) : בלי ה- Q yaeli (3:05 PM) : לא לאייסיקיו? erlich (3:06 PM) : אני לא יכול לקבל כאן קבצים.... yaeli (3:06 PM) : אה אוקי erlich (3:07 PM) : אז מה תעשו היום בערב? yaeli (3:07 PM) : לא יודעת סקס ועוד משהו, אני מניחה erlich (3:09 PM) : LOL erlich (3:09 PM) : את מצחיקה :) yaeli (3:09 PM) : למה? erlich (3:09 PM) : ככה :) yaeli (3:10 PM) : אני שמחה שאני מצחיקה אותך any time yaeli (3:14 PM) : ראית את התמונה? erlich (3:15 PM) : שלחת כבר? :) yaeli (3:15 PM) : כן erlich (3:15 PM) : הנה erlich (3:16 PM) : LOL את באמת אוהבת אותו הא? yaeli (3:16 PM) : בוודאי erlich (3:16 PM) : תמונות של נשיקות אפעםםםם לא נראות טוב באמת :) yaeli (3:17 PM) : מה ז"א? erlich (3:17 PM) : כי לא רואים את המנתשקים :) רק הסצנה יפה yaeli (3:17 PM) : ואותנו רואים? erlich (3:17 PM) : אגב, אם היו מצלמים את התמונה מרחוק יותר ומלמעלה יותר עם פוקוס היא הייתה נפלאה erlich (3:17 PM) : נשיקה בתוך ים של אנשים yaeli (3:18 PM) : זה היה במצלמה חד פעמית אני שמחה שזה בכלל יצא טוב יש מלא תמונות שיצאו עם פסים!!! אוח אף אחד לא חשב להביא מצלמה ליום שהתגייסתי איזה רעים erlich (3:18 PM) : באמת רעים :) yaeli (3:20 PM) : נראה לי שאני צריכה שתבוא ותרביץ לי מה זה חזק שיצאו לי המחשבות הטורדניות שלי מהראש erlich (3:21 PM) : חשבת למה זה כ"כ מטריד אותך? erlich (3:21 PM) : יודעת מה? erlich (3:21 PM) : יש לי עצה בשבילך erlich (3:21 PM) : יש פורום אחד, שאני כותב בו המון erlich (3:21 PM) : האנשים שם באמת באמת טובים erlich (3:21 PM) : ויש להם עצות מעולות erlich (3:21 PM) : תכתבי שם בעילום שם או משו erlich (3:21 PM) : ונראה מה יציעו לך ארז.

erlich

New member
עצות רבותיי עצות! :)

בבקשה?, זה מאוד חשוב לה... ארז.

אושר מ

New member
תקציר הפרקים הקודמים (למען מי

שאין לו כוח לקרוא) יש את יעלי. ויש לה חבר. ואקס מיתולוגי שלו יש חברה כבר שנה. יעלי רוצה לשכב עם האקס. כמובן שיובל החבר הנוכחי לא מתלהב. האקס (שי) דווקא נשמע מאוד מעוניין והתפתחה לה שיחה. יעלי לא ידועת מה לעשות ולמה פתאום היא כל כך רוצה לשכב עם האקס... עכשיו ארז תגיד אם הבנתי נכון?

Michelin

New member
מה אומר ומה אדבר?

האמת המרה היא שאין עיצה. זה הכל בגדר פנטזיות ורצונות, שלהם כמו לפחדים, אין רפואה. היא צריכה להיות שקולה והגיונית ולזכור מה עומד בגדר תעבה ומה בגדר אהבה. כמו גם לעשות חושבין ולהבין מה יותר חשוב לה או מה היא יותר רוצה, את הזיון עם האקס או את החבר. הטעות הייתה בניהול שיחה עם שניהם. זה היה מן בדיקה של מה התגובות לרצון שלי. או לראות אם היא יכולה לצאת מזה בשלום, אם יש לה פרטנר לפנטזיה. כל אלו הראו שאולי לא במודע היא רוצה לממש את הרצון שלה, שיתכן ונובע מהרגשת פיספוס או מרצון בסגירת מעגל. עיצה קונקרטית, אין. חוץ מהמובן מאילו, שלא תעשה את זה, כי התאוריה לחוד והמציאות לחוד. ומה שהחבר שלה אמר שיעשה, או שלא יעשה, אינו עומד בגדר הבטחה תחת שום תנאי. באמת שמישה לא מבין איזה עיצה חברה שלך רוצה. שנגיד שזה בסדר לרצות? זה בסדר. אבל להכין תשתית למעשה, כשהיא במערכת יחסים נראה למישה תמוהה מאוד. והרי השיחות היו בגדר תשתית. נמישה ממליץ, חושבין, בדק בית ספרטני של "מה אני רוצה, אבל באמת רוצה. מה יותר חשוב לי?" פסוקו: שיהיה לה בהצלחה

nutmeg

New member
אין מה לייעץ פה

לעניות דעתי. מה היא רוצה שנגיד? כן! לכי על זה!! או... לא! לא! תהרסי את חייך!! נו באמת. שיעלי, עם כל הכבוד תעשה מה שהיא רוצה עם החיים שלה, ותהיה מספיק בוגרת לקחת אחריות לבחירות שהיא עושה. ואיך אומר מישה? פסוקו: grow up!

erlich

New member
לא לוקח צדדים :)

למרות שבטח מהשיחה איתה ברור לכולם איפה אני עומד... אבל... נוטמג ממך ציפיתי ליותר :) כלומר, תנו דרכי חשיבה חדשות, צדדים להסתכל על הבעיה... הבחורה מאוד בוגרת והשיחות שאנחנו מנהלים וניהלנו בעבר בהחלט הוכיחו לי את זה עשרות פעמים, היא בהחלט מסוגלת לקחת אחריות על מעשיה, והבנת ההשלכות... היא לא מה שהצטייר לך, ולא צריכה אישור או שלילה למעשיה... זה הכי קל להגיד את זה, אולי תעזרו מעט בלחשוב מאיפה זה מגיע (דווקא נורא קיוויתי שאת תגיבי בדיוק על השאלה הזו) ומשם ל-למה, מה עושים אחר כך, כשיהיו לה את כל הכלים להחליט את זה... בבקשה? ארז.

nutmeg

New member
אבל אבל אבל!!!

איזה דרכי חשיבה כבר נראה לך שאפשר להמציא סביב (סליחה ילדים) לשכב עם האקס כן או לא? מאיפה זה מגיע? כלומר היא רוצה שנחשוב מאיפה "בא לה" לשכב עם ההוא? באמת ארז! מה כל כך מסובך פה? בא לך זיון for old time's sake או לראות מה הפסידה בפרידה, או לראות האם למד טריקים חדשים, או לראות עד כמה אפשר למתוח את החברות הנוכחית בסיכוני חרמנות הצידה, או יצר הרפתקנות, או יצר הרסנות או סתם יצר... הסיבה ממש לא משנה כקליפת השום. האמת? אם כבר אתה באמת שואל אותי לדעתי, לא כאן קבור הכלב ולא זו השאלה. אני מנחשת שכל זה הוא דווקא משחק איתך. לא האקס ולא בטיח. שאלת - קיבלת. שברת - שילמת.

zimes

New member
גם אני

לא מבינה איך היא מגיעה ללדון בבעיה הזאת אתך. עד היום, את ההחלטות (וההתלבטויות) שלי לגבי - עם מי כמה, מתי, ולמה סקס קיבלתי בעצמי-לבדי. אני לא רואה מצב בו אני מתיעצת עם מישהו לגבי זה. (נו כן, אני משערת שעשיתי גם כמה טעויות ככה, אז מה?) ומצד שני - אם החבר שלה באמת חבר רציני, זה לא כל כך נורא, לדעתי, לחלוק אתו את הפנטזיות, כל עוד ברור לה שהוא צד (ג, שיכול להפגע) גם בהחלטה על מימושן (או אי מימושן).

Michelin

New member
זה לא עינין של צדדים

יש להבהיר משהו מאוד חשוב ומהותי, זה לא מגרש מחניים, אין פה צדדים. זה לא נאום של בוש, או שאתם בין לוחמי החופש, או שאתם עם הטרוריסטים. מדובר בלחימה בין יצר מאוד אינפנטילי של "אני רוצה, אני רוצה, אני רוצה" לבין גישה בוגרת שמודעת למה כרוח במערכת יחסים. מישה מבין שהיא רוצה, וזה בסדר ולגיטימי. אבל מה שהיא עשתה זה בגדר השתת בסיס למעשה. וזה בעיני מישה, (תקרא לו תמים) פסול. לא מודבר בסגירת מעגל, לדעתו. מדובר בבדיקת הגבולות. "כמה רחוק אגיע עם פנטזית האקס שלי, והחבר הנוכחי שלי לא ירטון." תעשה למישה טובה, בוא ותאמר לו מה אתה מסיק מהעינין. כי לעניות דעתו של מישה, מסקנתך אינה כזאת רחוקה ממסקנותינו. פסוקו: מה נישתנה?

De-Panther

New member
אני עונה ברצינות וזה באמת ברצינות..

למרות שזה לא ממש נראה ככה היא כל כך רוצה לעשות איתו את זה האקס שלה גם רוצה לפי מה שאני מבין החבר נאלץ להבין למה שהיא לא תעשה איתם אורגיה וככה החבר פחות יעלב או יפגע והיא גם תשכב עם האקס ואני אומר את זה ברצינות

resputin

New member
לא,

זה כי לא הייתה לו, אין לו ועם הקו מחשבה הזה, גם בזמן הקרוב לא בהכרח תהיה לו חברה מונוגמיסטית. או סקס. זה ממש לא דבר קל, "לקפוץ למיטה עם החבר הנוכחי והאקס". זה אפילו קצת סוטה, ונורא מעניין אותי עם יעלי, מאיפה יש לה את ה...חוצפה.? להתדיין עם החבר שלה, שהיא רוצה לשכב עם הותיק.? אני באותו הרגע הייתי מגלגל אותה בכל המדרגות -כמו שאומרים, או שלי, או שלא בכלל, מה זה פה? לדעתי, יעלי צריכה להתאפק ולשמור את הרצונות לסגירת מעגלים במוחה הקודח, לפחות עד שהיא והנוכחי לא יהיו יותר. אני יודע, שלא הייתי יכול להסתדר עם העובדה שהחברה שלי, אומרת לי שהיא רוצה לשכב עם האקס שלה "בשביל לסגור מעגל". פשוט חוצפה. ועוד מסכן הנוכחי, זה בטח נפל עליו כמו פצצה- מה זאת השאלה הזאת? עוד עושים על זה דיון!? היא שפוייה? אני חושב שהיא דווקא צריכה משהו אחר, ולאוו דווקא סקס עם האקס- אולי לאחר האקט היא תבין כמה מוטעה הצעד שהיא עשתה- אבל אני לא מניח שהיא מבינה, שהרי הנוכחי לא בדיוק יחכה בבית ליד הטלפון בציפייה שהיא תתקשר "עם חוויות", נכון.? שתגדיל ראש ותחשוב גם על אחרים. במיוחד החבר שלה, שהיא אמורה לאהוב אותו במקרה, לא...? מה גם, לא דיברנו על זה שיש לאקס חברה כבר שנה..? מה יש, היא תשב על זה בשקט? יעלי מכניסה את עצמה לדרך *מאוד* מקורטעת ומלאה עליות ומורדות- עצה (של מישה): סעי במסלול אחר! (=אל תעשי את זה)

אחרי שארז גמר לנזוף בנוטמג

על זה שהיא כועסת, ואז כולכם כעסתם, אני מנסה להכנס לראש של יעלי החביבה. יש לה חבר, אך לעומת זאת, עם האקס לא זכתה למימוש יחסי מין, וזה מציק לה. אני מניחה שמעבר לעובדה הזאת, סביר להניח שהיא נכנסה לשיגרה מסוימת, טורדנית או לא, עם החבר הנוכחי - דבר שגורם למוחה להסתובב סחור סחור, לחפש אקשן, אתגר, מתח והרפתקאות, במקום אחר. אני לא אתיחס כרגע לעובדה שהיא שיתפה את החבר, שהלא ברור שזו היתה טעות, ואני ממשיכה הלאה: בדרך כלל, ויסלחו לי הגברים על ההכללה הזדונית, גברים הם אלה שלא מסופקים מהמצב הנוכחי, ותמיד מרגישים צורך לכבוש עוד, לנסות עוד, לבדוק את מה שאין להם בשלב הזה - אולי פספסו משהו בדרך. חברתך יעל כנראה, וזה רק כנראה, נמצאת במצב בו היא תוהה האם פספסה משהו (הסקס עצמו?), ובעקיפין אולי שואלת את עצמה האם היא בקשר הנכון - הרי איך יכול להיות שהיא נמשכת למישהו אחר, בעודה נמצאת בקשר מונוגמי שאמור להיות אוהב ומספק. נכון שאנוכי טוענת שקשר מונוגמי לעולמי עד הוא דבר, אפעס, לא טבעי במיוחד, אבל ברגע שאתה כבר נמצא בקשר, אין ספק שזו בעיה אם אתה פוזל לצדדים ומחפש ריגושים במקומות אחרים. אני מציעה ליעל לעשות חושבים טוב טוב, לקדם את העלילה בראש ליום שאחרי הסקס עם האקס, ולדמיין לעצמה מה היא תרגיש למחרת. האם זה יספק אותה? האם היא תירגע? האם אחרי חודש-חודשיים היא אולי תחפש הרפתקאה אחרת או לא. אם התשובה היא שהיא תירגע לעולמי עד, אז אולי באמת העניין פה הוא סגירת מעגל סקרנותית בלבד. החשד שלי הוא שאחרי חודש-חודשיים יבוא ג'וק חדש - ולדעתי הבעיה היא עם החבר הנוכחי ולא עם האקס, או המשיכה המחודשת אליו. ואחרי שגמרתי להגג, אשמח לשמוע את דעתה של יעל המדוברת לגבי תשובותינו שלנו.

nutmeg

New member
נו?

ועם כמה אנשים אני לא זכיתי לממש יחסי מין? ועם כמה כל אחד? זה עדיין לא שיגע אותנו ככה (נכון? - אלוהים אדירים תיכף תגידו לי שרק אני לא!) בכל אופן - אני עדיין חושבת שכל הסיפור הזה נועד לאזניו השוקקות של ארז בלבד. ארז עובדים עליך בהורמונים. wake up!

כשחושבים על זה,

זה באמת סוג של חשוד, כל העניין. למרות שארז צריך להסביר את טיב היחסים ביניהם, כדי להסיר חשש/ד, או לקעקע אותו, ויפה שעה אחת קודם.

erlich

New member
12-36 שעות אחרי גם יפות?

בכל אופן, קודם כל תודה לכל המגיבים, היא קראה את הכל... אני עוד לא יודע מה היא חושבת כי עוד לא דיברנו על זה, היא רק השאירה לי הודעה באי סי קיו שהיא ראתה את הכל. להסרת כל חשש\ד\ז (את האחרון אני בטוח שפנתר יגלה ראשון
), אנחנו ידידים טובים אך ורק באי סי קיו, לא מעבר לכך, לפני שפגשתי את מעיין חשבנו (חשבתי?) להעביר את זה למשהו קצת יותר מזה, אבל זה לא יצא לפועל, היא פגשה את יובל ואני את מעיין וכל הסיפור נשכח, נסלח וכו'.... אני באמת חושב שאתם טועים (עובדים עלי בהורמונים - אהבתי:), אבל מצד שני... להסרת כל ספק אפשרי אני וחבר שלה מכירים אחד את השני (בצורה מאוד שיטחית) מהצבא, היא פעם אמרה לי איפה הוא משרת וישר אמרתי לה שאני מכיר, אחרי זה החלפי איתו כמה מילים ביחידה ולא יותר מזה... אני באמת לא חושב שיש כאן משהו יותר מהתייעצות עם חבר וירטואלי... אה, כן, אני לא בצבא היום. גימלים, ארז.

../images/Emo45.gif (!)

סגירת המעגל הזאת נשמעת לי מאוד מפוקפקת. סגירת מעגל?! לשם מה?! איך זה סוגר מעגל? וכו'... אני חושבת שאפשר להגדיר את זה ה|פשוט| רצון לשכב על האקס שלך הזה. במקרה כזה, זה נראה כאילו שיש לך משהו רציני לחשוב עליו בכל הרשור ליחסים עם החבר הנוכחי שלך
יכול להיות שאת רוצה לחזור לשי? באעבה, שרה

למעלה