עורו אחים יקרים

izzyr

New member
דיון עקר

הרי באמת בסופו של דבר מדובר באמונה, או שיש לך אותה הוא שאין לך. אני חושב שכל הנושא הוא מעט פתולוגי, האובססיה ההדדית בין אלוהים לכאורה לבני האדם, לגבי מה ואיך ללבוש וכיצד לאכול וכדומה, נשמע לי מאוד לא אלוהי, זאת מעבר לבעיות של נתונים עובדתיים המעידים על קיום העולם משך עשרות מיליוני שנים. אין לי בעיה אם מי שמאמין, אך לי זה לא נראה

admor

New member
אנרגיה אינה נוצרת יש מאין

ואינה נכחדת או נעלמת. צריך משהו שיצור את האנרגיה הראשונית. כלומר אלוהים יצר את האנרגיה הראשונית. כמובן שאז השאלה עוברת לאותה ישות שיצרה את הכוח הראשוני.

בהכרח שהאנרגיה היתה מאז ומתמיד !

וזאת ע``פ הקדמה 3 בשער הייחוד בחוה``ל ``כל מה שאין לו תחילה-אין לו תיכלה...ומה שנמצא לו אחרית, נדע כי היה לו ראשון -אין ראשון לפניו`` ובהיפוך המשוואה, שאם אין האנרגיה אינה מתכלה, אות הוא שהאנרגיה היתה מאז ומתמיד ללא נקודת התחלה.

mnm6

New member
אני אגיד את האמת

אני כרגע בעצמי בתהליך בדיקה חוזר(אגב גם לי זה קרה בגלל אהבת נעורים שפגשתי במקרה אחרי שבע שנים ואנחנו כבר למעלה משנה ביחד וכיוון שהיא דתיה נגררתי לבדוק מחדש את האמונה)יש לי המון ספרים בנושא(בגללה) אבל האמת שהייתי רוצה מישהו שיכול להביא תמיד צדדים נוספים אם זה מתאים אני מוכן להעלות פה מספר דברים ואשמח לקבל תגובות אגב אני גם לא העלתי את זה מעולם בפורום כי חשבתי שזה נושא טחון אצל רובכם,ושראיתי שכמעט כל מי שפגשתי לפחות בטישים הפך לאתיאסט חשבתי שבפרוש פה זו לא הכתובת ומהסיבה ההפוכה לא הלכתי לאתרים דתיים בקיצור אם זה מתאים אשמח לרשום דברים ולראות מה תהיה התגובה.

נמצא בידי חומר כתוב

המכיל 60 mb של חומר נפיץ. וניסיתי ללא הצלחה להעבירו בפורום אתאיזם. ואילו קיבלתי הדרכה כיצד להמירו לפורמט אדובי מבלי לאבד את העיצוב, הייתי מנסה לשולחו לכל מאן דבעי.

מאיזה פורמט אתה מעתיק את המידע לכתבן של אופן

אופיס? כלומר, מהי הסיומת של שם הקובץ שממנו אתה מעתיק את המידע? האם ידוע לך באיזו תוכנה נכתב המסמך המקורי? אם כן, באיזו תוכנה מדובר?

היי מילטון

בשביל מה לך ההתעסקות הזאת? למה היא תורמת??? ממה אתה מתפרנס?

למעלה