עוצרים את התנועה!!!

THE sky angel

New member
להגיד לכם את האמת?..

גמאני הייתי בצופים כשהייתי קטנה, כי ב"פעולות" שהיו אצלי במושב אף אחד לא התמיד (מבחינת המדריכים), והחניכים סתם באו כדי להרוס פעולות. הצופים?? השבט שהייתי בו נסגר, אבל שם האמת שממש נהניתי כי שם באים רק אנשים שרוצים להיות שם (הם מלמים על זה כסף.. הרבה כסף!) אבל נראה לי שעכשיו כבר כל מי שבצופים זה חניכים או ילדים שההורים שלהם היו משו בזה וכך זה עבר במשפחה. יצאתי מהצופים בכיתה ו' או ז' נראה לי ו' ובכיתה ט' כבר התחברתי יותר לתנועה שלנו (כטרומפ"ית) ויצאתי לקורס מדצי"ם כי.. כי זה מה שכולם עושים! והתאהבתי בתנועה.. בערכים באנשים פשוט בהכל. הבעיה היא כשאתה חוזר למציאות, למושב שלך, למועצה. זה מייאש אותך שאתה בא עם המון כוח לשנות ובאמת רואה שהחניכים מעדיפים את המורדים על פני פעולה. מה שממש מפחיד זה שהמדריכים גם ככה, שהמדריכים דוחים או מקדימים פעולה או ישיבות צוות כי יש את המורדים ואסור לפספס... זה יפה וטוב שעושים סמינר לאנשי התנועה, זה גם מאוד מאוד מעולה באמת, אבל מה עם הילדים (הנוער) שבשבילם אין את המסגרת הזו? (אני לא נותנת פה איזושהי טענה אלא סתם דוגמא!!!!!) *סתם נקודה למחשבה..*

fresh mishmesh

New member
ורק אני לא רואה כלום...

משהו לא בסדר עם הדפדפן שלי... מישהו יכול לומר לי בקצרה במה מדובר?

Hadas B

New member
כן,

תנועוץ הנוער מקבלות פחות ופחות כסף לכן סניפים (שבטים\קינים) מתחלים להיסגר.

נ ו ם

New member
ניצן גם אני לא רואה את הכתבה

מישהו יכול לעשות בשבילנו גזור-הדבק<?

לא מיה ... אם היית קוראת מה שהוא שם

היית מבינה שהם מדברים על תנועות אחרות בכלל אבל שזה קורה גם אצלינו. אני ממליצה לך לקרוא את הכתבה.

רגע בעצם ..

אולי לא ראית, כשמוסיפים כתובת אינטרנט כקישור בהודעות של הפורום זה מופיעה למטה בכתום, כתוב כתובת אינטרנט נלוות ואז יש קישור. סתכלי בהודעה של "מורןברנס" (ההודעה הראשונה) למטה, יש שם תקישור לכתבה אבל לא, זה לא על גלבוע.

חחחח יא כשולה!

אם את רוצה להגיב למה שאני כתבתי את לוחצת על תגובה בהודעה שלי, לא שלו! קראי את כל הקישורים ששלחתי לך יש גם על זה הסבר! ואת קראת אולי את ההודעות בפורום אבל אני התכוונתי לכתבה עצמה! אם היית קוראת אותה היית רואה שבכלל מדובר בצופים וכאלה ובטח שלא בגלבוע! אם כבר בירושלים.

...

זה רלוונטי גם לגבינו, אבל הכתבה עצמה לא מדברת עלינו. לא על גלבוע ולא על בני המושבים. אבל כן, גם אצלינו זה קורה.

אתה איש רע!

מאוד אפילו! אוף אתה מעצבן אותי!!!!! (או שכבר אמרתי את זה? טוב אז אני יגיד שוב ...) וחוץ מזה שאם כבר אנחנו בנושא אז אני צריכה לדבר איתך! למרות שאתה תהרוג אותי אז אולי כדאי שמיה *אהם אהם* תשלח למשימה (?) בכל אופן זה די חשוב ..

חחחח כלום אל תקשיבי לו

הוא סתם
חושב תצמו
!!!
חוץ מזה שאת יודעת שזה בצחוק ..

אויש נו ...

1 כאילו לא אמרת לי כבר באיי סי קיו ... 2 אם כבר אז בואו נציין שגם חן 3 הם לא יהיו גאים בך מהסיבה הפשוטה שהם לא יודעים מה זה, לא בכל מקום יש את זה. ככה שאת יכולה להסביר ואז אני בטוחה שהם יגידו לך כל כהבוד. 4 דיי להתכתב רק איתי ועם טלי! קראתי לך בשביל כל הפורום! חוץ מזה שטלי לא כותבת הרבה ואני לא כותבת פה בכלל בדרך כלל. 5 באמת כל הכבוד לך :) ו6 .. היה לי 6 .. טוב לא משנה.

למעלה