עוצמת החלימה

Cheetah

New member
ררר... אני שוקל לקנות את הספר הזה

אומנות החלימה ... למעשה אני הולך לקנות אותו, הבנתי שזה לא מומלץ בתור ספר ראשון של קסטנדה, אבל זה לא ממש מפריע לי, אלא אם כן יש איזה בעיה ממש קריטית שממש ממש תמנע ממני להיהנות מהספר הזה. יש משהו כזה? אם מישהו מכיר את הספר בבקשה לענות, אני קצת ממהר ואני רוצה לדעת בקשר לזה כמה שיותר מוקדם, תודה (ה"ררר" למעלה זה כי אני שולח את ההודעה הזאת בפעם השלישית ומגלה שהיא לא מופיעה בפורום)

Dazed&Confused

New member
דיווח חלימה ../images/Emo13.gif

זהו דיווח מהיום בבוקר. הייתי בחלום צלול כשעה. רוב הזמן לא הייתי ברמת מודעות גבוהה מספיק וסתם עייפתי את עצמי, אבל אני יכול לראות גם את התועלת במה שעשיתי. הייתי בשלב שבו פיתחתי את התעופה שלי בחלומות. עפתי בתוך סביבה ידועה, ניסיתי מהירויות והפחתת השליטה/כוחניות שלי בתעופה ועשיית הפועלה ליותר קלילה וזורמת. הבנתי שאני צריך לעצור. נחתתי במקום רחב עם דשא. המקום החל להתמלא באנשים, ידעתי שאני אוכל להעלם מהם והדברים יזרמו בכיוון הרצוי לי. נכנסתי לשיחה/תקשור עם אחד מהם. זה לא היה אמור להיות חשוב במיוחד, התכוונתי לסיים במהירות והשיחה הייתה אמורה במידה מסוימת לזרז את הגעתי למצב שאליו שאפתי. אני לא זוכר כרגע מה אמרנו אחד לשני, חבל כי יכול להיות שיש לזה משמעות מסוימת. * מעכשיו, לשים יותר תשומת לב לשיחות הקטנות עם האנשים ולהתכוון לזכור אותן, כמו בעירות* כצפוי לי האנשים כולם הלכו ברגע שפניתי משם. ברגע זה הייתי כבר מרוכז לגמרי בעצמי. השתמשתי בכמה שיטות להעלאת הצלילות שלי. מהמצב הזה אני רואה יותר בבירור את הסביבה ומרגיש בתוכי יותר שליו ומקובע. הרמתי את הידיים, הסתכלתי עליהם תוך התכוונות לכניסה לחלימה. הרגשתי את הכניסה, את הרטט המסוים הזה ומשם והלאה המשכתי בתחושה שזיהיתי בעוצמה כהתחברות עם גוף האנרגיה. הרגשתי ואני מרגיש מאוד בטוח בזה. בחנתי את הידיים, את הפרטים הקטנים, והרגשתי יותר מחובר. מיששתי את הידיים. הרגשתי שאני יכול להמשיך הלאה. הרגשתי בבירור שאני בחלימה, יותר מהפעמים הקודמות. הרגשתי את האנרגיה מסביבי בעוצמה ברורה מאוד (אני חושב שחלק מזה נובע מזה שאני בזמן האחרון עובד על חישת אנרגיות בתוכי ובסביבה, גם פיזית, ומתקדם בזה). התחלתי להסתובב, בוחן את הסביבה שלי. ההרגשה הייתה כל כך עוצמתית שזה הפחיד אותי. ידעתי שאני לא צריך לפחד ולהיכנס לפאניקה. ניסיתי להירגע, זכרתי שאני צריך להתנהל בשלווה ועליצות. השתוללתי קצת אבל זה לא הרגיש טוב. עדיין פחדתי. ( מסקנה 1, צריך לעבוד על יקוש, בחלום כבעירות) ניסיתי להירגע אבל לא הצלחתי. הרגשתי מאוים. יש לי כבר כמה הערות בקשר לאיך שהייתי צריך לפעול. להתחבר לאנרגיה ולהיות שליו. לא רציתי אז להתקל ביצור כלשהו והרגשתי לא בטוח. רציתי בשלב הזה להתעורר. כיוונתי להתעוררות אבל משום מה לא התעוררתי ישר ( אני מאוד מאומן ברמה הזאת ועושה את הדברים האלה אוטומאטית, זה הבהיל אותי במידה מסוימת). עכשיו אני חושב שזה קשור בעיקר למחזורי החלימה ולזה שזה היה עוד בתחילת המחזור השמיני או התשיעי, הייתי אחרי כחמש וחצי שעות שינה בסך הכול. מה שאולי אומר שהייתי אמור להשאר עוד בחלום בלב הזה וההתעוררות לא הייתה רצויה. בכול אופן ניסיתי כמה דרכים להתעורר. (אני רוצה לציין בשלב הזה שהרגשתי שהשגתי משהו בחלימה הזאת, והרגשתי שעכשיו אני רוצה להתעורר. לא נכנסתי לפאניקה למרות שהייתי קרוב לזה) בסוף נשכבתי על דשא ( חצר הבית שלי), ועצמתי עיניים (תוך התכוונות להתעורר). מיד הרגשתי את ההסטה לתפיסת העירות. מה שמדהים שלא הרגשתי בכלל שינוי פיזי, הדשא ששכבתי עליו הרגיש כמו המיטה, הגוף שלי היה בדיוק באותה התנוחה שבה נשכבתי בחלום. הרגשתי עדיין את האנרגיה שאופפת אותי כמו בחלימה (זה אומר שעדיין הייתי מחובר בשלב הזה לגוף האנרגיה או שפשוט הייתי מלא אנרגטית ברמת רטט כזאת שהתחושה הייתה חזקה?). נשארתי במצב הזה וניסיתי להרגיש חזק את הכול. פתחתי את העיניים וראיתי את החדר. הייתי בטוח לגמרי שזה לא חלום. ( יש לי הבחנה מאוד חדה בין עירות לחלום, התנסתי במקרים קיצוניים ) נזכרתי שמאטוס הזהיר את קסטנדה שהיצורים הא-אורגניים יכולים לעבוד עליו ולתת לו להתעורר לתוך חלום שמדמה את החדר בצורה מדויקת לגמרי. אם לא הייתי יוצא מחלימה אלא מחלום צלול רגיל לא היה לי שום חשש כזה, בעירות אני מאוד בטוח. מכיוון שיצאתי מחלימה היה בי את הספק הזה. הרגשתי אולי לראשונה את הספק האמיתי שאנחנו צריכים להרגיש בכול רגע ורגע האם זה חלום או עירות ( עוד דבר שנלמד
). עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והמשכתי הלאה. היה עוד משהו שיכולתי לעשות? שמתי לב לזה שבלילה הקודם פשוט אמרתי לעצמי בטבעיות וקבלה שיהיה לי חלום צלול. והיה לי. פשוט בחרתי בזה. אתמול אמרתי לעצמי שיהיה חלום צלול וגם חלימה. ואכן הגעתי למצב שהייתי מוכן לחלימה. בהסתכלות לאחור מגיעים להבנות מעניינות. שלכם, b o a z

אשכר

New member
כמובן שיש בעיה

אבל, גם אין בעיה. זה תלוי באיזה סוג בנאדם אתה, וכמה קל לך להכנס לחלימה. והאם אתה איש ולא אישה. חלימה זה דבר מסוכן. אני ממליץ בחום, בקטע של הגנה עצמית, ובקטע של "דע לאן אתה הולך", לקרוא את הספרים הראשונים קודם.

אתה יכול להתחיל ממנו.

ממילא קריאת ספרי קסטנדה היא משהו שמורכב מהרבה קריאות שלהם...
ובכל אופן, קנית אותו כבר?
כי אם כן, אתה מוזמן לספר לנו על חווית הקריאה... ואם יש שאלות... אנחנו כאן...

Cheetah

New member
חזרתי לעניינים

הייתה לי סדרת חלומות צלולים ארוכה מאוד(יותר מ10) הלילה, אני לא זוכר אותה כל כך טוב רק חלקים קטנים מאוד, ככל הנראה המשכתי לישון אחרי הסדרה ואיבדתי קצת זיכרון, לא נורא. מה שאני כן זוכר... חתול שמתעללים בו(לא אני התעללתי, ראיתי את החתול וניהייתי צלול). קרב ערפדים המוני(מאוד כיף). טיסה מעל אגמים והגעה לפירמידה שבכל קומה בה יש מקדש, לא זוכר מה היה במקדש הראשון, אחר כך עפתי ישר לראש הפירמידה ונכנסתי לתוכה, היו שם חפצים קטנים וכיווצתי את עצמי לראות מה יש בתוכם, ראיתי את המספר S21, והוא נראה לי משמעותי בזמנו. >ניסיון חלימה, הסתכלות על הידיים, שכנוע עצמי שאני בונה גוף אנרגיה, ושאני נכנס למציאות, הרגשתי מעבר אנרגיה בגוף, עיוותים מסויימים בתחושה של הגוף, והתפיסה שלי השתנתה, ונהייתה קצת מוזרה(היו לי תחושות מוזרות יותר, אני לא מוריד מהערך של התחושה הזאת, פשוט יש לי הרבה ניסיון בחלומות וחלומות צלולים, אני זוכר דברים יותר מוזרים). אז פגשתי איזה מישהו, נדמה לי שהוא היה סלבריטי(סמואל ל ג´קסון אולי), לא שהתייחסתי אליו כאל מישהו מיוחד. הוא הוביל אותי למטה במדרגות באמצע הצטרף אלינו עוד מישהו, התחילו להגיד משהו על השמיים, משהו מאוד חשוב! החלום ברח לי באמצע. זה היה משהו כמו "השמיים האלה הם שלך/מייצגים אותך" והתחלתי לראות אותם(לצאת מהמבנה) ציפיתי לראות איזשהו ציור בשמיים, אבל לא הגעתי כל כך רחוק מהר פתאום החלום היטשטש, באסה. תעופה ברחפת מעל עיר עתידנית (נראה לי שסמואל היה הנהג) סטייל האלמנט החמישי, כולל ירידה לתוך הבניינים. חזרה לפירמידה, בדקתי שוב את המספר.. 21S. עשיתי טאי צ´י בחלום בין לבין היו עוד הרבה, הרבה מאוד, אבל זה מאוד מבולגן אצלי. התחלת חלום בכוח אם מישהו זוכר פעם אמרתי שאני משתמש ברעיון של יציאה מהגוף כדי למקד את עצמי, וליצור חלום בכוח, כזה שיתחיל מיציאה מהגוף. אז הפעם השתמשתי במשהו אחר קצת יותר חסכוני באנרגיה. חיפשתי תמונות בראש, הפכתי את המחשבות שלי ולויזואליות, כשראיתי תמונה פשוט נכנסתי אליה, נתתי לה למשוך אותי, להתרחב וליצור עולם, חלום.

אשכר

New member
מגניב

היכולת להחליף חלום בחלום אחר, אם זה מה שהיה לך, היא אחד השערים של החלימה.

דאו

New member
שאלה לבן על חלומות../images/Emo29.gif

אני מתעסקת בעבודה על חלומות 11 שנה. יש לי מספר מחברות מאז שמלאות בחלומות שחלמתי+מחשבות ועיבודים שקשורים לחלומות ובכלל למחשבות אחרות שעוברות לי בראש מידי כמה וכמה חודשים.
במהלך השנים פיתחתי כלים לפרוש החלומות שלי. (לא מתוך ספרים ולא מתוך עבודה על סימבוליות של אובייקטים בחלומות). האופן שבו אני מתייחסת לאובייקטים בחלומות שלי ולסיטואציות בחלומות שלי הם מתוך עולם האסוציאציות, והתחושות הסובייקטיביות שלי בלבד, ולא על פי אמות מידה אוניברסליות כלשהן. למדתי להציף תחושות מתוך התת מודע למעלה. היום אני יכולה לראות דברים שקיימים בתת מודע שלי, שהם לא יכולים אפילו להתקבל על הדעת בעולם המודע. אני מודעת לכך שלחלומות יש מקום חשוב מאד בעולם המציאותי שלי. החלומות מהווים עבורי עולם פנימי מקביל, שמשליך על העולם החיצוני. במשך החודשיים בערך שאני בפורם שמבאלה ראיתי מס´ הודעות אשר מתייחסות לעבודה על חלומות. (בינהם עבודה על מציאת כפות הידיים בחלום). המאקסימום שיכולתי לחוות מספר פעמים, תוך כדי חלום, הוא: א. יש לי יכולת לזכור חלומות שחלמתי מידי לילה בקרוב. ב. המודעות לכך שאני חולמת תוך כדי כך שאני חולמת.(לפעמים) ג. תחושות גופניות אמיתיות חיצוניות שקורות תוך כדי חלום. שאלתי היא האם יש באפשרותי להרחיב את תחום העבודה על הלומות למה שאני כבר עושה. ובאיזה דרך. אני מניחה שגם תוכל להפנות אותי ללינקים שנכתבו בעבר תודה דאו

היי דאו - ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש באתר של הפורום את כל הלינקים לשערי חלימה - לפי מספור והמשכיות, אני בטוחה שתמצאי שהרבה אנשים עוברים/עברו דברים דומים לשלך. תהני המתבוננת

היי, דאו! ../images/Emo39.gif

בנוסף ללינקים היעילים שקיבלת מ"המתבוננת", שתוכנם בוודאי יעסיק אותך עוד זמן רב וייתן לך מידע רב ושימושי ונפלא על אמנות החלימה ועל דרכך בה, אני אוסיף עוד שני פרטי מידע בעלי-ערך... 1. לינקים נוספים: הוראות חלימה מ"מסע לאיכטלאן" הודעת מפתח חשובה (!) שמכילה קישורים להודעות נוספות!!! מציאת כפות הידיים בחלום 2. תיבת האוצרות הפרטית שלך: הכנסי ל"חיפוש מתקדם". כתבי בשדה החיפוש את המלה "חלימה" ולחצי על חיפוש. תקבלי רשימה של הודעות שהכותרת שלהן כוללת את המלה "חלימה". אם את רוצה לראות את כל השרשור של הודעה מסויימת, את לוחצת על הנקודה שמימין להודעה - והשרשור כולו נפרס לך. את יכולה לשנות בשדה של "איפה לחפש", מ"נושא" ל"תוכן ההודעה" או לשם המחבר של ההודעה. בקיצור, תשתמשי באופציה הנהדרת הזאת כדי למצוא הודעות בכל נושא שתרצי: חלימה חלומות אמנות החלימה צלילות כאשר אחת מהמלים האלה מופיעה בתוכן ההודעה או בכותרת ההודעה (תלוי מה תורי לתוכנה לחפש), את תקבלי פשוט רשימה של הודעות רלוונטיות. לשרותך גם בהמשך. באהבה בן

deep ocean

New member
יצורים אורגנים

לפני השיעור השני בקונג פו (אתמול) הלכתי להשתין. אני הולכת לי ו- פתאום הרגשתי שמישהו נמצא מאחורי. עבר בי גם לום והסתובבתי במהירות. לא היה שם אף אחד. זה ממש הבהיל אותי!!!!!! זה היה בפתאומיות וממש חשתי מישהו מאחורי. סיפרתי את זה לבן, הוא אמר שכנראה זה היה יצור/ים אורגנים. אגב, כרגע אני כותבת את ההודעה, ויש פה זבוב שלא מניח לי!!!! די כבר!!!!! אני כותבת ופתאום הוא קופץ לי לפנים שלי!!!!!

Dazed&Confused

New member
לום?

מה זה אומר? ויצור אורגני? את בעצמך...! יצור לא אורגני זה כבר משהו אחר...

deep ocean

New member
חהחהחחהחהחהחהחחהחהחהחחהחה

התכוונתי לכתוב יצור לא אורגני והתכוונתי לכתוב גל חום!!!!!!!! חהחהח זה ענק!! נשפחתי עכשיו מצחוק!

למעלה