רשימת השגים בשערי חלימה
לוחמים יקרים, אתם מוזמנים לשרשר לכאן את השגיכם בשערי חלימה. שער ראשון שני ובלה בלה... להלן הרשימה המעודכנת האחרונה (והיא דיי ישנה), הבהרות ועצה של בן שעודן תקפות.מצאו את כפות הידיים שלהם ומחזקים שליטתם בכך: *איבצן _ _ _ (עבר את השער החמישי, הגיע לשישי) bertcat _ _ _ (עבר את השער השלישי, הגיע לרביעי) אני _ _ _ (עברתי את השער השני) בועז _ _ _ (עבר את השער הראשון, הגיע לשער השני) אוראנוס _ _ _ (עבר את השער הראשון) יה יה _ _ _ (עברה את השער הראשון) דוב לבן _ _ _ (הגיע לשער הראשון) נטלי (סיהאיה) _ _ _ (הגיעה לשער הראשון) המתבוננת _ _ _ (הגיעה לשער הראשון) אשכר _ _ _ (הגיע לשער הראשון) *דויד _ _ _ (הגיע לשער הראשון) *פיני _ _ _ (הגיע לשער הראשון) נילאם _ _ _ (הגיעה לשער הראשון) + אולי הגיעה גם לשער השלישי??? * = בזמן האחרון לא כל כך פעיל בשרשורי "דרושים חולמים", לא כל כך משתף אותנו כמה הבהרות: 1. להגיע לשער הראשון = למצוא את כפות הידיים בחלום במכוּון 2. לעבור את השער הראשון = למצוא אותן פעמים רבות ולבסס את השליטה בכך 3. להגיע לשער השני = להחליף חלום בחלום, כלומר, לאבד שליטה במודעות בכוונה ואז לחזור ולהשיבה לעצמנו תוך כדי חלימה 4. לעבור את השני = להיות מסוגל להסיט את נקודת התפישה (המאסף) במהלך השינה שוב ושוב ולקבע אותה שוב ושוב, כרצוננו 5. אם טעיתי ביחס למישהו אנא אמרו לי ותקנו אותי - תודה מראש דרושות!!! - כפות הידיים של: מיכל _ _ _ (חלמה בעבר חלומות צלולים) תליב _ _ _ (חלמה בעבר חלומות צלולים, או שלא. לא הבנתי בבירור... תליב?) אלי _ _ _ (כמעט הגיע לשער הראשון) עידודו הלוחם _ _ _ (כמעט הגיע לשער הראשון) הצעה לכולם: לכתוב לפחות הודעה אחת לשרשור זה. תמיד. אפילו לכתוב בה משהו בנוסח "אני לא מתקדם, אני לא מצליח להיות מודע לנושא הזה כרגע". ולהרגיש עם כך טוב!