עוצמת החלימה

deep ocean

New member
בטח!!! בשארית כוחותי

הצלחתי להגיע למקלדת למרות נחשול הצחוק שעוטף אותי!!!

אני בדרך לאישפוז ...

בין הקרובים יהיה אברבאנל
חה חה חה עכשיו שאת מדברת על יצורים לא-אורגנים, הרבה פעמים יש לי תחושה שמסתכלים עלי, אבל לאחרונה אני פתאום תופסת איזה תזזית של אור (משהו אין לי את המילים לתאר את זה) שעוברת לי בעין - עד שאני מסובבת את הראש כדי להסתכל - אין שם כלום. בנתיים אין לזה שום צורה מוגדרת, ואני כל הזמן חושבת שאולי איזה קרן אור, מהטלויזיה או משהו אחר בבית עבר לי בעין...אבל התחושה אומרת אחרת.. לכן החלטתי להזמין לי מקום מראש - שלא יגמרו החדרים בבית-משוגעים
חה חה אוהבת אני

deep ocean

New member
כתבתי לך הודעה והיא נעלמה

מעניין מאד. אוקיי אז הודעתי אמרה משהו בנוסח של אני אוהבת אותך גם כן!!! ושמה שאת מדברת עליו-תזזית של אור, פתאום קלטתי שזה משהו שחוויתי במשך שנים ובכלל לא קישרתי את זה ליצורים לא אורגנים...

Dazed&Confused

New member
תזמינו עוד אחד לי בהזדמנות ../images/Emo13.gif

אפשר חדר זוגי? כי אני מכיר מישהי שגם תובל לשם יחד איתנו....

תשמרו לי מקום!

רגע, רגע, אם ראיה של צל חולף, או נצנוץ, מזכה בחדר, אז לי מגיע שם חדר מרופד + קומה שלמה. תגידו להם שיכינו הכל ואני אגיע.

שניניני

New member
עוד בעינייני חלימה..

עשיתי השנה הרבה עבודה עם חלימה והתפתחות..בעיקר רגשית. יש לי מידי פעם חלומות צלולים..בד"כ אני תופסת שמשהו לא הגיוני במה שקורה וכנראה מדובר בחלום.. הרבה מידי פעמים כשאני קולטת שאני חולמת משהו תופס אותי בתוך השינה וכאילו משתלט עלי..במשך השנים הייתי מתנגדת ונלחמת עד שהבנתי שאין לי סיכוי נגד הכוח הזה..והתחלתי לדבר איתו. בחלום האחרון הצלול..הוא פשוט חבק אותי (התחושה היתה מוזרה) ולאט לאט התעוררתי. זה גורם לי לפחד מחוויות החלימה הצלולה ועם זאת אני מרגישה התקדמות בהתמודדות עם פחד בחלימה ובחיי בכלל. מלבד זאת רציתי לשתף אתכם בעבודה שעשיתי במסגרת טיפול נפלא שנקרא פסיכולוגיה תהליכית ( לא טיפול קונבנציונאלי )ויש לו קשר לחלימה ולחלימה צלולה ועולם מושגים מעניין. יתכן ויעניין אתכם אני מצרפת קישור

deep ocean

New member
מה איתי? גם אני רוצה לבוא

היום אםפילו ראיתי מין אור אדום מעלי, או בתוך הראש שלי, קצת קשה לי להסביר את התחושה במילים. זה היה ממש חזק.

תראו,אם תאבדו את הפרספקטיבה.....

יש לי קשרים ,כך שאוכל לארגן לכולכם אישפוז בכפייה...רק תבקשו חמודים שלי

Dazed&Confused

New member
רשימת השגים בשערי חלימה

לוחמים יקרים, אתם מוזמנים לשרשר לכאן את השגיכם בשערי חלימה. שער ראשון שני ובלה בלה... להלן הרשימה המעודכנת האחרונה (והיא דיי ישנה), הבהרות ועצה של בן שעודן תקפות.מצאו את כפות הידיים שלהם ומחזקים שליטתם בכך: *איבצן _ _ _ (עבר את השער החמישי, הגיע לשישי) bertcat _ _ _ (עבר את השער השלישי, הגיע לרביעי) אני _ _ _ (עברתי את השער השני) בועז _ _ _ (עבר את השער הראשון, הגיע לשער השני) אוראנוס _ _ _ (עבר את השער הראשון) יה יה _ _ _ (עברה את השער הראשון) דוב לבן _ _ _ (הגיע לשער הראשון) נטלי (סיהאיה) _ _ _ (הגיעה לשער הראשון) המתבוננת _ _ _ (הגיעה לשער הראשון) אשכר _ _ _ (הגיע לשער הראשון) *דויד _ _ _ (הגיע לשער הראשון) *פיני _ _ _ (הגיע לשער הראשון) נילאם _ _ _ (הגיעה לשער הראשון) + אולי הגיעה גם לשער השלישי??? * = בזמן האחרון לא כל כך פעיל בשרשורי "דרושים חולמים", לא כל כך משתף אותנו כמה הבהרות: 1. להגיע לשער הראשון = למצוא את כפות הידיים בחלום במכוּון 2. לעבור את השער הראשון = למצוא אותן פעמים רבות ולבסס את השליטה בכך 3. להגיע לשער השני = להחליף חלום בחלום, כלומר, לאבד שליטה במודעות בכוונה ואז לחזור ולהשיבה לעצמנו תוך כדי חלימה 4. לעבור את השני = להיות מסוגל להסיט את נקודת התפישה (המאסף) במהלך השינה שוב ושוב ולקבע אותה שוב ושוב, כרצוננו 5. אם טעיתי ביחס למישהו אנא אמרו לי ותקנו אותי - תודה מראש דרושות!!! - כפות הידיים של: מיכל _ _ _ (חלמה בעבר חלומות צלולים) תליב _ _ _ (חלמה בעבר חלומות צלולים, או שלא. לא הבנתי בבירור... תליב?) אלי _ _ _ (כמעט הגיע לשער הראשון) עידודו הלוחם _ _ _ (כמעט הגיע לשער הראשון) הצעה לכולם: לכתוב לפחות הודעה אחת לשרשור זה. תמיד. אפילו לכתוב בה משהו בנוסח "אני לא מתקדם, אני לא מצליח להיות מודע לנושא הזה כרגע". ולהרגיש עם כך טוב!

Dazed&Confused

New member
אני

כרגע אני חושב שעברתי את השער השני (אך זה לא אומר שנגמרה העבודה...) ונמצא בפתחו של השער השלישי.

Talia E

New member
אני הגעתי לשער הראשון

וכעת, לראשונה מזה זמן רב אני מתקרבת לפעילות מחודשת בחלימה.

למעלה