עוצו עצה .....ו

galigam

New member
צריך לדעת להנות

היא לא יודעת להעריך וגם לא יודעת להנות.הרס עצמי שכנראה הרם גם את הנישואין

shovalit35

New member
חחחחחחחח לא ידעתי עם מי להתחתן

3000 אלף אגורות אני לא מקבלת צריך לדעת עם מי להתחתן ולהתגרש

Netta79

New member
אמממ...../images/Emo142.gif

אם לא היו לכם ילדים ... זה דבר אחד ברגע שהחלטתם שהילדים ישארו עם גרושתך ואיכפת לך מהם (מותר , ד''א , שיהיה לך איכפת גם ממנה ) לא יהיה הכי טוב לכולם שכולם יהיו מאושרים ? רמת החיים שלכם היתה מסויימת , יהיה נחמד לטובת כולם , שתמשיך לחיות כמה שאפשר "כרגיל" ואמא מרוצה לילדייך = ילדים יותר מאושרים הורה ממורמר לא מתנהג כמו הורה מאושר את זה אסור לשכוח אני מאחלת לכם גירושים קלים , כמה שפחות כעסים והרבה הצלחה בעתיד
~נטע

galigam

New member
תודה על התגובות להלן הבהרות

את הסכום למזונות אני הצעתי.וצינתי שזה לא כולל חוגים וכל דבר נוסף שהלדים יזדקקו לו.היא נשארת בבית שווה ללא משכנתא.הכל חדש.לא תמצאו פריט בן יותר משנתיים.התגובה המיידית שלה ללא היסוס היתה "זה לא מספיק" אין לי בעיה שתשמור על רמת החיים שהיתה לה.אבל איפה שהוא אני מרגיש לא נח עם התגובה שלה.מרגיש כמו כספומט.האם אין תג מחיר לגירושין? אגב היא אינה עובדת.ולא נראה לי שתעבוד בקרוב.

ש י ר ה 42

New member
../images/Emo46.gif עכשיו ת'עצבנתי

עד להודעתך זו עוד חייכתי למראה השעשוע בשרשור על גובה הסכום שהצעת. מה בדיוק לא מספיק לה? שלח אותה לכאן שתפשפש קצת בין דפי הפורום ותראה איך נשים קורעות פה ת'תחת בשביל לכלכל את ילדיהן, חלקן אף לא מקבלות מזונות. שתראה איך אבות אחרים חיים עבודה כדי להעניק את דמי המזונות לילדיהם, ומעבר לזה בקושי נשאר להם למחייתם. ויודע מה? גם היא חיה ברמת חיים גבוהה, עשירון עליון, אלפיון עליון, לא משנה מה, אתה משאיר אותה עם בית ללא משכנתא, משערת שאולי בלי חובות נוספים, והיא - לא מספיק לה. אני זוכרת תקופה שלא הכנסתי אוכל הביתה, כי לא היה לי איך. היום משלמת לעורכי דין חובות של דברים שאז לא יכולתי לשלם - היום זה עם ריבית והצמדה, וכל זאת משכר קרוב למינימום ומזונות, ואני חיה ולא חסר לילדה שלי כלום. יש כאלה שהיו מוכנות לקבל 3000 ש"ח ולא דולר, הן לא מתקרבות לפעמים לסכום הזה בשקלים. רבאק מה לא מספיק לה? מה? מה שלא תחליט....... שיהיה לך בהצלחה

galigam

New member
שירה אגלה לך

שהיא לא חייבת כלום.חייבים לה ויש לה בחשבון מספיק לרכוש עוד בית.ועוד לא דיברנו על האוטו. אותי זה לא מעצבן.רק רוצה להכניס אותה לפרופורציות

deena

New member
לא יודעת שירה

חשבת לשאול מכמה הם חיו בחודש עד עכשיו? מה היתה רמת החיים שלהם עד עכשיו? למה נראה לה ש3000$ לא יספיקו? איפה הם חיים? מה ההוצאות באזור ההוא, בבית? כמה עולה לשלוח את הילדים לבי''ס? יש הרבה מקומות בעולם בהם 3000$ לחודש לא יכסו הוצאות של מטפלת, שלא לדבר על כל השאר. זה שאנחנו ברובינו רגילים לחיות אחרת , בלגרד את תחתית החבית כל הזמן, זה לא אומר שכל אחד חי ככה. כנראה שיש סיבה שהוצע לה 3000$ בתור התחלה, עכשיו נשאר לעו''ד לבדוק את רכוש המשפחה ולחלק אותה שווה בשווה בין שני בני הזוג ולחשוב מה צריכה להיות רמת החיים של הילדים בעתיד. ולא רק על בסיס מה נראה לאבא שמ'מגיע לה'. כשיש כסף, על אחת כמה וכמה שצריך עו''ד ורו''ח שיבדוק היטב איך ממשיכים הלאה ומה יכתב בפס''ד מזונות לילדים.

ש י ר ה 42

New member
דינה, אבל אני יודעת ש..

אולי רמת החיים בה היא חיה באמת גבוהה, ואולי 3000 דולר הם סכום סביר לאזור מגוריה ואולי ואולי ואולי........ תקראי טוב מה כתב האיש. עיני לא צרה באף אחת, נהפוכו, אם יש ואפשר ובעיקר אם זה לטובת הילדים אז אדרבא. אבל בואי לא נברח מהמציאות. אני לא מכירה אותך, אני רק יודעת ומתארת לי שכמו שאני ירדתי פלאים ברמת ואיכות החיים, ואני ממשיכה לחיות, לחייך ועם הרבה מאמץ למשוך קדימה, ואין צל של ספק שאני לא היחידה, ואין לי גם צל של ספק שיש פה כאלה שמצבן/ם קשה יותר משלי. אז הגברת ההיא, עם כל הכבוד לה, ועל פניו באמת נראה שלא חסר לה כלום (ושוב, עיני לא צרה... שהיא תהנה), אבל אם זו ההתייחסות שלה זו "תחילתה של סחיטה מופלאה". ואולי........ אבל רק אולי, אולי אני בכל זאת טועה. אגב, אני בעד גישור בעניין הזה. בכל מקרה שוב.... בהצלחה

deena

New member
מתוך קריאה

של פס''ד של אנשים שחיים בעולם אחר לחלוטין, לפעמים 3000$ זה בערך מה שמוציאים בחודש על ביגוד. אם האיש קיים את משפחתו בסכומים גבוהים במיוחד לאורך השנים אבל החליט שבעת גירושין, רמת החיים רק של אשתו לשעבר ושל צאצאיו צריכה לרדת, אז עו''ד טוב יטפל בעניין, וזה יקח הרבה מאוד זמן אבל לא ירושש את כל המשפחה, והעו''ד יצא לעוד חופשה בקאריביים לאחר מכן רק מהריבית של מה שהרוויח על המשפט. לא סתם הוצע לה ולילדים הבית וה3000$ ונאמר לה שתסתפק בזה. ולא סתם אמרה שלא די לה ולילדים. אבל אולי אני טועה והאיש מרוויח רק 5000 ש''ח ברוטו לחודש ולא יעמוד בזה. (בשביל זה יש עו''ד ושופט ורו''ח שיאמדו את רווחיו, חסכונותיו, ביתו ויחליטו מה מגיע לילדים וכמה כולם יסבלו מפירוק המשפחה הזו מבחינה כלכלית.

ש י ר ה 42

New member
דיייייייי נו ב'מת

אז גם אם היא הוציאה 3000$ בחודש (הזוי מאוד בעיני) על ביגוד...... אי אפשר לרדת ברמת חיים? ראית מה כתב האיש? פרופורציות דינה, פרופורציות! ראוי לציין שאיני מצדדת בצד מסויים, בחיי...... בחיי שאני רק מנסה להבין.

deena

New member
לא על ביגוד שלה

על ביגוד הילדים. וזו רק דוגמה. תחשבי לשניה, למה הוצע 3000$ מלכתחילה. כנראה שיש סיבה מאוד טובה. בכל מקרה ברור ששניהם ירדו ברמת החיים. ככה זה, מתגרשים. אם ההכנסה המשפחתית החודשית היא נניח, 25,000$ לחודש, למה שהילדים לא יראו קצת יותר מ3000$?

למעלה