עוצו עצה .....ו

galigam

New member
עוצו עצה .....ו

שלום לכולם עד היום הייתי צופה פאסיבי בפורום.בשבוע שעבר נפל דבר והיום אני פרוד. לבקשתה של זוגתי נפרדנו לחצי שנה כאשר אני מאמין שהשלב הבא הוא גירושין אני עובד בחו"ל ומשתכר יפה.יש מספיק רכוש לכולם.מוכן ורוצה לשלם מזונות ל3 ילדים.האם לדעתכם שלשת אלפים דולר ובנוסף חוגים זה סכום הוגן או שעלי להרגיש פראייר שגם עזב את הבית וגם צריך להמשיך ולתחזק את החיים הטובים שלה.לטענתה זה לא מספיק. מה דינם של החסכונות שיצטברו החל מהיום ועד מועד הגירושין?

הסוכן64

New member
מה שחסכתם בתקופת הנישואים יחולק

לחצי,3000 דולר יתנו לילדייך רמת חיים מעל הממוצע ולגרושתך לשבת בבית ולרכל בטלפון עם החברות ויהיה לה כסף לקנות לחבר או חברים עתידיים מתנות על חשבונך... רד ל-2000 $ כשהכל כלול בפנים ! וקח עורך דין שמתעסק רק בדיני גירושים ואל תחפש מציאות,עורך דין זול יתן לך בהתאם.

שלי 9

New member
סוכן 64, מציעה לך בדחיפות להיפטר

מהחשיבה הסטריאוטיפית, המרגיזה והמקוממת שלך על נשים:, "גרושתך תוכל לשבת בבית ולרכל בטלפון עם החברות..ויהיה לה כסף לקנות לחבר או חברים עתידיים מתנות על חשבונך.." סוף ציטוט!

הסוכן64

New member
את יכולה לכעוס אבל זאת האמת ../images/Emo45.gif

משום מה גם לי היה קשר עם גרושה שקיבלה 3000$ מזונות מהגרוש. החשיבה שלי אינה מרגיזה כי תמיד יש לכן מה לומר על המזונות שאתן מקבלות

galigam

New member
3000$ זה בסדר

מבחינתי.לא רוצה לחרגיש שמנצלים את טוב ליבי.והאמן לי שאני טוב לב.

ayb1

Well-known member
זה שאתה טוב לב זה לזכותך -אבל

החיים מלאי הפתעות וההתחיבות למזונות היא לטווח ארוך של כמה שנים. עליך לקחת בחשבון גם מצב עתידי אפשרי בו אולי לא תוכל לעמוד בתשלום בגובה זה. לכן מיעץ לך שבהסכם הגירושין תשתדל להמעיט ככל האפשר בגובה המזונות בהם תהיה מחויב משפטית. כמובן תוך ידיעה ברורה שכאשר תרצה ותוכל תתן סכומים נוספים מעבר להיתחיבות בהסכם, תתן ככל שרק נדיבותך תאפשר לך. במצב הזה הדברים יהיו ברורים מה שאתה חייב משפטית לפי ההסכם תתן כמתחייב מה שתחליט לתת בגלל נדיבותך - תתן כנדיב הנותן לגרושתו מעבר לחובה כאשר זה יהיה ברור לחלוטין לגרושתך . אתה תופתע כמה נדיבות התלויה בהחלטתך תמנע ממך מצבים לא נעימים בקשרים העתידיים עם אם ילדיך(מניח שיש לכם)

galigam

New member
יש משהו בדבריך

אני ממש לא טוב בלהתמקח עם מקורבים.כנראה שאיבדתי פרופורציות תודה על הייעוץ

ב ד ר ך

New member
איך כתבת ?

משתכר יפה ויש מספיק רכוש לכולם. אם אתה יכול להרשות לעצמך (מה גם שמוכן ורוצה ) אז אין כזה דבר להרגיש פראייר. אתה פשוט דואג שהילדים שלך ימשיכו לחיות ברמת החיים אשר הרגלת אותם ואשר אתה יכול להרשות לעצמך. לגבי השאר- חסכונות וכו'... קחו עו"ד או מגשר. בהצלחה

טובת הפורום קודם לכל לכן...

דינם של החסכונות-לקופת הפורום.(קראת את התקנון?) דרך אגב- אכפת לך ככה בקטנה לשים אותי גם תחת קטגוריה של גרושתך (לי באמת לא אכפת). 3000 דולר....רגע הרוק לא נבלע לי!-אני הייתי מסתפקת גם ב-3000 שקל, כפרה עלייך (רק צוחקת)- "צרות של עשירים"- איזה כיף לכם!!! מעניין איך ניראה חיסכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!???

galigam

New member
גם צרות של עשירים

זה צרות.מה שיותר מטריד אותי זה האם עד לגירושין כל מה שאחסוך יכנס לחלוקת הרכוש. תפני אלי עם יפוי כח מהחנהלה בענין קופת הפורום

קודם כל גנבת לי חצי ...מהשם שלי-

ועכשיו אתה רוצה ייפוי כח!!! אני הבנק בעצמי.
לגביי עיצות ותשובות חכמות- צ'טערת-לא אני הכתובת. (אני התגרשתי...פעם-מזמן לונג לונג פעם מזמן).

galigam

New member
אפרופו גליה

ליועצת הזוגית שלנו קוראים גליה.לפי הסכומים שהיא גובה לא נראה לי שזו את.אגה היא"פוטרה ע"י זוגתי בטענה שהיא עמדה לצידי

galigam

New member
החיסכון נראה....

טוב. יראה קצת פחות טוב לאחר החלוקה אך עדיין ישאר משהו לקופת הפורום

שירלי6

New member
גמישות מחשבתית.

לא נראה לי שמדובר בכלל בסכום. אתה מרגיש פראייר. נקודה. קח עו"ד...ידפוק עליך קופה יפה.

galigam

New member
צודקת שירלי.זה לא הסכום

זו ההרגשה.לא נראה לי שאפרנס עורכי דין.מעדיף להתפשר ושהכסף יגיע לילדים

° זואי °

New member
חולמת

כמה כייף היה לקבל 3000$ מזונות... הייתי מתפטרת מהעבודה, נרשמת לכל מיני חוגים, מבלה כל היום.... רושמת את הילדים לכל החוגים שרק אפשר, קונה להם הכל. חו"ל פעם בשנה.... אחחחחחח החיים הטובים. רוצה להתחתן?

למעלה