עופס

Stinki Winki

New member
עופס../images/Emo126.gif

לא היה לי זמן לפתוח אתמול. אז הנה, היום: שפץ את הדולי!!!11 למי שלא שמה לב/שכחה/הדחיקה/הכחישה, הפינה עברה אליי. החוקים ברורים וידועים (נכון?): אני נותנת בייס עם קישקושים עליו, ואתן עושות ממנו ממש דולי מוצללת והכל. הבגדים- לפי מה שאתן מדמיינות, הסימונים פה זה בעיקר הצבע
. גם את הדוליז האלה הכינה לי ענבר
. הבייס מDEAC. תהנו.

א ל א ו ר

New member
יאא איזה מגניב ואיזה יפה!

יאא עכשיו בדיוק אני עושה יצא לי השעיר הכי טוב שלי עד עכשיו! אבל יש לי שאלה קטנה.... (בדולי למתחילות!) זה גם האברול הזה כמו אצל "למתקדמות?" אמ.. כי אני לא מבינה בדיוק איך לעשות את הבגד! בבקשה תסבירי (או תסבירו) לי....

the queen zohar

New member
תעשי איך שבא לך../images/Emo168.gif

זה הרעיון
כל אחת עושה איך שבא לה,כל עוד זה דומה למקור

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

את לא חייבת לעשות אוברול, תעשי מה שבא לך, הרעיון בפינה זה לשנות קצת את מה שנותנים כדי שכל דולי תהיה מיוחדת. אם בא לך את יכולה לעשות שמלה או מכנס וחולצה או חצאית.... מקווה שהסברתי טוב^^

הומץ.

עשיתי את המתחילות בינתיים, למתקדמות נשאר לי רק להבין מה אני עושה עם הסגולים האלה, ולסדר שהשיער לא יעלה יותר מדי על האוברול
, אני יעלה אותה מחר, אינלי כוח עכשיו PP: עבדתי עליהן פאקינג 3 שעות
על זו בערך שעה וחצי, ועל השניה שעה וחצי. אבל כמו שאמרתי היא לא מוכנה עדיין לגמרי PP: פלטות של יעל חמצמצה לבגדים, ושל ספיר יוניק לשיער. תגיבו D: באמת שזה חשוב לי D:

tamaguchi girl

New member
היא מדהימהה ../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif

רק שלדעתי יש יותר מדי הצללה על מתחת לחצאית. ואת מקוריתת!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ההההההייייייייי!!!!!!!!!

למעלה