../images/Emo80.gifעידוד? ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif
כאילו, זה היה ברור והכל. אבל עדיין, זה כאילו שהיא נפרדה ממני :X כלומר. המ. היא זרקה את אח שלי. (החברה שלו, כמובן). כל כך אהבתי אותה! כל כך התחברתי אליה! אני לא רציתי שהיא תלך. אני..אני... כמעט בכיתי ששמעתי את אמא ואח שלי מדברים על זה בשקט (פח, הבית לא כל כך גדול, הם יודעים). אוףףףף היא הבטיחה! היא הבטיחה שהיא תעזור לי למצוא בגדים לבתמצווה ושהיא תהיה שם! היא אמרה שהיא תהיה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמא אומרת שזה בגלל ש.. טוב. היא לא כ"כ אהבה אותו, כאילו, כן, אבל... מההתחלה היא ניסתה את זה רק כי החברים שכנעו אותה. ועכשיו, שבועיים אחרי ששניהם התגייסו, היא זרקה אותו. כלומר, GOD DAMMIT!!!!!! הוא הרגע נתן לך פרחים בהתחלת השבוע הוא נתן לך מתנת יום הולדת שכל אחת הייתה
מתההההההההההההההה שיתנו לה. אהבתי אותה. הם נראו זוג מושלם. חשבתי ש.. טוב, אולי הם יתחתנו? הם היו ביחד מפסח. הם כמעט שנה ביחד!? אז למה. הכי גרוע, אני עצובה בשבילי ולא בשביל אח שלי. כאילו, אני עצובה כל כךךךךךךךך
בואסת. והיא החליטה לעשות את זה, ביום הכי חרא בעולם, שהוא גילה שהוא כנראה יהיה מן סוג קרבי (זה הדבר שהוא הכי לא רצה, הוא גם ככה היה כל כך מיואש, כל כך מבואס, אז למה!?) ולמה למשוך את זה כל כך הרבה זמן???? אמא אומרת שיהיו עוד. אבל לא כמוהה. אני לא מסוגלת לחשוב על זה, שלעולם לא אשמע את השם שלה, או אראה אותה. היא הייתה כמו אחות. כל כך אהבתי אותה. זאתי הודעה חופרת במיוחד אבל, נו. נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. אולי הם יחזרו אי פעם? על מי אני עובדת. אני רוצה אותה
ביום שהיא באה הכל נראה כל כך כרגיל (טוב, כן הבחתי בדברים קצת שונים) אוף. די. אני אשתוק. למה אני בכלל מפרסמת את זה? אולי אני אכתוב יומן, שם אני אכתוב את כל הדברים ~שלא משעממים רק אותי~ על החיים האדיוטים שלי. אני רוצה אותה פה
אין צורך להגיב ובכלל לקרוא את זה, אבל. תגובה אולי, תשמח אותי קצת? כי אני מזה צריכה את זה כרגע.