עוף.

TheWingedPig

New member
וואו, פסיכו?

בתור מישהי שאוהבת להתעלל בעצמה, ועשתה יותר מפעם אחת... המון המון המון המון בהצלחה!!!! את עושה משהו מרגיע היום לפני שינה? בכלל, עשית לך יום כיף היום?

נׁעה

New member
איזה מרגיע?

עשיתי לי יום חרישה. היה נוראי. בכלל, ממש לא למדתי כמו שצריך למועד הזה, אבל מלכתכילה הציון שלי לא היה נמוך במיוחד, אז אני אופטימית

M o o M o o

New member
המון המון בהצלחה! =]

למרות שאני משערת שגמרת לפני 40 דקות בערך :] (גם אחותי עשתה היום) מקווה שהלך טוב

נׁעה

New member
תודה רבה בנות ../images/Emo24.gif

מקווה שהצלחתי, בעוד חודש אני אגיד לכן כמה קיבלתי

../images/Emo80.gifעידוד? ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

כאילו, זה היה ברור והכל. אבל עדיין, זה כאילו שהיא נפרדה ממני :X כלומר. המ. היא זרקה את אח שלי. (החברה שלו, כמובן). כל כך אהבתי אותה! כל כך התחברתי אליה! אני לא רציתי שהיא תלך. אני..אני... כמעט בכיתי ששמעתי את אמא ואח שלי מדברים על זה בשקט (פח, הבית לא כל כך גדול, הם יודעים). אוףףףף היא הבטיחה! היא הבטיחה שהיא תעזור לי למצוא בגדים לבתמצווה ושהיא תהיה שם! היא אמרה שהיא תהיה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמא אומרת שזה בגלל ש.. טוב. היא לא כ"כ אהבה אותו, כאילו, כן, אבל... מההתחלה היא ניסתה את זה רק כי החברים שכנעו אותה. ועכשיו, שבועיים אחרי ששניהם התגייסו, היא זרקה אותו. כלומר, GOD DAMMIT!!!!!! הוא הרגע נתן לך פרחים בהתחלת השבוע הוא נתן לך מתנת יום הולדת שכל אחת הייתה מתההההההההההההההה שיתנו לה. אהבתי אותה. הם נראו זוג מושלם. חשבתי ש.. טוב, אולי הם יתחתנו? הם היו ביחד מפסח. הם כמעט שנה ביחד!? אז למה. הכי גרוע, אני עצובה בשבילי ולא בשביל אח שלי. כאילו, אני עצובה כל כךךךךךךךך
בואסת. והיא החליטה לעשות את זה, ביום הכי חרא בעולם, שהוא גילה שהוא כנראה יהיה מן סוג קרבי (זה הדבר שהוא הכי לא רצה, הוא גם ככה היה כל כך מיואש, כל כך מבואס, אז למה!?) ולמה למשוך את זה כל כך הרבה זמן???? אמא אומרת שיהיו עוד. אבל לא כמוהה. אני לא מסוגלת לחשוב על זה, שלעולם לא אשמע את השם שלה, או אראה אותה. היא הייתה כמו אחות. כל כך אהבתי אותה. זאתי הודעה חופרת במיוחד אבל, נו. נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. אולי הם יחזרו אי פעם? על מי אני עובדת. אני רוצה אותה
ביום שהיא באה הכל נראה כל כך כרגיל (טוב, כן הבחתי בדברים קצת שונים) אוף. די. אני אשתוק. למה אני בכלל מפרסמת את זה? אולי אני אכתוב יומן, שם אני אכתוב את כל הדברים ~שלא משעממים רק אותי~ על החיים האדיוטים שלי. אני רוצה אותה פה
אין צורך להגיב ובכלל לקרוא את זה, אבל. תגובה אולי, תשמח אותי קצת? כי אני מזה צריכה את זה כרגע.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo201.gif

מכירה את התופעה. קרה לחברה הכי טובה שלי, אח שלה וחברה שלו נפרדו אחרי 8 שנים ביחד..תארי לעצמך מה זה!
אבל יהיו אחרות, באמת. ואת תאהבי אותן גם..אולי אפילו יותר!!
אי אפשר לדעת. ואני יודעת שמבאס עכשיו..אבל פשוט..תנסי להבין שזה לא תמיד הולך..ובעיקר תנסי לתמוך באחיך, כי אחרי שנה ביחד..זה קשה להפרד.
בקשר לאחיך- מה זה סוג של קרבי? מקווה שהוא יצליח לצאת מזה [שינסה להוריד פרופיל או משהו..
] ובאמת, יהיה בסדר. יהיו אחרות אפילו יותר טובות..אני בטוחה. ובקשר לבת מצווה- טוב זה די מבאס. אבל תסמכי על הטעם שלך ויהיה בסדר! ותתייעצי עם חברות או משהו..חמודה. ושיהיה לך במזל!
את לא חופרת וזה לא שטויות..

../images/Emo80.gifחח תודה ^^ די שימחת אותי

עכשיו
ווי >.< 8שנים, זה בהחלט קשה מאד. הרבההרבה יותר קשה. אבל נו פשוט, מכל החברות שהוא הביא, לא באמת נקשרתי אל אף אחת,למען האמת, חצי מהן, אפילו לא ידעתי את שמן. הייתי רוצה לתמוך באחי, אבל אני תוהה לעצמי אם אני באמת קיימת באיזה שהוא חלק קטן מחייו. הדבר היחיד שיוצא לי לדבר איתו זה "אמא קוראת לך לאכול" או, "האינטרנט התקלקל!!!!" איזה יחסים נהדרים? >.< יווו אני שוב מתחילה לחפור. *סותמת.* ותודה רבה על הבת מצווה ^^ נקווה שיהיה טוב. כי בנתיים, אני אפילו לא מוצאת בגדי יוםיום. (ו..ו.. אני לא שמנה! כל כך. כאילו, קילו אחד ממה שאני צריכה להיות
טוב, פעם נראה לי הייתי בערך 7מעל הממוצע, אז אני צריכה להגיד תודה, בכל אופן, אין בגדים, זה ממש גיל המעבר. ואני מאד גבוהה, ויש לי ירכיים ענקיות (אמא) אז מאד קשה למצוא בגדים, ומאד ציפיתי שהיא תעזור לי, טוב, כי היא מבינה ממש טוב בבגדים
) הוממ.. הוא משטרה צבאית, אבל הוא אמר שבסוף ישימו את כולם בקרבי ם_ם ויש לו פרופיל כל כך נמוך, אני לא חושבת שאפשר משהו יותר נמוך מזה OO חוץ מזה, יש לו עין עצלה, אז טוב, אם הוא יהיה בקרבי, זאת תהיה בעיה מאד קשה. תודה רבה על התמיכה
באמת עזרת. (וואי, אפילו התגובה שלי חפרנית ;X אני צריכה להפסיק לדבר, אני מדברת יותר מדי. אולי אני גם אקליד לאט ואז אני אתעצל לכתוב ואז.. אוי ששששששש~! אוקיי, *סותמת*)

LudaGirl

New member
אני יודעת שזה ישמע קצת דפוק

ולא מתחשב. אבל בתור ילדה בת 12, יש לך המון בעיות בחיים. כל דבר קטן שקורה נהיה סרט רציני. ואני אומרת את זה רק לטובתך. זה לא חייב להיות. אז וואלה, נפרדו, אבל למה לאכול סרט? למה להרגיש ע כל כך? אולי אני טעה, אבל את גורמת לזה להשמע כאילו סוף העולם. וחבל. אני יודעת איך זה הגיל הזה, הייתי שם גם, ואני מניחה שגם לי הכל נראה גדול ומיוחד ודי דרמטי. אבל עדיף למתן קצת, שוב, רק לטובתך. גם אני בגיל הזה חשבתי שאם אנשים בני 18, או עשרים הרבה זמן ביחד, רוב הסיכויים שיתחתנו. אבל זה לא ככה. אני וחבר שלי שלוש וחצי שנים, והוא בן עשרים. אבל ללא ספק אין יותר מדי דיבורי חתונות. יהיו לאחיך עוד הרבה חברות..

../images/Emo80.gifטוב, זו דעתך בסה"כ

לא חשבתי שהם יתחתנו, המילה המתאימה ביותר היא קיוויתי, והיא ממש עזרה לאח שלי בסך הכל. ואולי, חשבתי, כשהם יפרדו, לפחות אולי יש סיכוי קטן שהם יהיו ידידים, כי אני רוצה אותה בבית. טוב, אולי אני עושה פיל מכל זבוב לדעתך, אבל אלו החיים שלי. ואני רק בת 12, קשה לי להתגבר על דברים כאלו. אני מתכוונת, לא היה לי רע אם כמה דברים היו משתנים מחיי. בהחלט לא. אחרי הכל, נו, זו דעתך ^^" ותודה על התגובה

LudaGirl

New member
מה יש לי לספר בעוף הזה?

לא הרבה. היוםחשבתי שיהיה משעמם, בעיקר כי התפטרתי (סוף סוף) וקצת היה לי מוזר כל הזמן הפנוי. ובערך בעשר קפצתי לניץ, ואז חברה שלי התקשרה אלי וישבנו בפארק עם בקבוק וודקה איתה עם ניץ ועוד ידיד, ושתינו לחיי סיום הסמסטר שלהם באוניברסיטה. אחרי זה עלינו לניץ הבייתה והתבטלנו שם עד איזה שלוש וחצי, ואז כשהאלכוהול איבד השפעה, היא הקפיצה אותי הבייתה. היה כיף וזאת אני. אגב, קניתי מצלמה חדשה :) כזאת- http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=493&name=%20CANON%20POWERSHOT%20A530%20קרט

Damn it

New member
גאדאגאדד

איך זה שהיא מסובבת את הכל אליי? אני בבית, שוכבת גוססת חולה תחת, אף אחד לא שולח סמס או משהו, אבל בסדר נו, הם בביתספר, ואז פתאום הודעה. למה לא באת? אינ חולה אה תרגישי טוב אנ יצריכה טובה כמה צפויייי?! גאד, ואני כל פעם מכניסה את עצמי לאשליות, שזו סתם נפילה, שהכל יהיה בסדר, שאכפת לה ממני, שאנחנו חברות, אבל גאד, כמה טיפשה אני יכולה להיות?? אני לא מתכוונת להתחנן ולשלוח לה מכתבים ולקנות לה מסטיקים וארטיקים הפעם. נמאס לי, לא מגיע לי שיהיו לי חברות שיאהבו אותי בזכותי, ולא בזכות השקל וחצי שלי, או השיחה שלי בפלאפון, או הקלמר מפוצץ בעטים שלי? אוףאוף. כנראה שלא

למעלה