עוף שימחע'ס

ben 911

New member
עוף שימחע'ס

משרד הבטחון בשיתוף עם השב"כ, המוסד והמוסד לביטוח לאומי.. החליטו לשכן לידינו בחלקת הווילות שתי משפחות של משתפ"ים..(משתפי בעולה בלסטיניים..) כדי שלא נחטא חלילה בחטא הגיזענות, סתמנו פיות והצגנו כלפיהם שכנות טובה... הקטע הוא, שהם כל יומיים בערך עורכים משתה או כפי שהם קוראים לזה "חפלה" . חפלה כמו בחפלה זה עם תזמורת כליזמרים ערביים..רקדנית בטן, צהלולניות מקצועיות כל דקה משמיעות קולות צהלולים..הנשמעים בכל העיר. אז אתם בטח תגידו לי : "מה לך כי תלין? שמח לך כל הזמן"!!! אם הייתי זוכה בלוטו...הייתי יורד למטה ויוצא איתם במחול אפילו מרביץ צ'רקסיה כפולה, כנהוג בכפרים אשר במשולש. או אם הייתי מתחתן שוב...וואי נוט? אבל אני מגיע מהעבודה רוצה קצת שקט...אולי לשמוע מבט.. ושם למטה, בפול ווליום : " יאללה כפיים, אקשיין אקשיין..קולולולולולולו, אהלן וסהלן אהלן ביכום."
עוד מעט הם יבנו כאן מסגד...ויביאו מואזין מקצועי מואדי ערה... ככה בדיוק, אבל בדיוק.. התחילה לפני חמישים שנה בערך... אום אל פאחם.

ben 911

New member
מקסי, כאחד שתמיד רואה את חצי הכוס המלאה.../images/Emo8.gif

אני יכול להתגאות מאידך.. שלאחרונה הערבית דיי שגורה בפי.

בני מצ'לומך?

אני לא יודעת אם זה יעבוד עליך אבל יש לי הצעה......אטמי אזניים ...באמת ...אני לא צוחקת,,,השתמשתי בהם כשעבדתי משמרות אחרי לילה ..האלטע זאכן..ועוד כל מיני הטרידו את שנתי..אז שמתי אטמי אזניים...קשה בהתחלה..אבל מתרגלים..תנסה...

ben 911

New member
תודה מאמי הכל (כמעט) בסדר. ../images/Emo9.gif

שמתי אטמי אזניים..אבל הם נפלו פנימה.(אזני פיל)
חשבתי להשתמש בטמפונים...
אם יפלו...אפשר למשוכותם בפתיל.

ben 911

New member
את מתכוונת שהם יניחו ליד הדלת שלי מטען?../images/Emo59.gif

טומי*

New member
לא נעים בכלל ../images/Emo196.gif

ואם מדובר בשעות לא סבירות, הייתי מזמין משטרה

ben 911

New member
המשטרה מטפלת בכאלה רק משעה 23:00

ומה לפני זה? השעות סבירות?

אתה מעלה בעיה קשה

מצד אחד רוצים לפצות אותם על שיתוף הפעולה אבל הם מביאים את התרבות שלהם איתם ההגיון אמר לשכן אותם בקרב ערביי ישראל אבל שם דוחים אותם אבל שהם משתכנים בקרב ישראליים יהודיים הם מביאים איתם את הבעיות כבר כמה פעמים בבת ים מצאו מחבלים שבאו והסתתרו אצל משתפי פעולה לבי לבי לך בן על הבעיותיות שלגור בשכנות עם משתפי הפעולה הללו אוליאם ישלחו אותם לעבוד יהיו פחות חגיגות והם יתעייפו כמוך וילכו לישון בלילה

ben 911

New member
מה לעבוד? הם פתחו מוסך בחצר האחורית..../images/Emo12.gif

למעלה