שם הולם
K k k1 New member 10/12/04 #112 בטח שכן!!!!!! שם הולם! שם הולם! שם הולם! שם הולם! זה חרוזזזזז!! |נותנת להילה חיבוק ענקייייייייייי|
A angela12 New member 10/12/04 #127 היי קוראים לי מישהו אחר כן, זה חרוז שם-הולם הולם-שם וגם אני דורשת נשיקה!! לפחות אחת!!
K k k1 New member 10/12/04 #138 זה חרוזזזזזז!! אמרתי לך!!! חע! נורה תתנצלי ומיד!!! |מיליון נשיקות לספירררררררררר ואחת לדוגמית- מואההההההה|
זה חרוזזזזזז!! אמרתי לך!!! חע! נורה תתנצלי ומיד!!! |מיליון נשיקות לספירררררררררר ואחת לדוגמית- מואההההההה|
K k k1 New member 10/12/04 #144 לא היא לא!!! למה לה להיות משוחדת על ידי?! ספיר..נכון את לא???? ונורה מספיק ודי!! תודי שטעית וזהו!
B bLAck hALo New member 10/12/04 #145 גם רז אמר שזה לא::: שי, בוקסר, תותים וקצפת! |מתגעגעת| אומר/ת: "שם" ו"הולם" זה חרוז? Thierry Henry אומר/ת: כמו שאני תפוז שי, בוקסר, תותים וקצפת! |מתגעגעת| אומר/ת: נכון שזה לא?? Thierry Henry אומר/ת: ממש לא
גם רז אמר שזה לא::: שי, בוקסר, תותים וקצפת! |מתגעגעת| אומר/ת: "שם" ו"הולם" זה חרוז? Thierry Henry אומר/ת: כמו שאני תפוז שי, בוקסר, תותים וקצפת! |מתגעגעת| אומר/ת: נכון שזה לא?? Thierry Henry אומר/ת: ממש לא
A angela12 New member 10/12/04 #146 מה פתאום אני משוחדת??! פססס...קרין..האלפייה שמגיעה לי...נדבר במסרים