עוף צלוי

k k1

New member
מכירות! איך אפשר שלא להכיר?!

אני לפחות מכירה! ראיתי בכינוי שלך את האגודה! כמה אנשים אתם כבר באגודה? אפשר להצטרף?(הילה פתחה עליי עיניים,זה גם נחשב?)

angela12

New member
תמיד אפשר להצטרף...

אבל האגודה כבר נסגרה....כי הייתי מייסדת האגודה ואתם מכירים אותי...אני מחליפה כינויים כל שניה...אז נכנעו גם האחרים, וכרגע כולם נטשו את האגודה אבל אפשר להקים אגודה "גם אני חבר באגודה של ילדים שעומדים בתור כדי לרצוח את חווה" מורה לאנגלית...בתחילת השנה הצקתי לה בלי סוף, עכשיו היא מאשימה אותי גם אם אני לא עושה לה כלום

k k1

New member
כמה אגודות?!

את לא תסתדרי עם הכל לבד! אני יהיה הסגנית שלך! ותשלמי לי סכום סמלי של 99% מהרווחים! אוקיי?

k k1

New member
יאיייייייי

משתלם לעשות איתך עסקים!!
אבל קודם שהמסן שלי יפעללללללל בעעעעעע

k k1

New member
למה../images/Emo4.gif?

חוץ מזה,יש לך כבר 913859071590137 שמות...ככה שעוד שם זה לא משנה ואני עדיין נקרעת מספירררר...פחחחחח-נורה?! חח לא קשורה לחייםםם..כפרעליהההההה

angela12

New member
לא.

אף פעם לא טענתי שאני קשורה, נורמלית, ידידותית, שפויה, אוהבת לאכול ברוקולי, מעריכה את המוזיקה של מרלין מנסון, ולא זקוקה לשקית הקאה בכל קליפ של בריטני איכס..(אופס דיד איי סייד איכס?! איי מין ספירס!!) וכמו שכבר הזכרנו בפרק הקודם, אני לא קשורה לחיים.

k k1

New member
עד כאאאאאאאאאאאאאאאאן!!!!

חיחיחי פייב רולזזזזזזז@~~!!! ופאק כל האיכותיים למיניהם!!

angela12

New member
פייב?!

קרין..? טוב נו לא נורא...אני אוהבת את אבריל ואאוטקאסט...כל אחד והחולשות שלו...וסתם לא קשור...משהו על להקות בנים...בקסטרבויז

k k1

New member
יאפ../images/Emo13.gif

וכן ראיתי את הסירטון הזה
גדולללללללללללללל

LadyLuvJess

New member
היי היי!

מה רע בפייב?! את.. את לא אוהבת מרילין מנסון! לך אין על מה לדבר!! (נו אז מה אם הוא מגעיל? יש לו ליריקה מצוינת) *נדחפת, אם לא אכפת לכן.*

bLAck hALo

New member
../images/Emo46.gif

"*נדחפת, אם לא אכפת לכן.* " לא רוצהההההה לראות את המשפט הזה שובבבבבבבבבבבבבבבב!! לא ממך ולא מאף אחד!
חח לא אמרתי שרע (חס וכפרס) סתם כיף לעצבן את קרין ככה
ובדיוקקק זה למה אני אומרת שהוא גאון הליריקה שלו! השירים שלו! גאונות.

k k1

New member
.......

"*נדחפת, אם לא אכפת לכן.* " לא רוצהההההה לראות את המשפט הזה שובבבבבבבבבבבבבבבב!! לא ממך ולא מאף אחד!"-
זה פורום של כולםםםםם! אף אחד לא נדחף פה! במיוחד לא את. "לא אמרתי שרע (חס וכפרס) סתם כיף לעצבן את קרין ככה"-חוצפה שכזאת!! ועוד לרשום את זה ככה! שחור על גבי לבן! לאור היום! שעיניי כל(טחח ממש כל) נשואות כלפי הפורום! טוב נסחפתי...

למעלה