עוף גוזל חתוך את השמים

אשד4

New member
לא יכול להיות ניסוח טוב יותר...

כל כך רגיש, אמיתי ומהלב... בהצלחה רבה לבן וגם לכם... מוכרת לי התחושה שכאילו "מפקיעים" מידינו את הילדים שעד אתה היו ברשותינו... יש עוד "מישהו" שיש לו מה להגיד בדיאלוג הזה. (שלא תמיד יש בו את מאפייני הדיאלוג...) צריך להתרגל לזה, ואין ברירה, מ ת ר ג ל י ם ומתמודדים. בשביל זה כולם כאן אתכם.

שויו

New member
ברוך בואך mars4 . מרגש לקרוא אותך

ויופי שתחזק את הצד הגברי כאן (שלוקה בחסר כוח אדם). ותראו לכולם שיש גם "אבות פולניים" , לא רק "אמהות פולניות." אז בהצלחה לבן בדרך שבחר וגם לך כאבא. שיהיה לכם שירות שקט!

סמדר בנ

New member
במיוחד בשבילך מרס ../images/Emo142.gif

הייתי אתמול בערב התרמה עם הופעה של יהודה פוליקר. השיר הבא התקשר לי עם דבריך, אפילו שכוונתו שונה ממה ששלך. כשתגדל ביצוע: יהודה פוליקר מילים: יעקב גלעד לחן: יהודה פוליקר חכה שתגדל, אמרו לך לא פעם איש אחד גבוה ואשה נמוכה אם לא תאכל לא תגדל אף פעם ילד טוב משאיר צלחת ריקה תגדל, תגדל ותהיה גנרל תהיה אסטרונאוט ותעוף לחלל אתה לא רצית להיות אפילו חייל או סתם להיות כמו כולם כשתגדל אבל, אותך אף אחד לא שאל. כשתגדל ותראה איזה ילד אז תגיד לגוזל לא צריך שתגדל כשתגדל ויהיה לך ילד שיבוא וישאל מה יהיה כשאגדל אז תגיד לו עזוב, אל תשאל. בהצלחה לבן בצבא

mars4

New member
../images/Emo24.gif באמת מקרב לב... תודה

על התגובות , העידוד , התמיכה, המילים החמות והשיר המקסים שבאמת מיטיב כל כך לתאר את רחשי ליבנו. אין ספק שמצאתי "בית חם ואכסניה יותר מראויה" על מנת לעבור ביחד איתכם את התקופה הזו! פתחתי היום את המחשב וראיתי שההודעה נמצאת בשער "תפוז" !

סמדר בנ

New member
אגב, מרס

לגבי החתימה שלך (בתחתית ההודעות): אני לא יודעת מה קורה אצל אחרים, אבל יש גם נסיכות בישראל, לי אישית יש שתיים בבית...

paulika

New member
סמדר, עם יכולת ההתפשרות שלך

לא נראה לי שתהיה כאן בעיה עם החותנת

למעלה