עוף גוזל חתוך את השמים

mars4

New member
עוף גוזל חתוך את השמים

לפני זמן קצר חזרתי מהבקו"מ. הפקדתי בידי שילטונות הצבא את היקר לי מכל. אותך בני היקר. ח"י שני וקצת חלפו מאד בקעת כמו אפרוח מביצתו טבל בשבילנו תשאר תמיד אפרוח קטן. ידענו ביחסנו עליות ומורדות. תקופות טובות יותר וטובות פחות. לא תמיד היה קל ללכת על הקו הדק המפריד בין אבא לחבר. ליווינו אותך לאורך כל הדרך, החל מהעריסה , דרך הלול, הגן, ביה"ס היסודי, החטיבה והתיכון.האמת, לא התאמצת במיוחד לעשות לנו את החיים קלים במיוחד אבל תמיד ידעת לשים את הגבול במקום המתאים (טוב.. לפעמים היינו צריכים קצת להחזיר אותך לתלם...) ולסיים כל מה שרצית בהצלחה. במשך כל התקופה הזו עשינו כל שניתן על מנת ללדאוג לכל מחסורך ולהנעים עד כמב שאפשר את תקופת הנערות שלטעמי היא התקופה המשמעותית ביותר לעיצוב הנפש ובכלל התקופה היפה בחיים. השער החלוד של הבקו"מ שנפתח היום בפני האוטובוס שלקח אותך את הבלתי נודע הוא העשר המפריד בין הנערות לבגרות. עכשו אתה בזכות עצמך גבר! תצטרך לדאוג לעצמך לשמור על גבך ועל גב החברים שלך. נודה ולא נבוש, שקיבלת את צו הגיוס ובו הידיעה שהתקבלת ליחידת העילית שכה רצית , לא שמחנו במיוחד. מטעמים אגואיסטים היה מתאים לנו ברוח שהשתרשה בעם הזה כל כך, שאחרים יעשו את העבודה "המלוכלכת" . שאנחנו נצא לבלות, לאכול לשתות ושהבנים של השכנים ישכבו במארבים, יתפסו מבוקשים ויסכנו את חייהם. אבל היום, שראיתי את מיטב הנוער, חדור המוטיבציה, רוקדים ושרים שדגלי היחידה מונפים באויר, ששי עלי קרב ונחושים בהחלטה לא לתת לאחרים לעשות את העבודה , בזה הרגע הבנתי בני היקר, שהיום התחלת לפרוע את השטרות. שהיום תוצאות החינוך שקיבלת לאהבת הארץ,לזולת ללקיחת אחריות. מתחילות לשאת פרי. שעלית לאוטובוס הרגשתי כאילו אני פותח את היד ומשחרר גוזל לשמים והשיר הכל כך מקסים: "עוף גוזל חתוך את השמיים" קיבל משמעות מצמררת. אני מבטיחך נאמנה, אבא ואמא נשארו, למרות מה שאתה חושב, החברים הכי טובים וככה יהיה גם בעתיד, שותפים יד ביד בדבר הכי נעלה שיש לנו וזה אתה כמובן.תמיד נעמוד יחד! לצידך ונדאג לכל מחסורך כל עוד כוחינו במותננו, כי בשר מבשרנו אתה. לך בשלום בני, עשה את המוטל עליך וחזור בשלום. אבא ואמא ואחותך מחכים לך!

ברוך הבא אבא, כתיבה מאד מרגשת

המביעה את מה שכולנו כאן מרגישים וחווים.
לבן ולכם

אוףף גוזל - כמה גדלת ולמה כל כך מהר

בדיוק כדברים האלה אמרתי לבני בדקות שלפני העליה לאוטוב בבקו"ם. הוא כל כך התרגש, שאני בטוחה שחלק מהדברים בכלל לא חדר אליו. אני יודעת שרק האהבה הענקית שלי/שלנו חיבקה אותו, ובמשך הזמן הוא גם הבין את משמעות יתר המלים. מלים חמות כתבת לבן שלך. לדעתי, כל ההורים שחינכו חינוך לערכים של שלום וחופש ושוויון, הטמיעו גם את הרצון הזה לתרום למדינה שלך כמה שאתה יכול. כולנו חשים אותה דואליות. מצד אחד - היינו רוצים שאחרים (בני השכנים, למשל) יעשו את העבודה המסוכנת ומצד שני - אנחנו מבינים שהבחירה שלהם ביחידות עילית קרביות - היא בדיו המיצוי והפירות של החינוך שלנו. לא קל, בהחלט לא קל.

oshiko

New member
אחד מ"משפטי השירותים" המפורסמים

"כשהייתי קטן אמא אמרה לי: 'תאכל, תגדל, תהיה חייל' למה אכלתי !!? "

../images/Emo6.gif ובכלל, אצלי ובטח גם אצל אחרים

אנחנו שומעים את עצמינו אומרים לילדים שלנו מה שההורים אמרו לנו.

oshiko

New member
mars4 כפל ברכות להצטרפותך ../images/Emo24.gif

1. לרגל ההצטרפות 2. לרגל חיזוק המיעוט הגברי, המנהל כאן קרב גבורה של מעטים נגד רבות
(אל תתחילו עם זה עוד פעם; מודים מראש בכל סעיפי האישום; נעשה עסקת טיעון, וזהו ...) בהצלחה לבן בשירות בכלל ובגיבוש בשבוע הבא בפרט. להצלחה בגיבוש יח"טיות צריך שני דברים: 1. הרבה נחישות (הכל בראש) 2. מזל. יש רבים וטובים שמסיימים ומצטיינים, אך משיקולים שונים ומשונים משבצים אותם בכל זאת בגדודים. אני מניח שהוא מביא את זה בחשבון - לפעמים השירות בגדוד (במיוחד זה שרצית) יכול להיות מרתק לא פחות, אולי יותר. אם הוא צריך טיפים יש הרבה בעלי ניסיון בחי"ר בכלל וביח"טיות בפרט, כולל עבדך הנאמן.

mars4

New member
תודה על קבלת הפנים המלבבת

תודה על העידוד והתמיכה. אני אהיה כאן ב 3 השנים הבאות. מקוה שב-4 . (אגב יש לי בת שכבר השתחררה רק שאז לא היתה כזו התרגשות ושיסלחו לי כל הנשים והבנות של הפורום) אעשה כל שביכולתי על מנת להוכיח שאנחנו (הגברים....) לא כאלה חזקים כמו שחושבים. דבר אחד טוב בטוח יצא מזה... למדתי מה זה sms .... לגבי עיסקת טיעון.. צריך לחשוב על זה. שיהיה לכולם רק בהצלחה ורק בשורות טובות!

נסלח ומובן ומרות שכיום יש גם בנות

שעושות שירות קרבי זהה לגברים (בשיגרה כמובן). ראה הבת של סמדר התות(ת)ח(נ)ית

אימשל2

New member
../images/Emo7.gif גם בקריאה שניה

הצלחת לגרום לי לדמוע גם בקריאה שניה של דבריך. אנחנו כאן כולנו, על דרוג הקושי הסוביקטיבי שלנו, תומכים אחד בשני. באשר לעיסקת הטיעון, אתה צריך להבין שאושיקו מדבר לאחר תקופת התשה. לכן הוא שמח לקראת הכוחות החדשים שאולי יצליחו למנוע ממנו את הצורך בעיסקה זו. אפילו עם כובש נאור כמונו.

אממאא

New member
גם אני../images/Emo7.gif פה מול המחשב, הבעת

במילים את מה שחשתי ביום ראשון כששחררתי את הגוזל שלי מהקן החם, את האחד שכינויו בבית הוא "גוזלי".... ברוך בואך בצל פורומנו, והצלחה ענקית לבן

אימשל2

New member
אממאא, לך יש הרשאה מיוחדת

גוזל או לא גוזל, לגייס בן שלישי להיות סופר קרבי, מעניק אוטומטית מניות בחברות לייצור טישו. המניות באות עם אות הוקרה מיוחד ומנוי למשך 4 שנים לפחות. בתנאים מיוחדים המנוי נמשך גם לתקופת המילואים. אם האות לא יגיע ממשרד הבטחון, אנחנו פה נדאג אישית נדאג לטפל בנושא.

../images/Emo104.gif שיהיה ../images/Emo50.gif לבן ../images/Emo39.gif

ושההורים יחזיקו מעמד. ולך mars... אתה מכיר את השיר "הגברים בוכים בלילה לא נשמע קולם..."

י רדן

New member
מאוד מרגש../images/Emo24.gifומביע המון אהבה

כתבת לבנך את שהרגשת ואת אשר הנך מרגיש.. מילים ונוסח נפלא.. מאחלת לבנך היקר הצלחה בשרות.. ולך ולבני משפחתך רק טוב.

paulika

New member
ברוך בואך לפורומנו../images/Emo140.gif

מאד התרגשתי לקרוא את שכתבת לבנך. ידוע שבנים מזדהים עם אבותיהם, אז בטוח שבנך ילד רגיש וחכם.כזה גם נשמע אביו. נפלא כשזוכים לקטוף את הפירות של שנים רבות של השקעה ואהבה. שמחה שהצטרפת, לא רק הבנים שמחים. גם לנו, הבנות טוב שיש נציגים רגישים של המין החזק. ככה תמיד נוכל לאמר לאיש הפרטי "אתה רואה, יש גם גברים כאלה, לא רק אני".

עידן64

New member
התרגשתי מאוד לקרוא את מה שכתבת

אני אמא לבת בכורה שהתגייסה ביום חמישי,עדיין לא מעכלת את הגיוס שלה ממש וחושבת שאוטוטו ייגמר הטיול השנתי והיא תחזור.כתבתי לה מכתב לפני הגיוס שיש בו הרבה ממה שאתה כתבת ולכן כל כך הזדהיתי.כייף לבן שלך שיש לו אבא שמסוגל לכתוב לו מכתב כזה.שיהיה לו בהצלחה,שיחזור בשלום, ולכם ההורים הרבה כוח לעמוד בתפקידכם החדש.ברוך הבא לפורום.

למעלה