עונת 85/86 - מחזור סיום !!

עונת 85/86 - מחזור סיום !!

הפועל תל אביב מארחת את מכבי חיפה בקרב ישיר ומכריע על האליפות. משחק ראשון בהסטוריה שמשודר בטלוויזיה בשידור ישיר. לחיפאים מספיק תיקו על מנת לזכות בתואר האליפות , בעוד האדומים חייבים ניצחון על מנת לעלות לראשות הטבלה בדיוק במחזור הסיום. אני הייתי בן 8 וחצי , ואת המשחק ראיתי בטלוויזיה בסלון ביתי שבחולון. הזמן עבר והמשחק היה ממש לקראת סיום , המתח והעצבים גברו מרגע לרגע... עדיין אפס אפס , והאליפות הולכת ומתקרבת לחיפה. ואז באה הדקה ה-88 ומילים שאני לא אשכח בחיים משידורו של יורם ארבל : ``לנדאו...אין נבדל...שער !!!!`` ערימה של אדומים על הדשא , ערימה של ירוקים על צבי שריר... בסלון ביתי שבחולון השמחה גדולה , הספות כבר לא במקום מזמן והחגיגות מתחילות. שער גדול של גילי לנדאו המחמיצן הגדול(שער חוקי לגמרי למרות הטענות לנבדל , פשוט גילי עצמו לא היה בנבדל). המשחק מסתיים והאליפות היא אדומה ומתוקה !!! איך ילד בן 8 וחצי שלא היה במשחק חוגג אליפות ? הוא פשוט יורד למטה לשכונה , השכונה האדומה של חולון...כל הילדים שם אדומים. תוך דקות ספורות השכונה מתמלאת בילדים באדום , שחוגגים ושרים... (אז עדיין היה השיר ``אל אל הפועל...`` קיים) עם דגלים וצעיפים אדומים. החגיגה נמשכה שעתיים , ולשכנים לא היה מה לעשות נגדנו... היינו יותר מידיי בכמות , והיינו יותר מידיי מאושרים ורועשים בשביל בכלל לשמוע מישהו צועק עלינו. כך חגגתי את האליפות הראשונה שלי כאוהד הפועל תל אביב. שייק`ה :) יאללה הפועל ואדום עולה !!!!

על האש

New member
חוויה שלא אשכח...

כול החיים... אבא שלי באותה תקופה היה אוהד בית``ר ת``א שהייתה מנהלת עם הפועל הצגות כפולות והיה לוקח אותי למשחקים..במקרה הוא החליט ללכת ולקחת אותי למשחק האליפות ב 86 וכמובן שאני מודה לו על החוויה שהעניק לי.. אני זוכר הכול באדום וירוק ובדקה ה88 כול האדום עולה על גדותיו רועש וגועש.. ממש זכרון לכול החיים... ומאז אני מכור לצבע האדום התל אביבי ושמח שזאת קבוצתי....

danistar

New member
אך .. איך שרו ארצ`י ואידית בנק (-:

אלו היו הימים . אני את המשחק הזה תפסתי בטירונות בבהד 4 הלוחמת . ראיתי אותו מהחריץ של המנעול בחדר המדריכים !! זה דבר שלא שוכחים

למעלה