עונת הסקי מתחילה !

z x 7 r

New member
במחשה - במחשבה*, נושרות - כמו בלימודים וכאלה

או מסיימות מוקדם והולכות לברוץ בספא, או מתלוננות שקשה להן והולכות למסלולים קלים. כל תירוץ אחר, העיקר לא לקרוע את המסלולים חח.
חבר איתו אני גולש - התחיל לצאת עם מישהי, ואמר שהיא באה איתנו בפעם אחת לפני אחרונה - אז התבעסתי רצח. אמרתי - בטח עכשיו לא נגלוש, כל הזמן תתבכיין ותציק עם שטויות.
בסוף התברר שלא רק גלשה כמעט ברמה שלנו (אני גולש מהר), אבל גם לא התלוננה, נפילות היו בודדות לגמרי, ובערב אפילו הכינה משהו לאכול. חח אמרתי לעצמי טוב, יאללה - כל עוד זה לא מפריע לגלישה, בתבוא איתנו.

marceloros

Member
מנהל
עומדות לתלות אותך פה כמה גולשות

z x 7 r

New member
שים לב איך כתבתי - לרוב, בדרך כלל, לפעמים

אין שם "כולן" "תמיד" וכיו"ב מילים שקובועות.
אני מסתמך על הנסיון שלי בלבד, עם חברים שלנו בלבד. כל הנאמר - אין לראות בו מעין נסיון לצחוק על מן דה הו.

המצב הוא עובדה מוגמרת - גלישה יותר אגרסיבית ומהירה = פחות בנות (עד אין בכלל, בקבוצות מתקדמות).
היינו בפעם אחרונה כ 27 אנשים, מתוכם 18 בנות, רק אחת הלכה לגלוש אופיסט ובמסלולים שחורים, האחרות - נשארו באדומים בעיקר

נראה שבורחות יותר מהאופי המקסים שלך מאשר מסקי

מקווה שהסברת לה יפה שהתפקיד שלה לבשל לכם ולא לגלוש (כמעט) כמו הוד רוממותו.

skiforce

New member
zx7r אכן גולש מעולה

הוא גם כנראה בין הבודדים שהעלו סרטוני גלישה אישיים לכאן, אני חושב. גלשתי בארכיון הפורום בשבוע שעבר והיה סרטון משגע שלו של איזה 6 דקות גלישה על פאודר טרי לגמרי. בהחלט מרשים מאוד (אפילו שזה סנובורד...
).

אגב, מה שיפה היה לא רק הגלישה אלא גם הצילום. רוב הגולשים שמצלמים את עצמם - כולל אותי - מגניבים כל הזמן מבטים למצלמה כדי לבדוק שהיא במקום ובזווית המתאימים. רק שעבור הצופה (גם כשהצופה הוא הגולש עצמו) זה שיא המעצבן. אצלו אין כמעט ברייקים כאלה.

אז אמרנו: הטובים לטייס והטובות לטייסים? משהו כזה.

marceloros

Member
מנהל
חכה חכה גם בך יטפלו הפמיניסטיות חח

אני גם שמתי סרטון ביו-טיוב של עצמי גולש (קוראים לזה משהו כמו גולש בלך אבל אל כ"כ טוב) בקיצור מאז אני לא שם יותר שלא אאלץ להסתכל על עצמי במראה עם כל הכסף שהוצאתי על סקי..

z x 7 r

New member
איזה כיף לקחת דברים ולהוציא אותם מהקשר! נכון?

אני לא גולש על בורד, ולא באופיסט.

והמשפט האחרון שלך - ממש לא קשור (למרות שעובדתית, טייסות יש הרבה פחות כי הן נושרות מהקורס טייס, ולא כי לא נותנים להן הזדמנות).
לא מגניבים שום מבטים - אתה כנראה מתבלבל עם מישהו אחר. אם לא - תביא לינק או כל הוכחה אחרת, אחרת - חדל מהצקות.

skiforce

New member
סליחה, טעות!!

זה מה שקורה כשמתבלבלים בין ניקים...

מסתבר שהסרטון שייך ל drz400e ולא כפי שחשבתי בטעות ל zx7r . ככה זה עם רצף של אותיות ומספרים שעבורי הם כנראה לא מספיק קליטים. בכל מקרה, הטעות היא שלי ואני מתנצל על הבלבול.

הבהרה נוספת: לא הייתה לי שום כוונה לפגוע או ללגלג (ובטח שלא להציק) אלא לפרגן. באמת. אולי לא התנסחתי בצורה מספיק ברורה. אז ישבתי עכשיו לחפש שוב את הסרטון והנה הקישור אליו. אחלה גלישה, אחלה סרטון. באמת סתם התחשק לי לפרגן.

המשפט האחרון על הטייסות והטייסים היה בהומור בתגובה לשרשור. כנראה הייתי צריך להוסיף סמיילי או משהו. אני לגמרי בעד גולשות, טייסות וכל דבר אחר. לוקח על עצמי להיות ברור יותר בהמשך. ושוב מתנצל.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=396&MessageId=177527950[/URL]

z x 7 r

New member
חחח נו טוב. ד"א זה לא סתם רצף אותיות ומספרים - במקרה גם הניק

שלי וגם של DRZ - שמות של אופנועים (הניק שלי משהו כמו 15 שנים, שלו אני לא יודע כמה, אבל גם עתיק).

Zx7R - http://bit.ly/1Mzskmg
DRZ400 - http://bit.ly/1VSnEZf

elotan

Member
השמועה אומרת שהן גם נפגשות עם מנהלי פורום מסוים

על ראש ההר

Cמן רשום

New member
אוי, זה מחזיר אותי לחופשה היחידה שלי (בינתיים) בצרפת

בבוקר הראשון אני יוצא שמח וטוב לב מהמלון, מבסוט משמש נהדרת, לא חם מדי, לא קר מדי. נכנס לסקי ומתגלגל באיטיות לכיוון המעליות תוך שאני מסדר כפפות מתחת לשרוול ומנסה להבין אם הנעליים גדולות עלי או לא סגורות טוב (היה לפני שקניתי נעליים משלי). לפתע נשמעת צעקה מאחוריי. מה צעקה? שאגה מהסוג שגורמת למפולות שלגים. בקול גרוני וצרוד מסיגריות אשה צורחת בעברית במבטא מאד מסויים "נו יאללא, תגלוש כבר". האינסטינקט הראשון היה לנעוץ מקלות בשלג, חשבתי אולי אני מפריע למישהו(י) לעבור. אז אני רואה לפניי גבר על סנובורד, מתנדנד ומנסה בקושי להתיישר ולא מצליח אפילו לעמוד, שלא לדבר על לגלוש (באיזור פחות או יותר מישורי). אז הסתובבתי וראיתי את בעלת הקול הרועם עומדת עם חברה (או אמא שלה) ומצחקקות.

I Gabe

New member
גם בקלאב מד היו כמה יצורים שגלשו רק מחדר אוכל לבר

חוץ מכמה פאדיחות בארוחת צהריים לא נרשמו אירועים חריגים.

נראה לי שיש כאלה שיוצאים לחופשת סקי בלי סקי.

למעלה