עונת הסקי מתחילה !

Arnon Ayal

New member
מרסלו, בוא רגע לצד, לפינה שקטה...

ונסביר לך למה חשובות הבנות.
לא לי כמובן - אני נשוי באושר (ואישתי הנהדרת גם נכנסת הנה מידי פעם...)

skiforce

New member
בעולם הארגוני קוראים לזה Diversity

עולם שלם של מחקרים - ומחקרי נגד - על האפקטיביות והתועלות של מגוון אנושי במקום העבודה, על רקע גזע, מין (סליחה: יש לומר "מגדר"), ועוד. מאוד תקין פוליטית כמובן.

אז אנחנו בעד.

די, אני המום!!!!

"ישראלים מתחילים לגלות טרנד חדש" שהוא ... סנובורד. וואי, כמה שסקידיל האלה מעודכנים.

o h a d d

New member
הבעיה תמיד מתחילה בכתבה שנכתבה ע"י גורם מסחרי

תמיד יגידו ש "ההייפ" זה המקום שבו נשארו להם יותר מידי כרטיסים.

בד"כ עובר לאתר הרגיל אבל לפעמים מתעצל

חבל שהקוקי של תפוז לא זוכר את המצב האחרון וצריך לנווט כל פעם מחדש.

אולי בטאבלט יותר נוח כי הכל יותר גדול. בטלפון כמעט שלא רואים כניסות מדורגות, הוא משטח את כל השרשור.

נפתלי99

New member
נתי - תרגיע. עוד לא היתה שנה שבה לא גלשנו!

זה נכון שהשנה היא שנת אל-ניניו, ומזג האויר יהיה כנראה קאוטי מעט, ואי אפשר לדעת מתי יירד שלג,
אבל בפועל כל שנה, כולל באל ניניו הקודמים גלשנו, וגם אם השלג לא היה מושלם ובשפע, תמיד הסתרנו.

בפועל אנחנו השנה בחרנו לגלוש באמצעי העונה ממש - כלומר אמצע פברואר, וזה לא דווקא בגלל אל ניניו, אלא בגללש החורף בשנים האחרונות מתעכב, והשלגים שתמיד ירדו בנובמבר - דצמבר, נדדו בחודש לכיוון ינואר, ולכן יותר סביר שפברואר יהיה טוב יותר.

אבל בגלל שאנחנו יודעים למי ניתנה הנבואה, קשה לדעת איפה יירד השנה שלג טוב ואיפה לא או מתי, ולכן אם יכולים - להזמין יותר מאוחר בעונה, ועם גמישות ככל הניתן באתר בו נגלוש, בגלל ש- Micro Climate גורם לעיתים לכך שאתר ליד אתר יהיו עם כמויות שלג שונות לחלוטין, ואחד יהיה ירקרק, והאתר לידו יהיה מפוצץ בשלג בגלל איזה ענן בודד שרוקן את כל תכולתו על רכס כלשהו.

גלישה נעימה !

natyh

New member
נהגתם נכון למיטב הבנתי , להבא

תחכו קצת יותר וקבלו את הבונוס הוזלות בזמן גל הביטולים.
תמיד שיא הביטולים מגיע רגע לפני שמגיע השלג ...
זהו הסימן הטוב ביותר ...

z x 7 r

New member
חחח יותר בנות? מנסים לעבוד על היצרים הפרימיטיביים

ולהביא יותר אנשים במחשה, שיתפתו כי יש "יותר בנות".
הבעיה עם בנות - שלרוב ככל שרמת גלישה עולה - הבנות נושרות. בודדות הולכות למסלולים שחורים וסנופארק. אז מה זה עוזר יותר בנות? במסלולים ירוקים? חח זה טוב רק למתחילים אולי.

marceloros

Member
מנהל
נושרות זה אומר שהן נשארות במלון?

מעולה חח

סקי דיל ידועים בהבאת דוגמניות בגדי ים אל מסלולי הסקי, כנראה שזה עוזר למכירות אצלם.
&nbsp

למעלה