"עונת הנדידה לצפון"

glock X

New member
למה רק ניזאר איל קבאני?

מה עם משוררים יותר ענקיים מניזאר כמו TUPAC כמו SEAN PAUL ו-DR DRE וכאלה? אז אני אתרגם פה שיר פזמון של שאן פאול שנקרא DEPORT DEM וזה בג'מייקאנית בבקשה : Chorus: From a gal nuh up to date wi deport dem Can’t keep up wit di trends wi report dem If a nuh di modeling type wi nuh court dem But if a di big beauty queen wi support dem תירגום בבקשה : את הבחורות שלא מעודכנות אנחנו מנפנפים אותן אם הן לא עומדות בקו האופנה אנחנו מדווחים עליהן אם הן לא הטיפוס של הדוגמנית אנחנו לא שופטים אותן אבל אם הן מלכות יופי אז אנחנו תומכים בהן נכון זה יותר יפה מניזאר איל קבאני ? SEANNNNNNN PAULLLLLLL BIG UP BIG UP RECPECT

Yildiz Star

New member
גם מחמדו דרוויש

פתחנו אוולי 13 ואנוכי מועדון שירה גם שיריו של מחמוד דרויש מופיעים בפורום ראה הודעה שלי בהמשך, אתה מתעניין במשוררים ערבים ?

שכוח

New member
נזאר קבאני!!!! גם אני משתתף...

ماذا اقول له لو جاء يسالني..ان كنت اكرهه او كنت اهواه؟ ماذا اقول, لو راحت اصابعه.. تلملم الليل عن شعري وترعاه؟ وكيف اسمح ان يدنو بمقعده؟..وان تنام على خصري ذراعاه؟ غدا اذا جاء اعطيه رسائله..ونطعمه النار احلى ما كتبناه حبيبتي!هل انا حقا حبيبته؟..وهل اصدق بعد الهجر دعواه؟ ا ما انتهت من سنين قصتي معه؟..الم تمت كخيوط الشمس ذكراه؟ اما كسرنا كؤوس الحب من زمن..فكيف نبكي على كاس كسرناه؟ رباه اشياؤه الصغرى تعذبني.. فكيف انجو من الاشياء رباه؟ هنا جريدته في الركن مهملة..هنا كتاب معا كنا قراناه على المقاعد بعض من سجائره..وفي الزوايا بقايا من بقاياه مالي احدق في المراة اسالها..باي ثوب من الاثواب القاه اادعي انني اصبحت اكرهه؟..وكيف اكره من في الجفن سكناه؟ وكيف اهرب منه؟ انه قدري..هل يملك النهر تغييرا لمجراه؟ احبه.لست ادري ما احب به..حتى خطاياه ما عادت خطاياه الحب في الارض.بعض من تخيلنا..لو لم نجده عليها لاخترعناه ماذا اقول له لو جاء يسالني..ان كنت اكرهه او كنت اهواه؟

שכוח

New member
יפה! יופי באופי ! מדברת אלי?

مغرورة انت يا فتاتي ,يا فتات القلب يا حطام الجبل,يا محبة للكبرياء يا عاشقة الهبل, .اانا الباكي ؟ ام انت بكل ليلة تبكين؟ ,اانا الشاكي ام انت بكل ليلة تصرخين؟,اتصرخين من حليب قد اتعب واضنى نهديك؟ ام تصرخين من ماء قداملى الترائب؟ . ليتني عند الوساده! اغار منها لانها!! كل ليلة تداعب اطراف السعاده. انا الحالم , وحلمي ليس منظوم في قلاده ,ولن ارضى بان اكون , تحت اقدام الجلاده. استجيبي لصفيري! ولان الاحمق لا يصفر الا لاهل .....الحماقه. اسف!

uoli13

New member
שכוח תשכחני ידי אם אשכח אותך

...איפה היתה מה הקטע שלך כל פעם אני צריכה לגייס צבא שלם שיחפש לי אותך ברוך שובך ידידי

glock X

New member
אני יודע שאני מאבד הרבה נקודות פה..

אבל,,,,נראה לי שהפואמה הזאת נכתבה עלי, כי נראה לי שהשיר הזה אם לפרש אותו הוא מביע התגרות של בחורה בגבר ביישן, בגבר חולמני אסטרונאוט, אני הייתי מגיב כך : מה לך מוטרפת? מה נפל ראשך מעצב עולם קשה מנשוא? הלא רואה את את האור המבצבץ מבעד לפסל הדומם? הלא רואה את קימוריו הזזים לריקוד האור המשתנה? אם אסביר לך חלומותיי ליבך יפרפר מאושר, שריקתי העליזה שוברת את הדממה שנוצרה מכובד הירהורייך, אם לא אלך לי לאיבוד הכיצד אדע את מקומי? אל תצפי שפי ייפתח ויאמר את המילה הראשונה, מילה אשר תשבור את משא ראשך הכבד , בעינייך אני רואה את הניצוץ שאומר...בוא, דבר איתי, לטף אותי, חבק אותי, אני זקוקה לך, עד אשר יחליטו שיפתותיך להמתיק את שמיעתי אשאירך בעולם של מחשבות והירהורים אבחנות ומסעות כבדים אשר ימשיכו לטרוף כל חלק מנשמתך, מחשבות שנבעו ממילים כמו למה? ואיך? וכיצד? אתן להיכלא בכלא ספקותייך, ואני? אמשיך לתת לך להתגרות במחשבותייך, התנשאותך גורמת לחלקי גופי להימשך אלייך ולרצות לחבקך ולנחמך תקבלי את מבוקשך, בואי, כנסי לעולמי, עולם אשר יפרוש אהבתו עד אין סוף ויתן לך עוגן ומקום מבטחים אשר בו תדעי את מקומך לעולמים. נעל העולם אני גדול על המשוררים האלה

uoli13

New member
גלוק תרגיש נוח אתה לא

מאבד שום נקודות כי אתה כותב דבריך בהרבה חן, והומור, וברוח טובה. , ידידי תמשיך כך.

שכוח

New member
אחי!

אני חשבתי שזה עלי! למה? כי בשיר שלה היה קטע של ...לחולם! ואני לפני כמה זמן כתבתי חלום! אז חשבתי שזה עלי! חחחחחחח

uoli13

New member
אישה אל תתרגשי

השיר מאוד יפה וזה ששכוח וגלוק התרגזו זה לגיטימי אבל אני לא מבינה לא לקחו העניין אישי בנינו את התכוונת למי שהוא מהפורם

שכוח

New member
יולייייי 130000000 בעצם 13!

מה מצב ידידתי? באמת התגעגעתי לכם! אם רוצה לראות אותי? תעצמי עיניים ותגידי מי הבחור הזה בכלל? הרי הוא ....שכוח!

uoli13

New member
שכוח תסביר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני הגבלתי אותך לא מבינה על מה אתה מדבר תרגיש חופשי אנחנו ידידים

uoli13

New member
../images/Emo24.gifאני מעדיפה אותך מנסי

מאשר שכוח........

למעלה