"עונת הנדידה לצפון"

uoli13

New member
מה זה כל כך הרבה אפסי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

glock X

New member
אני? מה פתאום התרגזתי

אני הייתי מאוד רגוע
, מאוד שלם
, בכלל לא לקחתי את זה אישית
, ועכשיו בנימה קצת רצינית, לא אהבתי את השיר כי זה בחורה שמתגרה בבחור וזה דבר מסוכן , לבחורה אסור להתגרות בבחור כי היא תקבל
לראש, זה כתבה אותו או פמיניסטית מאלה שלא לובשיות חזיות ומגדלות שערות בבית השחי או כתב אותו גבר שמדמיין שבחורה בוחנת אותו בצורה צינית מתגרה ומרגישה מעליו בעעעעעעעע דבר כזה לא מתקבל!! אין בזה רומנטיקה יש בזה דיבור של אישה מתוסבכת חסרת אישיות ובטחון עצמי

היייייייייייייייייייייייייייייי!!!!

מה פתאום פמיניסטית לא לובשת חזיה ומגדלת שערות...וייייייי עליקק... זה שיר שנכתבלמישהו שהחליט לשתוק יותר מדי.. שחשב שהכל ילך לפי הקצב שלו..וכך השניים בסוף הפסידו זה אל מתגרה אלא מעורר!! בכל מקרה.. אני כתבתי.. אז תחשוב שנית..
ויולי חמודה..כמובן שזה לא נכתב למישהו מהפורום..את השיר הזה כתבתי לפני לא מעט זמן!! אגב..שירים מתגרים כאלו יש לי לא מעט..וגם שירי אהבה.. ותשוקה.. וידידות.. הרי הכל מותר לכתוב..!! לפחות את זה לא יקחו ממני

מנסי

New member
הצחקת אותי גה גה גה גה!

תכתבי מה שבא לך ועל מי שבא לך !אבל דעי לך שלא כדאי לך! כי בסוף תקבלי טריך טרוך טראך! חחחח חופשיייייי!!!

glock X

New member
ווווויייייייייייייי עליקי אישה.....

תגידי,,,כשכתבת אותו דפקת על השולחן עם פטיש ביד? נראה לי יצאו לך המון עצבים שם, אבל אם את כתבת אותו אז ואיייי זה מהמם מדליק לאללה שיר יפה, עכשיו אני רואה אותו באור שונה

איזה קטע.. החלטתי שאני לא צוחקת

היום והויייי עליקי הצחיקה אותי בכל זאת.. אוףף מינאק..כליתני אדחאק למרות שרציתי לשחק אותה ברוגז פה!
ואכן אתה צריך לראות אותו באור שונה..כי אני באמת מדברת על מצב שהבחור היה צריך שיעירו אותו..בלי קשר להתגרות..!! פשוט אללה מא ביסמע מין אלסאקתין יא עזיזי
טייב לא משנה.. חוזארייה באיכה: למה החיות צוחקים על טרזן?

glock X

New member
הממממממ,,,,,בעריפיש../images/Emo4.gif

ואם כבר חידות ובדיחות אז : בחור סיני נכנס למכולת בישראל פונה למוכר בסינית ואומר לו "צ'ינג צ'או צ'ינג האו לין סוק לינג לינג קוקה קולה", אז המוכר המופתע שלא מבין סינית מביט לסיני ושואל בפליאה : " לתת לך שתי פחיות של מה?" חחחחחחח הבנת יא בטיכה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח חילוי לקח לי כמה שניות עד שירד האסימון!!! "תשובה":כי הזנב שלו מקדימה!.... בכאסניש.. היק סיפרו לי אותה

הבדואי

New member
הנה קישור לשיר המלא. (נסיון שני)

היי.. רק עכשיו גילתי את הפורום הזה, ואני נהנה לקרוא אותכם. תרשו לי לשתף אותכם באתר ענק שהחייה שוב אצלי את אהבתי לשירתו של המושרר הדגול נזאר קבאני שנדעכה עם השנים... *כמו על צ'יקים חוזרים*

הבדואי

New member
העונג כולו שלי...

יצא לך חרוז גם אם זה טעות בתפוז... הוספתי שירשור אחר שכולו שירי נזאר. תהני. עוד פעם לחתום!!!?

למעלה