עונת המלפפונים

אז מה אתם אומרים עלי חחחח../images/Emo6.gif

צרפת בחוץ ויוון ניצחה. קדימה הולנד ועכשיו תורך חחחחחחחחח ישששששששש
חמסה חמסה שום בצל יין

אחרי משחק לא משהו../images/Emo6.gif

אחרי פנדלים הולנד בחצי הגמר. איזה חיוך על פניי. צכייה עכשיו תורך והכל מושלם
חמסה חמסה שום בצל יין

צכייה צכייה ללללללללללל../images/Emo6.gif

ניצחה את דנמרק 3 0 משחק נחמד. טוב עכשיו נחכה לחצי גמר. פורטוגל ייון צכייה והולנד. 4 קבוצות ואחת תקבל את הגביע. אני מנחשת ככה. פורטוגל והולנד. מצד שני יוון לא תותר וגם לא הולנד. אז נחכה ונראה מכינרת אחרת המחייכת. כל הניחושים בנתיים היו סבביש

אדום עולה עולה ../images/Emo6.gif

תגידו לי רק לי נשמע שהפורטוגלים שרו אדום עולה? בכל אופן הם עלו עח הולנד. איזה משחק מעניין כייפי וממש נהנתי מכל רגע. ועכשיו תור יוון? צכייה בחוץ? היום נדע את התשובה. מכינרת אחרת שנהנית כל רגע מניחושים נכונים. רק היה לי עצוב אתמול בגלל האוטובוס . אני משתתפת בצערן של המשפחות ומאחלת החלמה מהירה לפצועים. ומבקשת תסעו בזהירות החיים יקרים שלכם לתמיד כינרת אחרת האדומה תמיד
חמסה חמסה שום בצל יין

יוון כל הכבוד בדקה ה105../images/Emo140.gif

נו תראו לבשו כחול לבן. איך אני לא יהיה איתה? משחק כל כך מותח. אתם יודעים מה. יוון נראתה אפילו יותר חזקה. ועכשיו משחק הגמר יורו 2004 ולפי דעתי פורטוגל האדומה תעלה ותניף את הגביע. כזאת מין הרגשה. הי שמעתם שהחתימו את לוברסקי שתהיה לכולם שבת נפלאה עם המון אהבה מכינרת אחרת שמעדכנת מהשטח חחחחחחח
חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
בשמחה,אני מברך על יוזמה

שיהיה צורך,אני אקפיץ את השרשור מידיי פעם,או שהשאיר אותו קבוע לתקופה בראש הפורום (אני צריך להתייעץ עם מנהלת פורום מסויימת לשאול איך עושים את זה). וכמובן גם אשתמש בכותרת שנתת :).

דנה 6

New member
מי זה יוסי רוזן???

אני לא אוהדת הבועל, אז ספרו לי עליו.. מה התפקיד שלו? בן כמה הוא? איך הוא בתור שחקן, אם הוא טוב או לא.. כמה זמן הוא בהפועל? כמה הוא הבקיע העונה.. אם הוא הבקיע.. ואם הוא חתיך.. חחח... גם זה קצת חשוב.. כמה הוא שיחק העונה, כמה פעמים פתח בהרכב, מה העדיפות שלו על פני שאר השחקנים בעיני המאמן, אתם יודעים, חילופים וזה.. תנו ציון שנדע בערך מי הוא.. תודה מראש..

שאלה טובה ובנתיים סולימאן../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אשרף סולימאן חתם בפועל תל אביב ל3 שנים. בא מאחי נצרת ישר אלינו. יו כמה שירים חדשים צריכים לכתוב השנה חחחחחחחחח הלואי הלואי חמסה חמסה שום בצל יין שתהיה עונה חמה וטובה לאדומים. בנתיים דנה שאת כל כך דואגת לנו. לכי לים תשתזפי שיהיה לך קיץ נהדר חחחחחחחחחחח אל תשכחי לאכול אבטיח אדום עסיסי מממממ
אבטיח לא מזכיר קצת את פורטוגל?

דנה 6

New member
כינרת? את ממש סטלנית.

את באמת שמחה שאשרף סולימאן חתם אצלכם? כשרצו להביא אותו לבית"ר הפכנו את העולם כדי שלא יבוא.. בכל מקום רשמו על זה שאוהדי בית"ר לא מסכימים לקבל אותו.. ואת שמחה??? ועוד מדגישה שהוא בא מנצרת?!?!? מה נסגר איתך?!?!? מה, לא בא לכם על קבוצה יהודית לפעמים? ואני מדברת ברצינות.. בחיים אני לא יבין את הבועל ת"א. בחייםםםם!

יוסי רוזן

שחקן צעיר ומוכשר. בהפועל הוא לא הצליח להשתלב וחבל. הוא קשר שהגיע להפועל בשנה שעברה. הוא הבקיע בערך 3 שערים. ספרי לנו על צ'וקודי.

|חמסרדיו כינרת מוסר חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif

בשבילכם ולמענכם 24 שעות ביממה. רק שיבואו חדשות טובות מהשטח. אשרף סולימאן אכן חתם בפועל לשלוש שנים. ומי בדרך .ככה שמו עליו עין חמסה חמסה שום בצל יין עבאס סואן. וקשר ברזילאי בכיר. אסי דומב . צרפתי ואולי גם רוסלאן מכפר קנא. ובנתיים הכל דיבורים נקווה לטוב . בנתיים אנחנו במתח מי תעלה לגמר ביורו. זה מתחיל ליהיות מעניין השבעים והותיקים בחוץ ראה אנגליה צרפת ספרד איטליה והמתלהבים בפנים. ככה אני אוהבת כדורגל. ולשאלה על אוגבונה .בטח שהוא נשאר אנחנו אוהבים אותו מאוד. מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים

קראבליו בחוץ ../images/Emo4.gif

השחקן הברזילאי לא זומן . והנהלת הפועל עדיין רוצה שניים מבין השלושה. כפיר אודי או אסי דומב . אולי צרפתי. שקורץ לעבר אירופה. לפועל פתרונות. בקיצר אלה החדשות האחרונות. מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים לנצח נצחים. כי אין לנו קבוצה אחרת ואין לנו ארץ אחרת
חמסה חמסה שום בצל יין

דנה 6

New member
צ'וקודי..

הוא שחקן שחור קטן ומהיר מאד ששיחק לפני שנתיים בבית"ר. הוא חלוץ עם פוטנציאל לא מנוצל.

איל1לשם

New member
ומה עם הכדורסל?

משיהוא שמע משיהוא יודע? מה אם יניב ואם ואייברי.... מביאים רכש חדש ? ואם היה להפועל פיספוס השנה זה ישראל שיינפלד ששוחר.... השחקן בקיץ שיחק יפה באליפות אירופה למרות ששיחק אחרי שתי ענקים(גרין וקוזיקרו (שאין מה להשוות אותו למייקל רייט))ושיחק הרבה ושיחק יפה .... בהפועל שיינפלד יובש על הספסל ואפילו אור איתן קיבל יותר דקות משחק ...... חבל.....

הידיעות האחרונות שיניב גרין הוזמן|4

יניב גרין הוזמן לדטרויט למבחנים. יותר מזה לא כותבים. נחכה בסבלנות ונדע. האימונים בכדורגל יתחילו ב4 ליולי . אולי זה לטובה. יום העצמאות של אמריקה בתאריך הזה. אז שיהיה לכולם קיץ נהדר עם המון אבטיח ים וחופש מעולה. מכינרת אחרת האדומה תמיד
חמסה חמסה שום בצל יין

KORG TRITON 7

New member
אתה צודק.

אחרי שיסמין הוקיץ` המנוול מכר את סידרת הגמר בתמורה לכמה דולרים מהצהובים,ופשוט הרס את המשחק של הפועל.. אדלשטיין היה חייב לזרוק אותו מהסגל ולתת הזדמנות לשיינפלד שהיה רעב להוכיח את עצמו על המגרש.טעות מאוד מאוד גסה ומוזרה של אדלשטיין..

the king of pop

New member
קצת סדר

כדורגל: באו- מארקש, סולימאן סיכמו/במבחנים/מו"מ- צ'וקודי, אדפמי, צרפתי, אודי, דומב, אונקואו(ככה?), קיאיטה. עזבו- סבן(סיים חוזה),קראבליו, קינגסטון, חלפון, סולצ'אגה מתנדנדים-יוסי רוזן, רמי אבו לאבן כדורסל עזבו/בדרך לעזוב- יניב גרין(99% מכבי), הוקיץ' כנראה עוזב, מייקל רייט מתנדנדים-אייברי, ויפי, חג'ג' באים- בננה, שניצל וחצי קופסאת חצילים בקיצור כרגע אף אחד

למעלה