עונת המלפפונים

למה דוקא את קלמי סבן?../images/Emo4.gif

שחקן נשמה.לפי דעתי כן. גילי לא היה צריך לוותר עליו. אני לא יודעת את מי יביא במקומו. אבל אני יודעת שאצטער מאוד שיעזוב איזה קבוצה מתכנו גילי? חששות רבות לקראת העונה הבאה עלינו לטובה. תקציב יקראו לזה. נחייה ונראה מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים
חמסה חמסה שום בצל יין

כרגיל בעיתונים מביאים שחקנים../images/Emo141.gif

אבל אני לא מאמינה עד שבאמת זה קורה. צ'קורי מניגרייה מועמד ועוד כמה שחקנים כמו צרפתי. אבל לכו להאמין לעיתונים. ועד פתיחת העונה הבאה עלינו לטובה נמשיך לתהות איזו קבוצה תהיה לנו. מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים
חמסה חמסה שום בצל יין

איל1לשם

New member
נייט האפמן

שמעתם על פניה שהייתה להפועל אליו..... שמעתי על זה במעומעם ממישהוא ולא שמעתי על זה כלום שום מקום אחר....

KORG TRITON 7

New member
עופר,שלום.

יש לי הצעה לשרשור מעניין לחודשי הקיץ,הכותרת שלו תהיה "עונת המלפפונים" וכל מי שיש לו מידע על שחקנים שעוזבים או באים,יעדכן וגם יציין איפה הוא קרא את זה. לדעתי כבר אפשר לפתוח שרשור כזה כי כבר יש שינויים בסגל של הפועל. נ.ב -גם אם יש שחקנים שהם רק בגדר שמועה או רק מועמדים,כדאי לציין אותם,ובסוף הקיץ נראה איזה עיתון או אתר אינטרנט שפירסם את הידיעות הוא אמין... ביי.

עידכון שחקנים

מגיעים: אשרף חתם . אסי דומב וצ'וקודי יחתמו , ככל הנראה גם צרפתי. כנראה אודי גם יחזור , אבל עוד לא בטוח. עוזבים : סולצג'ה , קראבליו , קינגסטון , סבן , חליס מתנדנדים : רוזן לא ידוע אם הוא עוזב, כנ"ל אבו לבן , שחקן מהקבוצה השוויצרית ואדוז קרות לסיכום , רוסלן שוקרוב אוקראיני שהתאזרח שהוא מלך השערים בליגה הארצית במו"מ. לסיכום: פחות שחקני רכש , ויותר שחקנים צעירים מהנוער , שיתפסו הרבה דקות משחק. בינתיים ההגנה מסודרת לדעתי , הבעיה זה שאני לא רואה איזה שחקני הגנה בספסל יש לנו. הקישור יהיה מצויין. וחלוצים כרגע יש לנו את אוגבונה , אודי וכנפו.

הייתה פניה

ואני מקווה שילך אליכם ואז אני אשנא אותו לגמרי אבל הוא אחלה שחקן... הפועל רוצים אליפות?!

רעיון מצויין אז ככה../images/Emo140.gif

גילי לנדאו מרשל"צ יהיה עוזר מאמן. יעקב הלל מאוכזב כי רצה ליהיות הוא ותפסו לו את המקום. מליגת הנוער עלו כמה יקיר לוסקי מסאי דגו עמנואל איילה ועמיר מנצור. לצערי קלמי סבן עוזב את הקבוצה. ובאמת אני לא יודעת למה ומדוע. כנראה יהיה בפועל פתח תקוה. זהו עד כאן העדכון מרדיו כינרת סתם סתם זה מידיעות אחרונות . ובקשר ליורו הוא מפיג את השעמום. בנתיים ההמור שלי מצליח לשניים שעלו אנגלייה וצרפת. בדרך עוד אחת ואני לא יגלה מי. אז להתראות ושיהיה לכולם קיץ עם המון אבטיח אדום סבביש וכייף כל הזמן חחחחחחחחחחחחח
חמסה חמסה שום בצל יין

KORG TRITON 7

New member
לפי הדבורים ,גילי רוצה את אילן בכר

אוי לאותה יד שתחתים את אילן בכר.. חס וחליל שהגמל הזה יחזור לקבוצה..

עלו 2 מגנים מהנוער

אחד מנצור משהו והשני רמי משהו.... איתם עלו מסאיי דגו , יקיר לוסקי ועמנואל איילה

ביזיון

New member
חתם שחקן ברזילאי ידוע

אדוארדו מרקש ששיחק בעונה שעברה בבלננשש. וגדל בקבוצת סאנטוס המפוארת חתם בהפועל , ההנהלה יאצה קצת מהתקציב . אודי לא יחתום בהפועל , נוצרו קשיים עם דומב , וזהו.

KORG TRITON 7

New member
בראבו כנרת !

יופי של שיתוף פעולה. וממה ששמתי לב את מתעוררת מוקדם וקוראת את מדור הספורט,אז בטח יש לך יתרון על כולם.. אלא אם כן את תיכוניסטית ואת כרגע בחופשה..

איל1לשם

New member
שמעתי

ממישהוא ששמע ממקורות יודעי דבר שיש איזה ארגטיניאי אחד משהוא בסט .... שגילי מביא...אבל אני לא יודע יותר פרטים.....

KORG TRITON 7

New member
צ`וקודי הניגרי חתם בהפועל

לא יודע למה בהפועל חושבים ששחקן שלא הצליח בבית`ר י-ם דווקא יצליח בהפועל... נקווה לטוב.

../images/Emo6.gifסוף כל סוף חחח

צכייה עלו והולנד. אני שמחה שצכייה עלו. קבוצה לטעמי. איך הגרמנים ממש ישבו על השער של צכייה. כל מה שניסו לא הצליח להם. אגב ראיתם את המשחק? היה שם דגל ישראל בגדול. יש מישהו באוהדי צכייה האוהב את ישראל? בכל אופן הם ניצחו את הגרמנים 2 1 איזה יופי. היום אנגלייה נגד פורטוגל. מי בעד פורטוגל שירים את היד חחחח מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים
חמסה חמסה שום בצל יין

צ'כיה זאת קבוצתי ../images/Emo13.gif

לא ראיתי דגל ישראל , אבל כל הקבוצות באירופה לא אוהבות את ישראל .

מי זה צ'קודי? לא יודעת../images/Emo6.gif

אבל אני יודעת שהיה בביתר ירושליים וישחק לצד אוגבונה שלנו. מי שעוד יחתום בקרוב אודי כפיר . בסוף כולם חוזרים הביתה לבית האדום. ובקשר ליורו . ראיתי את הדגל מתנוסס יכול ליהיות שזה אוהד ישראלי או יהודי שהחליט לשים את הדגל. אז מי ינצח היום? זאת השאלה. אני כל כך רוצה שפורטוגל תעלה. לא יודעת למה. ועוד אמרו לי משחק הגמר ביורו יהיה בין אנגלייה לצרפת. משום מה אני חושבת שצ'כייה תגיע רחוק שלא אפתח לה עין רעה . נקווה לטוב חמסה חמסה שום בצל יין
חמסה חמסה שום בצל יין

יששששששש אוללה../images/Emo6.gif

בקאם פספס גול ופורטוגל עלו בגדול לחצי גמר. איזה משחק . אני כל כך נהניתי מזמן לא נהנתי ככה ממשחק. מתח ודרמה עד הסוף. תגידו לי אגב לא שרו בקהל אדום עולה חחחחחחחחח ככה שמעתי נו אני משוחדת. אז יאללה יוון תעשי גם את מהפכה אני בעד מכינרת אחרת שמאוד מאושרת
חמסה שום בצל יין

למעלה