עונת הייחום החלה

skeep

New member
עונת הייחום החלה

לפחות אצלי. אני לא יודע מה לעשות עם זה. זה כבר הופך לבלתי נסבל. אני אומנם פורק מטען כל יומיים אצל החברה החדשה שלי, אבל אפילו זה לא עוזר. אני כבר יורד מהפסים. אני כל הזמן חושב על סקס. יש למישהו תרופה נגד זה? זה עובר לבד? רק אני מרגיש ככה? הצילללללו!

MARMELAD

New member
לא יודע

סקס זה באמת נורא חשוב.. אבל אני חושב שאם אתה חושב כל היום על סקס 0ועוד מאשים בזה את העונה) אז יש לך בעייה.......! אולי אם תנסה להעסיק את עצמך בדברים אחרים זה יהיה פחות מורגש?

merman

New member
מקלחות קרות, עיסוק בספורט

פיתוח תחביבים (איסוף בולים, מקרמה), צפייה בשידורים ישירים מהכנסת, צפייה בחדשות, קריאת עיתונים, חשיבה מאומצת על החמסינים שיבואו עלינו לטובה, אכילת חמין, שתיית סודה, טירונות, הגשת דוחות מס - כל אלו בשעה טובה יורידו לך את החשק המיני למינוס, רק נקווה שהוא יחזור אי פעם.

MARMELAD

New member
אם כל זה לא עוזר

גאולה כהן! בלי לזלזל באישה נפלאה זו אני בטוח שכשאתה מיוחם היא הדבר האחרון שאתה רוצה לחשוב עליו (בדקתי את זה על החבר הפרטי - נפל לו בשנייה)

נעמי שמר מתה?!? ../images/Emo10.gif

לא נכון! אני אהבתי אותה כל כך!
היא לא מתה! היא רק בת איזה 70 או משו כזה...... נדב
נב. בבקשה בשרו לי שזה לא נכון!

Yaniv-DC

New member
תגידו לי השתגעתם? היא ממש לא מזמן

הייתה כאן בארה"ב בסיבוב הופעות...

פיציק

New member
לא להאמין שמישהו עוד עוקב

אחרי הקריירה שלה .... שתזכה לחיים ארוכים כמובן....

Yaniv-DC

New member
בדקתי, לא מצאתי דבר.

אני מניח שאם זה היה קורה ערוץ 1 כבר מזמן היה עושה לה ספיישל. סרוק וצרף מודעה+תמונה.

היא לא מתה

היא חיה ובועטת, עדין יש נשמה באפה והיא עדין ממשיכה לכתוב שירים שגורמים לך לחוש בתוך טנק.

יחי נעמי שמר! ../images/Emo47.gif ירושליים של זהב

ושיאכלו את הלב כל הקנאים/פלצנים.

אני לא קנאי

וגם פלצן לא, למרות שבשבוע האחרון הקיבה שלי כן עושה לי קצת צרות, אבל אני בהחלט אוהב את נעמי שמר.

gildoron

New member
גם אני ראיתי..

את המודעה בעיתון... לא ממש הבנתי למה לא פרסמו משהו, אז בדקתי...וזו פשוט אישה אחרת שנפרה...במקרה גם לה קראו נעמי שמר.. ואגב, זו הזדמנות מצוינת להוסיף, נעמי שמר היא משוררת מהשורה הראשונה, היא בין המשוררים הטובים ביותר שהיו ושיש לנו בארץ, אם לא הטובה ביותר..! ולכן אין פלא שיש כל כך הרבה אנשים שעדין עוקבים אחרי הקריירה שלה, בציפייה לשירים חדשים מפרי עטה.. גיל.

my self

New member
נעמי שמר היא over estimated

המתקתקות שלה מעצבנת. היא לא בדיוק משוררת, יותר פזמונאית. בתור מלחינה יש לה זכויות רבות אבל היא עדיין לא מתקרבת לסשה ארגוב, יוני רכטר, מתי כספי ועוד כמה מלחינים. עדיין, "עצוב למות באמצע התמוז" הוא מהשירים האהובים עלי. גם אני ראיתי את המודעה, אפילו היה חתום עליה אריאל בנה. כנראה צירוף מקרים, אין סיכוי שלא היו מתפרסמות כתבות בעיתונים.

נעמי שמר שמה את שלושתם בכיס הקטן

והיא בהחלט לא מוערכת-יתר-על-המידה. טוב, די. אני לא אעורר ויכוחים. חבל. "ושל נחושת ושל אור" חולה עלייך, מיי-סלף, כפארה.

למעלה