עונש

Master Stav

New member
אני כנראה לא ברור

לא מבין את הקטע בעונשים לא אוהב עונשים לא מעניש .... במשחק תפקידים כן ...אבל זה משחק כך ש ....

Master Stav

New member
ואתה חושב שעונש יפתור את הבעיה ?

המוביל צריך להתסכל במראה ....ולבדוק איפה הטעות .....שלו

Master Stav

New member
אהה.....

שולט מושלם ....נשלט לא מושלם .....אוקי ....זו דרכך ....

Master Stav

New member
והנה עובדה מעניינת אתה עובד בדואר ....במיברקה

אחרת לא ברור מדוע אתה שם הודעות של רק כותרת ....כאילו היה המקום חדר צ'אט ולגבי דרכך ....כול אחד ודרכו הוא ....כול עוד הדבר נעשה בהסכמה הדדית מבחינתי שהדרך תהייה שזורה בסוכריוץ קוצים נחשים או צמר גפן מתוק אחת היא לי ...

gidionline80

New member
לא

חובב עונשים זה יותר מדי התעסקות נוקט רק בסיטואציות קיצוניות בעונש הקשה מכולם הרחקה והתעלמות.

in finity

New member
מה זה עונש בעיניי

עונש זה משהו שמעניש רק את הנשלט/ת. גידי כתב שבמקרה קיצוני, הוא ינקוט בהתעלמות וריחוק מה שבצם מעניש גם אותו. עונש אפקטיבי בעיניי, זה למצוא את מה שחשוב לנשלט/ת ולמנוע את זה ממנו. עונש צריך לבוא כאמצעי חינוך למי שלא ציית לשלט/ת שלו. עונש אמור ללמד איפוק, ציות וצניעות, להזכיר למובל/ת את מקומו. כדי לתת עונש אפקטיבי, השולט/ת חייב להכיר היטב את הנשלט/ת כדי לדעת איפה הכי יכאב לו <פסיכולוגית>. כמה מהעונשים שהיו לי: לשבת להסתכל אליו אוכל את האוכל הכי אהוב עליי. לפתוח פוסט פרובוקטיבי בפורום ולא לענות שם לאף אחד. <עבד אצלי בקטע של איפוק> יום שלם לחכות לעונש, לא לדעת מתי זה יבוא ואיך <להזכיר לי מי שולט>. |4u|

Cגלית

New member
הזכרת לי

נשלטת שסיפרה על החרדות שהיא נכנסת כשהיא יודעת שעשתה משהו שהכעיס את אדונה. ולא בגלל העונש, להפך, העונש נותן לה אפשרות לשחרר את המועקה שיש בה על שנתנה לו להרגיש רע.

gidionline80

New member
תחשבי במושגים

של חיים משותפים לא מפגשים חד שבועיים או אקראיים:)

מנקודה קצת אחרת...

החלק שלי בתוך קשר בדסמי רואה את הסיטואציה הזו אחרת. כשאבחר את האדון שיהיה לי, כן אני בוחרת בו בדיוק כמו שהוא בי, הוא רשאי וזכאי להעניש אותי. אני לא אוהבת את החלק הזה, אעשה כל שאני יכולה להימנע ממנו, איני זקוקה לו לצורך הצדקת סוג הקשר או שיחרור מיני או כל דבר אחר. ובכל זאת, במסגרת טווח השליטה כן, מותר לו להעניש אותי. בדרך כלל זה מיותר כי ייסורי המצפון שלי על ששגיתי הם גדולים יותר מעונש שאקבל. ומצד שני, אם איני חושבת ששגיתי, אספוג את העונש (כל עוד זה בטווח הבטיחותי של החיים על פי הבנתי) אולם אלחם על צדקת דבריי בשיחה אחר כך. בעבר ביקשה ממני דומית חברה טובה, שאינה דוגלת בעונשים להסביר לה מהו עונש בבדסמ. למה, איך וכו', וכתבתי "חיבור" בנושא. הנה קישור ואשמח אם מישהו ירצה לקרוא
: עונש מתוך פרוייקט שיחזור (כתבתי זאת לפני הרבה זמן...) שבת שלום שתהיה וחג תאווה לעיניים ולנשמה
....

עונש עושה לי

גרררררררררררר לגמרי... בתכלס זה סוג של משחק בעיניי- לא לתת לי מה שאני רוצה- למתוח את הסבלנות והחשק שלי לסיפוקים מיידיים
לאתגר אותי עם הדברים שקשים לי ומביכים אותי. לשים אותי על הברכיים שלו ולהספינק אותי כמו ילדה קטנה...
בקיצור- זה לגמרי לא עונש במובן השמרני, אבל זה משחק מגרה עד מאוד

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שבמובן של משחק זה יכול להיות מחרמן מאד בתור התנהלות ממשית זה קצת ילדותי.

למעלה