עונש

Cגלית

New member
עונש

מה עושה לכם/ן עונש, אם בכלל? ספרו על עונשים מעניינים.

עונש.../ משהו שלי... ../images/Emo58.gif

להמרות את פיך ללא כוונה תחילה לקבל עונש לבצע אותו מיד עם קבלתו לחכות לצפות לתגובתך לנשום עמוק ולדעת שכל מי שירצה יראה כל מי שיחשוק ידע כאילו נכנס אל האינטימיות שלנו כורז לעולם גם בטוב גם ברע ועכשיו שגיתי, והעונש יצא החוצה גלוי לי, גלוי לך משפיל, מביך ומרגש בו זמנית מוביל אותי למקום של כניעה הבנה של טעויותיי מחשבה נוספת וידיעה כי העונש הגיע לי צופה בעונשי, מבינה ויודעת וכך כולם ידעו גם כל מי שירצה זאת מתועד.. גלוי מרגש

../images/Emo2.gif

"עונש לא מדבר אלי " אפשר לצטט אותך ? אני בטוחה שאמצא לזה שימוש .

הרי לכם כמה שחשבתי וחלק ביצעתי

1 לשכב במיטה קשורה ומכוסת עייניים חסרת מעשה 2 לקשור למיטה ולדגדג עם נוצה ללא הפסקה 3 בימי קיץ חמים לשבת באמבטיה פושרת לכיוון הקריר אשמח לקבל תגובות

Master Stav

New member
זה עונשים ?

הרי במערכת BDSMית ....הכאב המוענק שולח לספיס המיוחל כלורמ הוא סוג של פרס אצלי לדוגמא הוא כלי ..... במה להעניד ...בלא לתת לה מעצמי ? אני מעניש פה את עצמי... עונשים ?

G I R L P

New member
בטח שלתת לה!!!

לתת לה המון כאב אבל לא כפי שהיא מצפה לו..... בדיוק על הטוויסט הזה אני מדברת כל הזמן. למשל, אם היא אוהבת לאכול תותים אז אתה נותן לה לאכול את כל הפירות למעט תותים. או בהמרה גסה לבדסמ: היא אוהבת חשמל? מדיקל? קשירות? תן לה את הכאב, רק לא כך. בצורות אחרות.

orbar1

New member
יפה כתבת

אפשר גם מעורב בדסמי, מהכאב הרצוי והלא רצוי, מההשפלה האהובה ומזו שאינה. רק כמשחק חג אורים (מטפטפים) שמח

למעלה