עונשי סירוס

מורני !

New member
עונשי סירוס

סירוס זו פעולה מאוד מאוד אלימה. אני אישית לא מאמינה באלימות בשום מצב. אין לה צורך מה שלא יהיה... עוד יותר אני לא חושבת שאפשר לפתור אלימות באלימות ... אנס הוא אדם אלים שחושב שאלימות זו הפיתרון.. ואז אני באה להראות לו שאלימות זו לא הפיתרון בכך שאני בעצמי מפעילה אלימות? ותגידו... מגיע לו? אז ... תארו לעצמכם סיטואציה כזו.. בחור הולך ברחוב ... רואה בחורה.. שפה מפלרטטת עם אחד, ושם עם השני... הוא מתחיל איתה.. היא לבושה קצר מאוד וצמוד מאוד.... מאוד נחמד לה איתו.. הוא מנשק אותה .. היא מסכימה ואז הוא ממשיך וכבר לא נוח לה.. היא אומרת ``לא`` אבל הוא חושב שהיא מתגרה בו ואז משאירה אותו ככה. אהה... מגיע לה. לדעתו. אז בזה שאנחנו אומרים .. מגיע לו.. אנחנו מצדיקים את דרך המחשבה שלו. ומה עשינו בזה?

feelin^lost

New member
ובכן...

את צודקת...סירוס הוא לא עונש נאות לאנס... ``צודק``... התגובה הזו נרשמה ברגע של כעס ...

B.Shokor

New member
הוצאה להורג H-) H-) H-)

הגברת היקרה מורני הגיבה להודעה שלי בפורום ``דו-קיום`` בקשר לדין של האנסים, אשמח אם תוכלו גם אתם להגיב ולשמוע עוד קולות. ראו קישור למטה בבקשה. שלכם ב.שוקר מ.פורום דו-קיום

מורני !

New member
:)

ברוך הבא לפורום .... ותודה שנתת לי מקום לשרשור כל כך חשוב בפורום שלך... שלא אני התחלתי.. אבל באמת תודה לזה שהתחיל והפנה אותי לראות.. שבוע טוב.

*jenny

New member
צודקת...

ואני מצטערת שלפעמים המחשבות הנוראיות האלה עולות לי בראש ואז, באותם רגעים אין שום דבר שאני רוצה לעשות יותר מלפגוע במי שפגע בי. אבל את צודקת, זאת לא הדרך הנכונה...

רגע רגע!!!

אני נגד כל מה שנאמר לגבי תגובה לאלימות באלימות. אני מבקשת לא להיות יפי נפש בקשר לזה (ואני באמת לא מתכוונת להעליב ולפגוע באף אחד מורני). אונס זה לא סתם פשע, זה הדבר הכי נורא שאדם אחד יכול לעשות לאדם אחר. הבעיה הזאת יכולה להפתר רק אם האנס (שהרי לא יכול לשלוט בעצמו) לא ירצה יותר לאנוס. כלומר סירוס. מה שתארת מורני זה מקרה דרסטי של הטרדה מינית. הסירוס לא מיועד לאנשים ש``עברו את הגבול`` אלא לאנשים שעבורם אין גבולות. פעולה דרסטית כזאת תהיה יעילה ביותר כלפי מקרים קשים כמו של בני סלע. זוהי אומנם אלימות אבל לאנשים כאלה אין לי שום רחמים, ואין לי שום הרגשה רעה לפעול כלפיהם באלימות, הם הפושעים ותפקידנו להגן על חפים מפשע לא על הפושעים!!!!

שאלה לי אלייך.

בואי נניח, שאכן, הגענו להחלטנ, שהעונש הראוי, הוא בלתי הפיך. הרי, מי שקובע, האם אדם הוא אשם, או לא זה אדם. ואדם, טועה. עכשיו... אם קוראת טעות, והעונש המוטל, הפיך, אז אפשר לסדר את הכל, בעזרת פיצויים, או כל דבר דומה.. אבל.. אם קורה הגרוע מכל, ומי שמחליט, האם הנאשם אשם, טעה? והעונש שהוטל, הוא בלתי הפיך? ואחרי X שנים, מוכח, כי אותו נאשם, זכאי? מה עושים במקרה כזה?

מורני !

New member
שאלה לי...

אני לא חושבת שאף אחד בפורום זה נעשה ``יפה נפש`` בנוגע לאנסים. נכון תפקיד החברה להגן על חפי הפשע.... השאלה היא, בדיוק כמו שאקס העלה אותה... מה קורה שאנס לא באמת אנס. ולראיה.... לפני חודש בערך נערה האשימה 4 בחורים באונס... שלאחר זמן מה התברר שלא נעשה ולא נברא. מה אז?

למעלה