עונות

DREAM111

New member
עונות

ביום חמישי אחרי שנים רבות של מכנס שמאוד אהבתי נאלצו להיפרד ועוד באמצע יום עבודה. אז אחרי שהוא נפתח בצורה מכוערת מאיזור המפשעה לברך נכנסתי לעונות (חנות מידות גדולות היחידה שהיתה באיזורי). כמובן שנכנסתי ביאוש כי ידעתי מראש שהסבירות שאמצא משהו היא אפסית. אז לשמחתי זוג גינס אחד כן מצאתי כך שלפחות את המשך היום סיימתי עם מכנסים סגורים אבל לממש את המבצע הבאמת מאגניב שלהם לא יכולתי לממש. אם יש בנות שמידותיהן הולמות אותן מוזמנות למצוא את קולקצית סוף העונה במחיר של חצי מחיר או חלק גדול מהקולציה ראשון במאה ש"ח השני בעשרה שקלים בלבד. חידשתי את אחותי שקטנה במידותיה ממני במעט בשני זוגות גינס חדשים בסך של 110- ש"ח. אשתדל לצרך תמונות בהמשך.

אשרת 1972

New member
גם אני הייתי

מכנסיים במחירים מצחיקים של 80-100 ש"ח מצאתי סוף סוף בסניף בבת ים את המכנסיים התואמים לגקט שרכשתי שם ורכשתי עוד זוג שחור בגלל המחיר 80 ש"ח . דרך אגב עברתי גם בקרייזי רכשתי חולצות מחוייטות ושני גקטים במחירים מצחיקים

naamon

New member
קרייזי ליין

גם אני נהניתי מחיסול החורף, קניתי ג'קט ג'ינס כהה ב-119 ש"ח ו3 חולצות ממבצע של חולצות שרוול 3/4 וקצר, 2 ב-100. קניתי חולצות עם שרוול 3/4 ומחשוף סירה שחרשתי על אחת כזו בקיץ שעבר והשבוע קניתי במידה פחות
ממליצה לנצל את חיסול החורף, יש מציאות!

למעלה