P u r p l e
New member
עונות
היום הייתי בחנות עונות בקניון חדרה. אחרי כל מה שנכתב פה לאחרונה קצת חששתי ממה שיחכה לי שם, או יותר נכון לא יחכה... התקבלתי בסבר פנים אדיב וחייכני משתי המוכרות שעבדו בחנות. אמרתי להן שאני מחפשת פנטזיה בורוד ולבן והן אכן ממשו לי אותה
מאז ומתמיד הייתי מספר 5-6 בעונות, וגם הפעם. להפתעתי גיליתי שגם הוסיפו מספר 7. את המכנסיים שקניתי השארתי אפילו לתיקון הצרת ההיקף. דיברו פה רבות שעונות הורידה את המידות אבל אני לא הרגשתי בזאת. יצאתי עם שלל רב: מכנס ורוד מתרחב מאוד עם קפל במכפלת של הדפס ורדים, גופיה ורודה תואמת וחולצה לבנה רקומה לבן להשלמה מראה השנטי
בנוסף מכנס ג'ינס 50- שח, 3 טריקו חלק-120 שח, חזיה מינימייזר -120 שח,תחתון מחטב 2+1 -(שכחתי מה המחיר) יצאתי מאושרת ומחוייכת עם המון תודה בלב למוכרות החביבות שטרחו והשתדלו סביבי. אגב...גם בחנות הממוזגת שבקניון הממוזג מאוד הזעתי - ככה זה כשמודדים! רק רציתי שתדעו ואם תרצו רוצו וקנו
היום הייתי בחנות עונות בקניון חדרה. אחרי כל מה שנכתב פה לאחרונה קצת חששתי ממה שיחכה לי שם, או יותר נכון לא יחכה... התקבלתי בסבר פנים אדיב וחייכני משתי המוכרות שעבדו בחנות. אמרתי להן שאני מחפשת פנטזיה בורוד ולבן והן אכן ממשו לי אותה