עונות

P u r p l e

New member
עונות

היום הייתי בחנות עונות בקניון חדרה. אחרי כל מה שנכתב פה לאחרונה קצת חששתי ממה שיחכה לי שם, או יותר נכון לא יחכה... התקבלתי בסבר פנים אדיב וחייכני משתי המוכרות שעבדו בחנות. אמרתי להן שאני מחפשת פנטזיה בורוד ולבן והן אכן ממשו לי אותה
מאז ומתמיד הייתי מספר 5-6 בעונות, וגם הפעם. להפתעתי גיליתי שגם הוסיפו מספר 7. את המכנסיים שקניתי השארתי אפילו לתיקון הצרת ההיקף. דיברו פה רבות שעונות הורידה את המידות אבל אני לא הרגשתי בזאת. יצאתי עם שלל רב: מכנס ורוד מתרחב מאוד עם קפל במכפלת של הדפס ורדים, גופיה ורודה תואמת וחולצה לבנה רקומה לבן להשלמה מראה השנטי:) בנוסף מכנס ג'ינס 50- שח, 3 טריקו חלק-120 שח, חזיה מינימייזר -120 שח,תחתון מחטב 2+1 -(שכחתי מה המחיר) יצאתי מאושרת ומחוייכת עם המון תודה בלב למוכרות החביבות שטרחו והשתדלו סביבי. אגב...גם בחנות הממוזגת שבקניון הממוזג מאוד הזעתי - ככה זה כשמודדים! רק רציתי שתדעו ואם תרצו רוצו וקנו

מרשמלית

New member
גם אני קניתי שם בשבוע שעבר,

מכנסים נהדרות 7/8 לחדר כושר בצבעים של ורוד, ותכלת מדהימות במידה 5 והמחיר בהחלט סביר. אחותי מידה 4 וגם לה רכשתי חולצות ומכנסים ומכנסי טריקו יפות מאוד בשלל צבעים. בהחלט העונה הזו יש להם מה להציע. (נ)ועה

אפרופו עונות...../images/Emo90.gif

בחנות בביאליק שברמת גן,ניכנסתי לחנות והערתי למוכרות כי כל התצוגה לרזות מ"מידות גדולות"...יודעות מה קרה?
הגברת ענתה לי כי היום יש קו לרזות יותר ואת המידות הממש גדולות מסתירים במחסן...
ואכן,הוציאה לעיניי הפקוחות בתדהמה...חולצות במידות גדולות באמת ...

P u r p l e

New member
אפרופו אפרופו...

תוך כדי הסדרת התשלום בקופה - נכנסו שתי בנות רזות לחנות המוכרת שאלה אותן אם הן מחפשות מתנה...כשענו לה שלא היא אמרה להן: מצטערת אין לנו למידות שלכן... > מה אגיד לכן: תענוג לשמוע! בקניון בחדרה לא שמים מידות גדולות במחסן! שאלתי אותן על זה והן הזדעזעו. בנות.. לא הכל שחור. אולי כדאי לקום מהכיסא ולצאת לקנות לאו דוקא מה שמתחת לאף

שרון58

New member
חנות עונות בר"ג עברה לאחרונה שיפוץ

אחת המוכרות שם חברה שלי, וששאלתי אותה האם גם הם כמו מתאים לי מכניסים מידות למחסן, אמרה לי שלא והראתה לי שעל הקולבים יש את כל המידות, לכן מעניין מי אמרה לך את זה. היא אמרה לי בפירוש שהמחסן הוא רק למלאי.

אין שום סיבה...../images/Emo124.gif

יקירתי,אני עצמי הייתי בחנות עונות בביאליק שברמת גן.האמיני לי מה שכתבתי נכון...תיסלח לי חברתך,לא מתווכחים עם עובדות...אעשה שם סיבוב בשבוע הבא ואבדוק אם אכן,הוציאה מידות גדולות מהמחסן... ניראה לך כי כותבים פה על מנת להתנצח?!...

ר V י ט ל

New member
ובדיוק גם אני כתבתי הודעה בשרשור

למעלה על עונות. חזרתי לפני מספר דקות מעונות מסניף מתחם ביג ובגלל שלא הייתה מידה של חולצה שרציתי, עברתי גם בדרך לסניף של עונות בקניון לב המפרץ. ממש הופתעתי לטובה... בתור אחת שאוהבת חולצות קצת כהות (די נמאס מכל הצבעוניות הזאת) מצאתי שם לשם שינוי דברים שממש אהבתי, והמוכרות ורוניקה ודינה היו פשוט מ-ק-ס-י-מ-ו-ת!!! לפני זה נכנסתי ל - ML וחשכו עיניי, חולצה טריקו פשוטה עם V עולה שם 200 ש"ח ! ! ! ! !! ! לעומת זאת בעונות מצאתי חולצות מיוחדות ויפות יותר ב - 90 ש"ח. אז מצטרפת למחמאות על עונות.. באמת הופתעתי לטובה ! תתחדשי ותהני מהקנייה!

DREAM111

New member
הללללללללללללו בנות אתן מוכנות

להפסיק. כבר התקשרו מהבנק צעקו אז תפסיקו להחמיא לרשת שלא אלך גם אני עכשיו לעוד סיבובי ביזבוז. רויטלוש תתחדשי גם את על הרכישה האחרונה.

DREAM111

New member
תתחדשי וכמה כייף לשמוע

כאלה חוויות. הלוואי ובכניסתי הבאה לעונות גם אני אמצא את עצמי כך. לצערי בשנתיים האחרונות נטשתי בגלל המידות שהתכווצו ואצלי זה השפיע בעיקר באיזור החזה שלצערי לא מצאתי חולצה אחת לנחמה. עוד חידוש זה חזיות יפה נחמד לשמוע וזה אומר שיש לאן ללכת להציץ בסיבוב הבא שלי העיר.

למעלה