עונות

עונות

אז גם אני שמעתי על המבצע של 2+2 בעונות, ובגלל שכאמור אני מוכרחה למצוא מכנסיים שלא נופלים ממני הלכתי לבדוק. קודם כל אני חייבת לציין שלטעמי המחירים מופקעים לחלוטין. 230 שקל על ג'ינס? על מה ולמה? אבל אנחנו הרי רגילים לדברים כאלה... בכל מקרה - האמת שלרוב אני לא הולכת עם גי'נסים אלא עם דברים יותר תפורים כאלה - אני יותר אוהבת איך שזה נראה על הגוף. בקטגוריה הזו הם היו ממש על הפנים - לא היה להם אף זוג מכנסיים סביר שהוא לא ג'ינס שישב עלי כמו שצריך. בלית ברירה החלטתי לנסות את הג'ינס ופה דווקא היתה לי הפתעה - אולי בגלל שרזיתי, פתאום הם נראו לי נורמליים על עצמי יותר מבעבר. אז לקחתי שני זוגות, אחד רגיל ואחד עם פרחים ליד הקרסול. חמודים. מאחר שהייתי צריכה עוד 2 פריטים ולא מצאתי עוד מכנסיים (לא רציתי עוד ג'ינסים) מדדתי חולצות. מה שהכי הלהיב אותי היו 2 חולצות עם מעין קרסים בגב ובחזה, היה אותם בסגול ובוורוד כהה - לקחתי אחד מכל אחד. לשם שינוי הם גם לא היו ענקיים עלי מבחינת אורך ואין צורך לקצר, וזה דבר שלא קורה לי לרוב. בסך הכל הקנייה הסתכמה ב-500 ומשהו. לדעתי המחירים עדיין מופקעים לחלוטין ומי שלא מוכרחה משהו בדחיפות אולי עדיף לה לחכות לסופעונה. אה - והכי חשוב, הייתי בסניף בדיזנגוף סנטר והמוכרת היתה ממש מעצבנת. לא היתה מגעילה, פשוט חסרת כל רצון מכירה. בסניף הקבוע שלי עד כה, בלב המפרץ, היתה מוכרת מתוקה שאיך שהייתי מגיעה היתה ישר מקשיבה למה שאני רוצה, עוזרת, מביאה דברים לנסות, את כל החנות היא היתה הופכת בשבילי. הכל היא היתה עושה, רק שאני אמצא את מה שאני רוצה ואקנה. זה השתלם גם לי וגם לה כמוכרת. וזאתי? אחרי שני זוגות מכנסיים שלא נראו לי היא החליטה שנמאס לה ואמרה שאין עוד מכנסיים. סליחה? בכל קולקציית החורף יש רק 2 סוגי מכנסיים? בסוף עשיתי את ההתרוצצות בעצמי, לקחתי את מה שנראה לי וככה גם מצאתי את מה שרציתי. סתם עיצבן אותי היחס הזה. אני מוציאה מאות שקלים בחנות הזו, אפשר לפחות לנסות ולעזור.

היי אישה ../images/Emo13.gif יש לי שאלה לגביי הג'ינ

הגינסים האם הבד עבה או דק? (האם הם חורפיים?) והאם הבד עם לייקרה או ג'ינס מבד רגיל תודה מראש

../images/Emo13.gif

אז ככה: לגבי בד עבה או דק, האמת שאני לא ממש מבינה בעניין כי לא לבשתי ג'ינסים כבר שנים... אבל לפי מה שנראה לי הבד דק יסית. ולגבי הלייקרה - הלכתי ובדקתי בתווית, ושם כתוב ש- 95% ויסקוזה 5% אלסטן מקווה שזה עוזר לך
יכולה להגיד לך לגביי, שהרגשתי שהם בהחלט נמתחים - לדוגמה ניסיתי להתיישב איתם (זה דבר שאני תמיד מנסה עם כל מכנס לפני שאני קונה אותו) ולא הרגשתי שמפסיקה לי אספקת החמצן למוח למרות שהם צמודים.

DREAM111

New member
אשה יקרה קודם כל תתחדשי

אז אני רואה שכולכן בדקתן את עונות ותודה לכן על כך ככה אני לא יכווה בנושא כי שכבר נדלקים על משהו אז קונים בכל מחיר והאמת אין עכשיו שקלים מיותרים אז נחכה באמת לסוף עונה שמשום מה בשנים האחרונות בגלל המצב הכלכלי בארץ מגיעות עוד לפני העונה אז אולי אוכל להנות גם מהקולקציה בטרם עת.

למעלה