עונות-עונה חדשה

ענבר 23

New member
עונות-עונה חדשה

בסוף השבוע ביקרתי בעונות ולהלן עדכונים: הגיעו דברים מהממים, בשלל צבעים. מרבית החולצות (לאחר הנלת המועדון שבטח לכולנו יש...) הינם בסביבות 179 ש"ח. והכי חשוב ומרגיז!!!! עונות השנה הקטינו במידה אחת את החולצות. לא מרגיז??!! אני, שהייתי בין מידות 4-5 בעונות, לא יכולתי אפילו לקנות חולצה אחת במידה-6. כשאלתי את המוכרת מדוע הוקטנו המידות (כי בבדיקתי במשקל-לא עליתי..) ענתה המוכרת כי הצעירות התלוננו בעונות שהן רוצות גזרה צעירה, קצרה יותר וצמודה יותר. ואני אומרת הפסד שלהם... הצפנתי מעונות למתאים לי ושם קניתי חולצה מקסימה- שחורה עם נצנצים המתאימה לארוע (יש לי חתונה...) החולצה עלתה לאחר הנחת מועדון 179 ש"ח ואפילו שילמתי בתלושים הנתנים לחג-מה שבעונות לא הסכימו לקבל עבור המחיר לאחר ההנחה. בסופו של דבר חזרתי לביתי מרוצה !

DREAM111

New member
ענבר קודם כל תתחדשי על הדברים

מה שכן לצערי הרב באמת יש מגמה בכל החברות להקטין מידות. לא ברור לי מה המטרה הזו. הכעס שלי כלפי עונות שהם אמרו שהם כבר מהקולקציה הקודמת סיפרו שהם הוציאו ליין שלם במידות 7 ו-8 אבל בשום מקום אי אפשר לראות מהליין הזה. לעונות אני בטוח אפנה בנושא הזה ומהם אני מניחה שגם אקבל תשובות.

ענבר 23

New member
מה באמת?

מה באמת הם אמרו שהם יעשו מידות 7 ו 8? זה מפתיע אותי בשתי סיבות: 1- סוף סוף מודעות גם לגדולות יותר, גם הן מיוחדות וגם להן מגיע להנות ! 2- חבל שבמקום לעשות מידות 7 ו 8 , את מידה 6 הורידו לגמריי ומידה 5 הוקטנה. תודה שאת פונה אליהם, אני אשמח מאוד לשמוע את תגובתם בנושא. אוהבת , ענבר

אז תבדקי איתם עוד משהו.. ../images/Emo13.gif

אתן פשוט לא מאמינות איזה חצופים הם. לפני שבוע וחצי מדדתי שם שמלה, מצאה חן בעיני, אבל הצבע שרציתי לא היה, אז הבטיחו להזמין לי. כמובן, שילמתי תשלום מלא, קיבלתי שובר שמאשר תשלום וטופס הזמנה. כאמור, עבר שבוע וחצי ואין. אף אחד אפילו לא טורח להתקשר אליי ולעדכן מה קורה עם השמלה. אתמול הייתי שם ומסתבר שהיא אפילו עוד לא יצאה מהחנות שהוזמנה לחנות בה קניתי. שאלתי למה אף אחד לא מודיע, למה אף אחד לא דואג, אז מה היתה התשובה..? "מתוקה, זה הנהגים". הייתן מאמינות? הם לא הוציאו הזמנה בזמן, הם לא טרחו לוודא, הם לא טרחו ליצור איתי קשר, הם קיבלו כסף מלא ומי אשם.. הנהגים. כזו חוצפה מזמן לא ראיתי. כמובן שבאותו רגע ביטלתי את הקניה. בחנות עם שירות כזה אני לא מוכנה לקנות!!!

ענבר 23

New member
לא היית צריכה לשלם

אני לא מעט פעמים מזמינה בעונות פריטים לפי המידה/הצבע שאני רוצה ומעולם לא הצטרכתי לשלם. אין שום סיבה בעולם שתשלמי עבור משהו שטרם קיבלת !! קחי דוג'...לפני כמה ימים הזמנתי 3 חולצות לפי מידתי בעונות והודיעו לי שהן הגיעו טלפונית. אני אגיע לשם כשאוכל ואם לא ימצא חן בעיניי, לא אקנה את הפריט מה היה קורה אם היית משלמת ולא היית אוהבת את הפריט-היו משכנעים אותך לקנות משהו אחר במקומו??!!

לא.. במקרה הזה מדדתי ואהבתי

אני מבינה את הבקשה שלהם לקבל תשלום, כי אני "מטריחה" אותם להביא משהו מחנות אחרת, אז הם רוצים לכסות את עצמם ולוודא שאכן הפריט יימכר. אבל... שיעבור שבוע וחצי? בלי שאף אחד יתקשר לעדכן אותי מה קורה? זו חוצפה וזה בטח לא שירות. אגב, אם את רק מזמינה ולא משלמת, מה הבטחון שלך שמה שהזמנת באמת יחכה לך ולא יימכר לקונה הבאה שתכנס?

ענבר 23

New member
תשטבה לשאלתך

אני מזמינה באופן קבוע מ-3 חנויות: קרייזי ליין, מתאים לי ועונות בעיקר. לא היתה אפילו פעם אחת שמוצר לא הגיע ותמיד הודיעו לי ושמרו לי אותו עד תאריך שביקשתי. הם רוצים למכור לך, אל תרגישי רע לגבי זה שהם "טורחים" בשבילך... אני מסכימה איתך שזוהי אכן חוצפה. גם שילמת וגם אף אחד לא טורח לזכור אותך במקרה של איחור/בעייה במשלוח. אני חושבת שזוהי בעייה עם המוכרת עצמה, הייתי ממליצה לך לפנות למחלקת פניות הציבור שלהם, אבל מנסיון מר...הם לא יעזרו לך

למעלה