עונות וההטבות

עונות וההטבות

אני חוגגת יום הולדת וקיבלתי מתנה מהם 50 ש"ח יפה וטוב אבל למה להתנות את זה ברכישה מעל 200 ש"ח?

ruth0561

New member
התניה לקניה היא לא מתנה

מתנה זו ברכה ליום הולדת עם הזמנה לקבל מתנה - משהו שלא עולה לך שקל. אם באותה ההזדמנות מעניקים לך גם אחוז מסויים מהמחיר או סכום מסויים- במימוש קניה- זו הנחה !!!!! ונחמד לקחת הזדמנות כיום הולדת על מנת לקקדם מכירות אבל- מתנה -זו לא .

אבל כשמציינים בפירוש

"50 ש"ח מתנה לקניה בכל אחד מסניפי רשת עונות!" ורק באותיות הקטנות מופיעה ההתניה זה סתם משחק מפגר ובשנים קודמות הם כן שלחו רק ברכה לא משנה שבשנה האחרונה לא הוצאתי שם שקל וכנראה שזה ימשיך ככה

נופר ק

New member
מתנות יום ההולדת

אני חייבת לציין שאני חברת מועדון באשה אשה ובעוד מספר מועדונים אבל הם היחידים שנתנו מתנה אמיתית בלי להתנות בסכום קנייה כל שהוא. הם נתנו לי 120 ש"ח לקנייה על כל מוצרי החנות. זוהי מתנה אמיתית.

מ י ט ל מ

New member
יש מתנות

ב"אשה אשה קיבלתי מתנה 120 ש"ח לרכישה בלי התניה בזמן במרבית הרשתות רק נותנים הנחות.

../images/Emo45.gif חשבתי בדיוק כמוך שקיבלתי

מה גם שזה הגיע יותר מחוד לפני היום הולדת

ruth0561

New member
תקראו סיפור

ככה יצא- שהאופטומטריסט שלי הוא גאון, אבל מסגרת אני תמיד קונה במקום אחר. כי הטעם שלי ושל אישתו שתחיה, שונה. ואני לא מוכנה שהיא תבחר בשבילי את המראה. בפעם האחרונה רכשתי את המסגרת באופטיק סנטר- אצל עזרא בדיזינגוף סנטר (יש שם מסגרות מ- 1,500 עד 7,000 ש"ח ?) עובת חצי שנה- נולדתי שוב. הגיעה גלויה זכרתי שזה משהו שקשור לעיניים, והזמנה לקבל מתנה, ברוב כבוד והדר הלכתי לאופטומטריסט, "שלום, הזמנתם אותי לקבל מתנה " מה ? הם התעלפו ? אנחנו ? היה רגע לא נעים, בסדר שעשיתי חודש אחוריי זה, מצאתי את הגלויה כמובן מעזרא, שהזמין לקבל מתנה- (הדגישו מתנה ) וציינו שבהזדמנות הזו אוכל גם לרכוש משקפי שמש וציינו את אחוז ההנחה. אגב- הגלויה היתה מצד אחד- אומנות , ורק מצידה האחר- הענין ואגב- המסגרת והעדשות עלו אותו דבר- 2,000 ש"ח לכל אחד- אבל אחד היה שווה יותר- זה שזכר שנולדתי.

DREAM111

New member
ממש חבל שמתנות הן בעצם כבר לא

מתנות אלא לרוב הן עונש. פעם היית מקבלת שובר מתנה שגם יכולת להנות ממנו, היום לצערי הכל עם תנאים וחוסר יכולת לממש (אין מידות או קולקציה ראויה לבזבוז).

למעלה