עונה 8 פרק 6

riktal

New member
אהבתי

פרק טוב מאוד לדעתי.
הסצינה הלפני אחרונה בין האחים (כשדין מאיים על סאם עם האקדח) והשיחה האחרונה שלהם בפרק היו קטעים חזקים מאוד.
אישית מאוד הסכמתי עם מה שדין אמר לסאם - שהוא הסתיר ממנו הרבה דברים לאורך השנים. גם מאוד הסכמתי עם מה שסאם אמר לדין בסוף הפרק - שהגיע הזמן שהוא יתגבר על שנת "השבתון" שלו, או שסאם ילך לדרכו. אני מבינה את הכאב של דין על כך שסאם לא ניסה אפילו לחפש אותו, אבל באמת שהגיע הזמן שהוא ימשיך הלאה, או שסאם ילך לדרכו. סאם עדיין כואב על כך שהוא השאיר את הבחורה שלו מאחור ואלמלא דין הוא מזמן היה חוזר אליה. מבחינתי זה די חוזר לתחילת הסידרה, לפיילוט, כשסאם עזב את ג'סיקה בשביל לעזור לדין לחפש את אבא שלהם - גם אז סאם עשה טובה לדין כשהלך איתו למרות שהוא ממש לא רצה לעשות את זה.

לירונת

New member
גם אני אהבתי ממש

אני חושבת שבכלל, העונה הזאת ממש טובה!
הכל מאד מסתורי ואני אוהבת את זה שמחזירים אותנו אחורה בפלאשבקים כל הזמן :)

וגארת' היה כזה חמודדדדדד

הקטע עם סאם עדיין לא ברור לי

דין חוזר אז הוא פשוט נוטש את הבחורה שלו? בלי להגיד לה מילה? אחרי שהם ביחד איזה שנה... לא יודעת, זה מוזר לי. עם ג'סיקה לא היתה לו ברירה, והוא הצטרף בעיקר כי היא מתה והוא רוצה לנקום. אבל פה, הוא סתם זורק הכל? ועוד אח"כ מרגיש ממורמר על זה

לדעתי צריך עוד כמה פרקים כאלה כדי ללבן את העסק עד הסוף בין שניהם.

אבל כן, פרק מעולה

משי22

New member
על סאם

גם אני לא מבינה את זה. זה יופי שהוא חוזר לדין והכל, אבל באמת, ככה לנטוש בחורה שהיית איתה שנה שלמה והייתה כנראה משהו נורא רציני בשבילך? לא מתקשר, לא מבקר, כלום? הזוי לגמרי, אני מקווה שזה יוסבר בהמשך.

riktal

New member
אולי...

הוא לא נטש אותה? לא ראינו את הכל עדיין. אולי היתה סיבה שהוא הלך עם דין בחי להגיד כלום. סאם לא הטיפוס שיעשה דבר כזה אז אולי יש לזה סיבה. יש לנו 16 פרקים לגלות...זה לא נשמע הרבה בכלל!

Ayelet 363

New member

היה נחמד לדעתי.
בכלל שכחתי מי זה גארת'. נראה לי שגם בפעם הקודמת שהוא היה שכחתי מי הוא. קראתי עליו באינטרנט אבל זה לא ממש עזר.
מוזר לי שקודם הם החליטו לא להרוג ערפדים טובים, אחר כך דין הרג את איימי, אחר כך וויתרו על קייט... עכשיו סאם רצה להרוג את בני...

משי22

New member
אממ (
קטן)

לדעתי יש הבדל בין המקרים, לכן ההתייחסות שלהם שונה:

הערפדים הטובים עמדו בחתיכת ניסיון- גורדון שם ממש ניסה לשכנע אותם לשתות דם של בני אדם והם לא הסכימו. דין וויתר להם כי ידע שזה הוגן.

עם איימי זה לא היה ככה- היא הרגה, וותרו לה, ואחר כך היא הרגה שוב. נכון שהיא הבטיחה "שזה הפעם האחרונה והיחידה והיא לא תעשה את זה שוב והיא הייתה חייבת", אבל אין כל כך דבר כזה חייבת להרוג. וכמו שדין אמר לה- יום אחד תהיי שוב במצב דומה ושוב תהרגי, ומה אז?..

קייט- זה מקרה גבולי, היא עוד לא עשתה שום דבר, אבל יש הרבה סיכויים שהיא תעשה יום אחד. נראה לי שבעיקר בגלל שהם ראו את הסיפור שלה וכל מה שהיא עברה, ובגלל שבשונה ממפלצות אחרות היא מודעת למה שהיא ולאן היא יכולה להידרדר, אז יש לה יותר סיכויים לשמור על עצמה...

על בני אני באמת לא יודעת. ממה שראינו הוא כנראה היה ערפד צמחוני עוד לפני כור המצרף, אבל אני לא יודעת כמה סאם או דין בטוחים בזה. ואני די בטוחה שדין מעדיף בכלל לא לחקור את בני, כי הוא לא היה רוצה להרוג אותו גם אם יתברר שהוא כן ערפד רצחני. דין הוא ממש נאמן כשזה מגיע לחברות שלו עם מישהו, לא משנה כמה הוא מפשל...

בקיצור כל מקרה הוא שונה, ותכלס זאת חתיכת דילמה ענקית- פעם הם היו הורגים כל דבר שהוא לא אנושי, לא משנה מה, הם לא היו בודקים את זה בכלל. אבל עם הזמן הם ראו מספיק בשביל להבין שזה לא שחור או לבן, ויש מפלצות אנושיות כמו שיש בני אדם מפלצתיים...

משי22

New member
איזה פרק

יש לי כל כך הרבה דברים להגיד עליו...

קודם כל, אני מתה על גארת', הוא היה בעיני אחת הדמויות הכי מרעננות ומגניבות בעונה הקודמת ואני ממש מקווה שהם לא הולכים להרוג אותו או להרוס אותו כמו שהם עשו לדמויות מגניבות אחרות (קראולי, בלת'אזר). זה שהוא לא הושפע מהמטבע כי אין לו שום טינה אישית לאף אחד זה גאוני ומקסים.

לא אהבתי כל כך את ההתייחסות הכללית הזאת פתאום לבובי. כאילו כן, בסדר, בובי היה ידוע בקרב הציידים וייעץ להרבה אנשים, אבל ברור שמבחינתו האו כן "של" סאם ודין, וראו את זה בפרק שהוא גסס בעונה 7, שסאם ודין הם מבחינתו מה שיש לו בחיים. וגארת'? הוא ממש צעיר, כמה הוא כבר הספיק להגיר את בובי? מילא הציידים הותיקים שהכירו אותו שנים... והרעיון שמכל האנשים דווקא הוא מחליף את בובי הוא פשוט מגוחך.

אבל רוח נקמנית זה תמיד מבטיח פרקים מעניינים, הסצנה של דין האחוז דיבוק הזכירה לי ממש את הסצנה מ-Asylum שרויטל הזכירה כסצנה האהובה עליה.. רק במהופך, העצבני שאומר את מה שיושב לו על הלב זה דווקא דין הפעם, וזה שנאלץ לספוג את זה הוא סאם. ויש לי הרבה מה להגיד על איך דין הגיב אז ואיך סאם הגיב היום, אבל ברור לי שזה מושפע מהאהבה החד צדדית והבלתי מתפשרת שלי לדין, אז אני לא אגיד על זה כלום...

הסצנה שהם עשו כתקציר לכל מה שקרה מהרגע שפתחו את הקבר ועד שהמטבע הגיע לדין הייתה מעולה.. ממש אהבתי גם את השיר ששמו שם

והסוף של הפרק... היה כל כך עצוב. זה נכון שמגיע לסאם קרדיט ענק על שברגע שהוא שמע שדין חזר הוא נטש את אמיליה ונשאר איתו, ונכון שגם לסאם נמאס כבר מהעקיצות והירידות של דין ומהסודות והכל, אבל... אבל המשפט האחרון שהוא אמר לדין עדיין היה סתם אכזריות לשמה וניסיון להחזיר לו. דין בעצמו יודע שאם צייד יתפוס את בני יום אחד פוגע בבני אדם הוא יאלץ להרוג אותו, הוא לא היה חייב לומר לו את זה.

במקום להתחיל לבנות גשר שיתקן את מה שקורה בניהם, זה נראה בדיוק כמו בעונה הרביעית, שדין חזר מהגיהנום: זה רק הולך ומדרדר.

למעלה