איזה פרק
יש לי כל כך הרבה דברים להגיד עליו...
קודם כל, אני מתה על גארת', הוא היה בעיני אחת הדמויות הכי מרעננות ומגניבות בעונה הקודמת ואני ממש מקווה שהם לא הולכים להרוג אותו או להרוס אותו כמו שהם עשו לדמויות מגניבות אחרות (קראולי, בלת'אזר). זה שהוא לא הושפע מהמטבע כי אין לו שום טינה אישית לאף אחד זה גאוני ומקסים.
לא אהבתי כל כך את ההתייחסות הכללית הזאת פתאום לבובי. כאילו כן, בסדר, בובי היה ידוע בקרב הציידים וייעץ להרבה אנשים, אבל ברור שמבחינתו האו כן "של" סאם ודין, וראו את זה בפרק שהוא גסס בעונה 7, שסאם ודין הם מבחינתו מה שיש לו בחיים. וגארת'? הוא ממש צעיר, כמה הוא כבר הספיק להגיר את בובי? מילא הציידים הותיקים שהכירו אותו שנים... והרעיון שמכל האנשים דווקא הוא מחליף את בובי הוא פשוט מגוחך.
אבל רוח נקמנית זה תמיד מבטיח פרקים מעניינים, הסצנה של דין האחוז דיבוק הזכירה לי ממש את הסצנה מ-Asylum שרויטל הזכירה כסצנה האהובה עליה.. רק במהופך, העצבני שאומר את מה שיושב לו על הלב זה דווקא דין הפעם, וזה שנאלץ לספוג את זה הוא סאם. ויש לי הרבה מה להגיד על איך דין הגיב אז ואיך סאם הגיב היום, אבל ברור לי שזה מושפע מהאהבה החד צדדית והבלתי מתפשרת שלי לדין, אז אני לא אגיד על זה כלום...
הסצנה שהם עשו כתקציר לכל מה שקרה מהרגע שפתחו את הקבר ועד שהמטבע הגיע לדין הייתה מעולה.. ממש אהבתי גם את השיר ששמו שם
והסוף של הפרק... היה כל כך עצוב. זה נכון שמגיע לסאם קרדיט ענק על שברגע שהוא שמע שדין חזר הוא נטש את אמיליה ונשאר איתו, ונכון שגם לסאם נמאס כבר מהעקיצות והירידות של דין ומהסודות והכל, אבל... אבל המשפט האחרון שהוא אמר לדין עדיין היה סתם אכזריות לשמה וניסיון להחזיר לו. דין בעצמו יודע שאם צייד יתפוס את בני יום אחד פוגע בבני אדם הוא יאלץ להרוג אותו, הוא לא היה חייב לומר לו את זה.
במקום להתחיל לבנות גשר שיתקן את מה שקורה בניהם, זה נראה בדיוק כמו בעונה הרביעית, שדין חזר מהגיהנום: זה רק הולך ומדרדר.