עונה 7 עד פרק 4.

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 פרק 5

אני ממש ממש אהבתי את הפרק הזה. זה והפרק סיים טיים........ זה שני הפרקים הכי אהובים עליי בינתיים בעונה הזאת! ממש ממש ממש! בפרק הזה הבנתי כמה אני אוהבת אני אניה ואנילא מכונה שהיא תלך!!! כשבאפי תקעה בה את החרב הזאת אני צרחתי: לאאאאאאאאאאא אנייההה ואשכרהבכיתי!!! אבל ממש!@!! אני כל כך אוהבת את אניה שאני לא מוכנה שהיא תמות!כל הפרק היה עליה וזה היה פרק נורא נורא יפה!!!!! מספרים על אניה ועל העבר שלה (ועל הטרול) איך היא נעשתה להיות שדה (למרות שהיא נורא דומה לעצמה- גם באופי לפני שהיא הפכה להיות שדה) והכי מצחיק זה עם הארנבים!!! נורא רציתי שיראו מה קרה פתאום שהיא פחדה מהם!! בסוף, ככשהשד ה"כחול" הזה (כמו שרוני/קלואי קוראת לו- אין לי מושג למה..........1) האדון הזה שאחראי עליה מסביר לה שהיא צריכה למות הייתי כל כך עצובה..בכלל כל הקטע מלחמה בין אניה לבאפי היה בשבילי קשה! במיוחד בקטע שהיא תקעה בה את החרב ואז לוקחים אותנו לחלק מהמחזמר שלא צולם ולא הבנתי מה קורה... אבל הייתי שמחה שאני רואה את אניה שלי שמחה ומאושרת.. ואז, פתאום שמחזירים אותנו ל"מציאות" הזאת שאניה בעצם "מתה" זה פשוט היהעצוב.......... :( מממ עוד קטעים שאהבתי בפרק הזה:
הקטע שווילו נעשת לשנייה רעה כדי להציל את עצמה ואומרת לזאת שבוכה בארון לסתום את הפה המיילל שלה או משהו כזה:)
הקטע שזאנדר ובאפי רבים...... אני שונאת שזאנדר רב איתה.. כאילו- גם בביקומניג שנאתי את זה. הוא כל כך חושב את עצמו! מיי הוא בכלל לשפוט אותה?? הוא כלום.. הוא לא עושה כלום בחבורה... ואם הוא ימות זה לא יעשה שום שינוי בחבורה (ואני מצטערת אם פגעתי באנשים שממש אוהבים אותו) אבל אני אישית חושבת שהוא אשכרה אפס!!! מי הוא שיירד על ספייק החמוד??? ויגיד לבאפי את הדברים הנוראים שהוא אומר לה לפעמים... מי נותן לו את הזכות?? ומתי שהיא חזרה הבייתה בעונה השלישית וככה הוא ירד עליה- אני אישית הייתי נותנת לו בוקססססס זה הקטע שגרם לי הכייי לשנוא אותו!!!
נראה לי שהיו עוד קטעים שאהבתי, אני אני לא זוכרת :)

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif705

השד הכחול?? אני מבקש.. דיהופרין!!(D´Hoffryn)

talrv

New member
take it back!

take it back, take it back, take it back!! ואם לא הבנת, תסתכלי בחתימה שלי..

לiלה

New member
../images/Emo58.gif 705

אותי מעצבן שהיא לא התייחה לזה! היא הייתה צריכה לכעוס!

sour spirit

New member
saw a season 7 discussion and i

joined in!!!!
אוקיי, אני מודה שלא קראתי את השרשורים פה כי בכל זאת הם שייכים לעונה שביעית שבה עד כה ראיתי רק עד פרק 3........:) אבל כרגע סיימתי לראות את פרק 3 ואני הייתי חייב לחלוק את מה שחשבתי עליו!!!! אני פשוט א ה ב ת י את הפרק הנ"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שפוט א-ה-ב-ת-י! כאילו כל הקטע עם ווילו וזה שהיא לא רואה את החברים שלה וכל זה......בהתחלה הייתי בטוח שהם עושים לה את זה בכוונה....או משו כזה... וממש ריחמתי עליה! כאילו, איזה מסכנה.. אני חייב לומר שאחרי אי-אהבה ענקית לפרק 2, מסיבות שונות, שאליהן לא אכנס כרגע, וכמעט אי-אהבה לבאפי (לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מטומטם!), פשוט חזרתי למסלול - כאילו, יכול להיות שאני לא אהבתי את פרק 2 כי ראיתי אותו די באיזה 1 ומשו או שתיים ומשו בלילה...אבל פשוט לא אהבתי אותו כי היה יותר מידי אנטי באפי..... כזה, ספייק נגד אניה וספייק נגד באפי....ושחזור רעיון: "נשמה בערפד" - יש לי די תחושה של BEEN THERE DONE THAT... אבל לא. אני אוהב את העונה - כאילו את פרקים 1 ו-3. זהו, סיימתי...(סוטים)

למעלה