עונה 7 עד פרק 4. ../images/Emo58.gif
בעונה הזו ללא ספק יש שינוי! הכל הרבה פחות דכאוני ואפל בדיוק כמו שהבטיחו לנו! וגם מצבה של באפי השתפר פלאים, מדמות די שלילית בעונה-6 היא חזרה להיות מאוד מאוד חיובית בעונה-7, וזה מאוד ברור גם לפי העבודה שלה כיועצת בבי"ס! החזרה לבי"ס סאנידייל ול"התחלה" כמו שהאדון אמר בפרק lessons, לדעתי סוגרת איזשהו מעגל וגם מביאה לסופה של הסדרה. (סוף מדהים לפי מה שראיתי עד עכשיו). אהבתי את 2 הסצינות בשני הפרקים הראשונים- בטורקיה ובגרמניה, עם 2 הבנות שבורחות מה"שדים" (?) האלו. מאוד מסתורי, אני כבר לא יכולה לחכות לדעת מה זה!!!! from beneath it devours....איזה מצמרר זה היה...
פרק 7x01 Lessons: היה פרק פתיחת עונה ממש טוב!
אהבתי מאוד את כל החזרה לתיכון ואת השמחה, ההתרגשות והאור! שהיה בפרק הזה! (אחרי כל החושך בעונה-6) פרק שווה! ציון:
פרק 7x02 Beneath You: פרק נחמד... לא חביב עליי במיוחד. ומה זה היה לעזעזל הקטע עם המכות ב"ברונזה"???
ונכון שהנערה הזו שהם עזרו לה היתה מאו מוכרת????? מישהו יודע אם היא כבר שיחקה בעבר ב"באפי"? ובמילה אחת: poor spike...
ציון:
פרק 7x03 Same Time, Same Place: פרק פ33תי!!!!! קודם כל, ווילו חוזרת! מאוד התרגשתי לקראת החזרה שלה ולראות מה יקרה!!! וממש לא ציפיתי לזה! הקטעים עם ספייק היו ממש גאוניים!!!! איך שהוא דיבר לווילו ונראה כאילו הוא דיבר לעצמו, ובקטע אחרי הוא דיבר עם באפי וזאנדר והתגלה לנו שהוא בעצם דיבר אליהם!!! אניה החמודה... אין היא כבר לא יכולה להיות רעה!!!!
והשד.... שיוווווו איזה שד!! אני ממש שקשקתי שראיתי את הפרק הזה הוא היה ממש ממש מפחיד!!!!
ואיך שהוא לאט לאט אכל את ווילו, זה ממש צמרר אותי..... פרק מדהים!!!!!!
ציון:
פרק 7x04 Help: לפרק הזה אין ממש המשכיות מהפרקים שעברו... לווילו לא היו הרבה קטעים עם התייחסות למה שעבר עליה, אניה כלל לא היתה, ולספייק באפי בקושי התייחסה- וזה רק אני או שקצת יותר יחס חם אליו ממנה היה ממש טוב יותר? ולא התכוונתי לסקס, אלא לקצת יותר רגישות ורחמים כי אחרי הכל הוא כבר לא אותו הספייק והיא יודעת זאת! הקטע עם ווילו והקבר של טארה היה סוחט דמעות!!!! אני בכיתי!
ומה זה הקטע עם הנערים האלה???? מה זה הכישוף הזה??? די מזכיר את ה"מורדים"...
הקטעים הכי טובים שהיו בפרק הזה הם עם ווילו-טארה, עם באפי במשרד שלה וכל התלמידים האלה, ובסוף כשהילדה מתה בכל מקרה, כאילו זה היה הגורל שלה לא משנה כמה פעמים באפי תציל אותה.... ואיך היא בדיוק ידעה שהיא הולכת למות?? דרוסילה-מאצ'? ציון:
פרקים 1 ו-3 מדהימים!! פרקים 2 ו-4 פחות...
בעונה הזו ללא ספק יש שינוי! הכל הרבה פחות דכאוני ואפל בדיוק כמו שהבטיחו לנו! וגם מצבה של באפי השתפר פלאים, מדמות די שלילית בעונה-6 היא חזרה להיות מאוד מאוד חיובית בעונה-7, וזה מאוד ברור גם לפי העבודה שלה כיועצת בבי"ס! החזרה לבי"ס סאנידייל ול"התחלה" כמו שהאדון אמר בפרק lessons, לדעתי סוגרת איזשהו מעגל וגם מביאה לסופה של הסדרה. (סוף מדהים לפי מה שראיתי עד עכשיו). אהבתי את 2 הסצינות בשני הפרקים הראשונים- בטורקיה ובגרמניה, עם 2 הבנות שבורחות מה"שדים" (?) האלו. מאוד מסתורי, אני כבר לא יכולה לחכות לדעת מה זה!!!! from beneath it devours....איזה מצמרר זה היה...