עונה 7 עד פרק 4.

smgfan

New member
עונה 7 עד פרק 4. ../images/Emo58.gif

בעונה הזו ללא ספק יש שינוי! הכל הרבה פחות דכאוני ואפל בדיוק כמו שהבטיחו לנו! וגם מצבה של באפי השתפר פלאים, מדמות די שלילית בעונה-6 היא חזרה להיות מאוד מאוד חיובית בעונה-7, וזה מאוד ברור גם לפי העבודה שלה כיועצת בבי"ס! החזרה לבי"ס סאנידייל ול"התחלה" כמו שהאדון אמר בפרק lessons, לדעתי סוגרת איזשהו מעגל וגם מביאה לסופה של הסדרה. (סוף מדהים לפי מה שראיתי עד עכשיו). אהבתי את 2 הסצינות בשני הפרקים הראשונים- בטורקיה ובגרמניה, עם 2 הבנות שבורחות מה"שדים" (?) האלו. מאוד מסתורי, אני כבר לא יכולה לחכות לדעת מה זה!!!! from beneath it devours....איזה מצמרר זה היה...
פרק 7x01 Lessons: היה פרק פתיחת עונה ממש טוב!
אהבתי מאוד את כל החזרה לתיכון ואת השמחה, ההתרגשות והאור! שהיה בפרק הזה! (אחרי כל החושך בעונה-6) פרק שווה! ציון:
פרק 7x02 Beneath You: פרק נחמד... לא חביב עליי במיוחד. ומה זה היה לעזעזל הקטע עם המכות ב"ברונזה"???
ונכון שהנערה הזו שהם עזרו לה היתה מאו מוכרת????? מישהו יודע אם היא כבר שיחקה בעבר ב"באפי"? ובמילה אחת: poor spike...
ציון:
פרק 7x03 Same Time, Same Place: פרק פ33תי!!!!! קודם כל, ווילו חוזרת! מאוד התרגשתי לקראת החזרה שלה ולראות מה יקרה!!! וממש לא ציפיתי לזה! הקטעים עם ספייק היו ממש גאוניים!!!! איך שהוא דיבר לווילו ונראה כאילו הוא דיבר לעצמו, ובקטע אחרי הוא דיבר עם באפי וזאנדר והתגלה לנו שהוא בעצם דיבר אליהם!!! אניה החמודה... אין היא כבר לא יכולה להיות רעה!!!!
והשד.... שיוווווו איזה שד!! אני ממש שקשקתי שראיתי את הפרק הזה הוא היה ממש ממש מפחיד!!!!
ואיך שהוא לאט לאט אכל את ווילו, זה ממש צמרר אותי..... פרק מדהים!!!!!!
ציון:
פרק 7x04 Help: לפרק הזה אין ממש המשכיות מהפרקים שעברו... לווילו לא היו הרבה קטעים עם התייחסות למה שעבר עליה, אניה כלל לא היתה, ולספייק באפי בקושי התייחסה- וזה רק אני או שקצת יותר יחס חם אליו ממנה היה ממש טוב יותר? ולא התכוונתי לסקס, אלא לקצת יותר רגישות ורחמים כי אחרי הכל הוא כבר לא אותו הספייק והיא יודעת זאת! הקטע עם ווילו והקבר של טארה היה סוחט דמעות!!!! אני בכיתי!
ומה זה הקטע עם הנערים האלה???? מה זה הכישוף הזה??? די מזכיר את ה"מורדים"...
הקטעים הכי טובים שהיו בפרק הזה הם עם ווילו-טארה, עם באפי במשרד שלה וכל התלמידים האלה, ובסוף כשהילדה מתה בכל מקרה, כאילו זה היה הגורל שלה לא משנה כמה פעמים באפי תציל אותה.... ואיך היא בדיוק ידעה שהיא הולכת למות?? דרוסילה-מאצ'? ציון:
פרקים 1 ו-3 מדהימים!! פרקים 2 ו-4 פחות...

אני מוצאת את ה../images/Emo58.gif 7x01-7x05

פרקים השלישי והרביעי מאוד טובים. מה שעשה בשבילי את הפרק הראשון היה הסוף שלו, שהיה מעולה, מפתיע, ומסקרן. לגבי 7x05- סוף סוף, אחרי 2 עונות וחצי בערך, יש פרק שמוקדש לאניה. זה היה במקום, ובאמת היה חסר ההתייחסות לאניה, השדה, ממש נתן את תחושת המחזמר לכמה דקות (והשכנים עם ה-mustard שבחוץ :)))) ) ובכלל היה שיר ממש חמוד :) מי היה מאמין שאחרי 4 עונות יזכירו את השקר של זאנדר ב'התהוות'! נהדר! שימו לב שהבגדים של וילו בפרק הזה קצת מזכירים את הבגדים שלה מהעונה השלישית, חצאית מיני, גרביונים פסים, ווילו מנסה לחזור קצת להיות מי שהיא היתה. ואל.

matanbu

New member
../images/Emo58.gif 7X05

וואי ההתייחסות לשקר של זאנדר היתה כל כך מדהימה (הזכירה לי קצת את ההתיחסות בין הלפרק לספייק). בכלל ההתייחסות ל"התהוות" (לפרק זמן הזה בחייה של באפי) הוזכר לרוב בהקשר אחר. יפה. זה היה פרק מצוין, ממש אהבתי אותו, בכלל אני אוהבת פרקים עם התייחסות לעבר (של אנג´ל/ספייק/אניה וגם של באפי - מהתהוות 1 ואח"כ גם בסוף עונה 5 עם הזכרונות המזויפים מדאון). זה פשוט גורם לי להשאר צמודה למסך. יש לי fetish לזמנים "עתיקים"
.

IDOffryn

New member
בקשר ל7x05../images/Emo58.gif

מצאתי טעות.. אוקיי נראה לי שבעונה השלישית אמרו שבעצם אניה נתקעה בגוף של בת נוער שהכוחות נלקחו ממנה ועכשיו רואים שגם לפני שהיא הייתה שדה היא הייתה באותו גוף וגם בזמן שהיא הייתה שדה היא לא שינתה גוף..

matanbu

New member
../images/Emo58.gif 7X05

אמממ נראה לי שהזהות של אניה כבת נוער זה הכוונה. לא לזה שהיא נראתה שונה, אלא השם והמקום וכו.. גם הלפרק לא שינתה צורה מהדמות האנושית שלה לדמות השדית שלה, למרות שראינו אותה בכמה הזדמנויות: כאנושית, לפני החתונה של זאנדר ואניה, כיועצת של דאון, והיא נראתה בכולם אותו דבר. אז ככה גם אניה.

max2k

New member
לא נראה לי

נראה לי שהיא התכוונה לזה שעכשיו היא רק אנושית. קודם היא הייתה כמו מולק, אין סופית, עם כוחות על וכמו מולק היא נשארה תקוע בחלק הכי חסר משמעות. זה כמו שפעם היא הייתה בית ענק וכרגע היא רק קלועה בחדר הכי קטן.

14מתן

New member
ממש עצבן ../images/Emo58.gif 7X05

שבאפי עדיין לא יודעת על השקר של זאנדר ! היא רק התייחסה אל המצב שהוא בא אליה ואמר לה שוילו מוסרת KICK THERE BUTS או משו כזה אבל היא לא יודעת שזה היה שקר !

../images/Emo58.gif 705

היא כן סיימה את המשפט- "I never said that" וזכתה למבט מזאנדר ואז הם התחילו לריב ולא שמו לב לזה יותר. חבל.

matanbu

New member
לדעתי לא חבל ../images/Emo58.gif 705

הם סגרו את זה כמו שדברים בחיים נסגרים. לפעמים לא הכל נסגר לגמרי בשיחה על כוס קפה של מי אמר מה ולמה ומי אשם בזה שבאפי היתה צריכה להרוג את אנג´ל. לפעמים גם את המשפט הזה שבפרק אין, אבל זה שזה הוזכר ודווקא בסיטואציה כזו זה מה שמדהים בזה. לא צריך יותר. זה מה שאנחנו רוצים - נכון. אנחנו רוצים שזה שזאנדר לא אמר את האמת יצא לאור, זה יעשה לנו טוב לדעת שכולם יודעים. אבל בחיים זה לא עובד ככה. וזה גם לא רלבנטי.

אני חושבת ש../images/Emo58.gif 7x05

היא אמרה 'אני לא אמרתי ש..' ולא, 'אני לא אמרתי את זה' ואני מסכימה עם מתן, אני חושבת שזה היה קצת מעייף אם הם היו דנים בזה פתאום. אבל זה ממש היה נהדר שהזכירו את זה, בכל מקרה :) ואל.

~בודקת בתסריט~

נראה לי שצדקתי... לא יודעת אומנם העלילה רצה בפרק הזה אבל עדיין נשארתי קצת מאוכזבת שבאפי הייתה כל כך קרובה לאמת ובסוף פיספסה אותה...

למעלה