טופ 16:
טופ 8 בנים:
בלייק לואיס – All Mixed Up
הא... למה? בחירה הזויה בעיני. אבל בהחלט מקורי. לא נהנתי אבל גם לא סבלתי. 7
סנג'יאה – Waiting On the World to Change
ואללה הופתעתי לטובה. זה היה סבבה יחסית אליו, אבל עדיין לא ברמה של להישאר
. 5
סאנדנס הד – Jeremy
אין מצב שהוא עשה עכשיו פרל ג'אם. שתי נקודות על בחירת השיר, אבל הביצוע היה מאוד חלש. הוא ממש לא ידע את המילים ואפילו בפזמון הוא לא זכר אותם. אבל ווקאלית היו כמה קטעים נחמדים. למרות שאני חושב שהבחירה הזאת עלולה לעלות לו בהדחתו. 7 (אחרי שתי נקודות בונוס).
כריס ריצ'רדסון – Tonight I Wanna Cry
בחירה טובה. אני מאד בעדו בשלב הזה. שיר טוב גם באופן כללי. לא היה ווקאלית משוגע אבל עדיין solid. 8.5
ג'ארד קוטר – If You Really Love Me
לא שנאתי, אבל חלאס עם סטיבי כבר
. היה סבבה. 7.5
ברנדון רוג'רס – I Just Want To Celebrate
ההופעה הכי טובה שלו עד כה. פעם ראשונה שלא רציתי לזרוק עליו איזה כיסא. אבל עדיין משום מה יש לי תחושה שהוא עף. 8
פיל סטייסי – I Need You
פחות טוב משבוע שעבר. ההתחלה הייתה נוראית, האמצע השתפר והסיום היה חצי-חצי. וגם שיר לא מושך במיוחד. אבל יש מצב שזה הביצוע. 7
כריס סליי – Wanna Be Loved
ההופעה הכי טובה הערב, ללא ספק. ממש נהנתי. 9
סך הכל ערב ממש חלש לבנים. תחושתית מי שעף הם ברנדון וסאנדנס.
טופ 8 בנות:
ג'ורדין ספארקס – Heartbreaker
ואוו! טוב אני לגמרי בעדה עכשיו, הצליחה להפתיע אותי לגמרי. בחירה מעולה, שיר מעולה, הופעה מעולה. 9.5
סברינה סלואן – Don’t Let Go
שיר מעולה והיא לא הצליחה לעמוד בו. ה10 שניות האחרונות היו מצוינות אבל השאר היה די ברצפה. מלא טעויות וזיופים וחבל. 6.5
אנטונלה ברבה – Put Your Records On
עוד שיר טוב, וגם היא לא ממש עמדה בזה. יותר נהנתי מסברינה, אבל עדיין לא ממש טוב. 7
היילי סקרנטו – If My Heard Had Wings
לא אהבתי בכלל. שיר משעמם, הופעה משעממת, כולה משעממת. 5
סטפני אדווארדס – Sweet Thing
המממ טוב. הופעה בינונית. לא משהו מיוחד. ברור לי שהיא נשארת, אבל תצטרך לעשות משהו מאד מדהים כדי לעבור את מלינדה ולקישה. 7.5
לקישה ג'ונס – I Have Nothing
שיר השאניקוות האולטימטיבי
. אבל ביצוע מאד טוב, כרגיל. 8.5
ג'ינה גלוקסון – Call Me When You're Sober
רשמית הבחורה האהובה עליי בתחרות כרגע, בתחרות רק עם מלינדה. סוף סוף היא עושה משהו כבד יותר וזה שיר מצוין לעשות את זה איתו, עוד יותר כשהוא עוד היה פופולרי בתקופה. אמנם היא לא אמי לי, אבל מי כן? שרק תשתפר מכאן ויש מצב שאני אוריד את הדיסקים שלה
. 8.5
מלינדה דוליטל – I'm A Woman
מעולה, כרגיל. אני לגמרי בעדה ואני שמח שהיא מגיעה רחוק. הכי טובה הערב, ללא ספק. 9.5
לסיכום, הבנות עדיין הרבה יותר טובות. תחושתית מי שעפות הן היילי וסברינה.
יאללה תוצאות:
פותחים בשיר של כל ה16, Stuck in the Middle with You. דווקא חביב.
וקצת תוצאות – לקישה ובלייק עברו לטופ 12, אחריהם כריס סליי מצטרף ומיד גם ג'ורדין. אחריה פיל סטייסי.
ואחריו המודח הראשון – ג'ארד קוטר. לא מפתיע, אבל זה אומר שיש סיכוי שסאנדנס יישאר? הלוואי. הוא שר עוד פעם, דילגתי
.
עוד פעם השאלון הזה שאפשר לזכות בו בפרסים.
עוד תוצאות – מלינדה וברנדון עוברים, אחריהם גם ג'ינה וכריס ריצ'רדסון.
אחרי זה קליפ על קרי אנדרווד ואז היא עולה לשיר את Wasted. הו וול. לא השיר הכי טוב שלה אבל היא עדיין מעולה.
עוד קצת תוצאות...סטפני עוברת שלב ואנטונלה מודחת
הייתי בטוח שהיא נשארת בעקבות ההיכרות שלכם איתה. הו וול, יאללה ביי. (היא שרה אבל דילגתי, ברור לכם, נכון?)
הבאה להיות מודחת היא סברינה והיילי בטוחה. לפחות בזה צדקתי
. יאללה ביי
האחרונים שנשארו הם סנג'יאה וסאנדנס... אז ברור לי שסאנדנס מודח, וחבל, כי הוא יותר טוב מסנג'יאה, אבל אוקי. שיהיה.
לפני שריאן מודיע על זה, מראים איזה קטע על idol Gives Back... זה הופך אותי לאדם רע אם זה ממש לא מזיז לי?
ואז ריאן מודיע שסאנדנס מודח והשופטים בשוק שסנג'יאה נשאר
. את ההופעה של סאנדנס אני אשכרה רואה, והוא שר הרבה יותר טוב מבפעם הקודמת.
סך הכל לא הופתעתי מהמודחים.
יאללה לטופ 12!