עונה 6

SHTRUDIDI

New member

הרגליים בקליפ הראשון וכל הלוק, בלתי נשכח

LeAnnDylan

Well-known member
אהעהע המגפיים

יואו כמה ריבים היו על המגפיים האלה

מהממים

זוכר את מגפי הזהב של לאקישה?

יואו יורדות לי דמעות רק מלהיזכר בדיונים הבלתי נגמרים על המגפיים האלה כשעשינו את הפאשן פוליס

Oukami Kun

New member
טופ 16:

טופ 8 בנים:

בלייק לואיס – All Mixed Up
הא... למה? בחירה הזויה בעיני. אבל בהחלט מקורי. לא נהנתי אבל גם לא סבלתי. 7

סנג'יאה – Waiting On the World to Change
ואללה הופתעתי לטובה. זה היה סבבה יחסית אליו, אבל עדיין לא ברמה של להישאר
. 5

סאנדנס הד – Jeremy
אין מצב שהוא עשה עכשיו פרל ג'אם. שתי נקודות על בחירת השיר, אבל הביצוע היה מאוד חלש. הוא ממש לא ידע את המילים ואפילו בפזמון הוא לא זכר אותם. אבל ווקאלית היו כמה קטעים נחמדים. למרות שאני חושב שהבחירה הזאת עלולה לעלות לו בהדחתו. 7 (אחרי שתי נקודות בונוס).

כריס ריצ'רדסון – Tonight I Wanna Cry
בחירה טובה. אני מאד בעדו בשלב הזה. שיר טוב גם באופן כללי. לא היה ווקאלית משוגע אבל עדיין solid. 8.5

ג'ארד קוטר – If You Really Love Me
לא שנאתי, אבל חלאס עם סטיבי כבר
. היה סבבה. 7.5

ברנדון רוג'רס – I Just Want To Celebrate
ההופעה הכי טובה שלו עד כה. פעם ראשונה שלא רציתי לזרוק עליו איזה כיסא. אבל עדיין משום מה יש לי תחושה שהוא עף. 8

פיל סטייסי – I Need You
פחות טוב משבוע שעבר. ההתחלה הייתה נוראית, האמצע השתפר והסיום היה חצי-חצי. וגם שיר לא מושך במיוחד. אבל יש מצב שזה הביצוע. 7

כריס סליי – Wanna Be Loved
ההופעה הכי טובה הערב, ללא ספק. ממש נהנתי. 9

סך הכל ערב ממש חלש לבנים. תחושתית מי שעף הם ברנדון וסאנדנס.

טופ 8 בנות:

ג'ורדין ספארקס – Heartbreaker
ואוו! טוב אני לגמרי בעדה עכשיו, הצליחה להפתיע אותי לגמרי. בחירה מעולה, שיר מעולה, הופעה מעולה. 9.5

סברינה סלואן – Don’t Let Go
שיר מעולה והיא לא הצליחה לעמוד בו. ה10 שניות האחרונות היו מצוינות אבל השאר היה די ברצפה. מלא טעויות וזיופים וחבל. 6.5

אנטונלה ברבה – Put Your Records On
עוד שיר טוב, וגם היא לא ממש עמדה בזה. יותר נהנתי מסברינה, אבל עדיין לא ממש טוב. 7

היילי סקרנטו – If My Heard Had Wings
לא אהבתי בכלל. שיר משעמם, הופעה משעממת, כולה משעממת. 5

סטפני אדווארדס – Sweet Thing
המממ טוב. הופעה בינונית. לא משהו מיוחד. ברור לי שהיא נשארת, אבל תצטרך לעשות משהו מאד מדהים כדי לעבור את מלינדה ולקישה. 7.5

לקישה ג'ונס – I Have Nothing
שיר השאניקוות האולטימטיבי
. אבל ביצוע מאד טוב, כרגיל. 8.5

ג'ינה גלוקסון – Call Me When You're Sober
רשמית הבחורה האהובה עליי בתחרות כרגע, בתחרות רק עם מלינדה. סוף סוף היא עושה משהו כבד יותר וזה שיר מצוין לעשות את זה איתו, עוד יותר כשהוא עוד היה פופולרי בתקופה. אמנם היא לא אמי לי, אבל מי כן? שרק תשתפר מכאן ויש מצב שאני אוריד את הדיסקים שלה
. 8.5

מלינדה דוליטל – I'm A Woman
מעולה, כרגיל. אני לגמרי בעדה ואני שמח שהיא מגיעה רחוק. הכי טובה הערב, ללא ספק. 9.5

לסיכום, הבנות עדיין הרבה יותר טובות. תחושתית מי שעפות הן היילי וסברינה.

יאללה תוצאות:

פותחים בשיר של כל ה16, Stuck in the Middle with You. דווקא חביב.
וקצת תוצאות – לקישה ובלייק עברו לטופ 12, אחריהם כריס סליי מצטרף ומיד גם ג'ורדין. אחריה פיל סטייסי.

ואחריו המודח הראשון – ג'ארד קוטר. לא מפתיע, אבל זה אומר שיש סיכוי שסאנדנס יישאר? הלוואי. הוא שר עוד פעם, דילגתי
.

עוד פעם השאלון הזה שאפשר לזכות בו בפרסים.

עוד תוצאות – מלינדה וברנדון עוברים, אחריהם גם ג'ינה וכריס ריצ'רדסון.
אחרי זה קליפ על קרי אנדרווד ואז היא עולה לשיר את Wasted. הו וול. לא השיר הכי טוב שלה אבל היא עדיין מעולה.

עוד קצת תוצאות...סטפני עוברת שלב ואנטונלה מודחת
הייתי בטוח שהיא נשארת בעקבות ההיכרות שלכם איתה. הו וול, יאללה ביי. (היא שרה אבל דילגתי, ברור לכם, נכון?)

הבאה להיות מודחת היא סברינה והיילי בטוחה. לפחות בזה צדקתי
. יאללה ביי

האחרונים שנשארו הם סנג'יאה וסאנדנס... אז ברור לי שסאנדנס מודח, וחבל, כי הוא יותר טוב מסנג'יאה, אבל אוקי. שיהיה.

לפני שריאן מודיע על זה, מראים איזה קטע על idol Gives Back... זה הופך אותי לאדם רע אם זה ממש לא מזיז לי?

ואז ריאן מודיע שסאנדנס מודח והשופטים בשוק שסנג'יאה נשאר
. את ההופעה של סאנדנס אני אשכרה רואה, והוא שר הרבה יותר טוב מבפעם הקודמת.

סך הכל לא הופתעתי מהמודחים.

יאללה לטופ 12!

SHTRUDIDI

New member
תגובות...

בנים:

בלייק בוחר שוב שיר הזוי אבל זה לפחות מקורי ומעניין ואי אפשר להגיד שעוד מישהו ביצע אי פעם את השיר הזה או הלהקה הזו באיידול, רק על זה הוא מקבל כוכב.

סאנג'יה היה טוב. לא חשבתי שזה יקרה לעולם, אבל אחלה בחירה וביצוע חביב פלוס.

כריס ריצ' חמוד. לא טוב כמו שבוע שעבר אבל עדיין נחמד מאוד.

את כל שאר ההופעות אני לא זוכרת ולכן אני גם לא אגיב...

בנות:

זכור לי שהביצוע של ג'ורדין היה מוצלח למדיי אבל אני ממש ממש בעד להוציא גם את השיר הזה מהאופציות באיידול ויפה שעה אחת קודם

סברינה רצחה את אחד השירים האהובים אליי

היילי בהופעת אירווויזיון! רע מאוד. באמת.

לקישה מעולה

ג'ינה הולכת על עדכני ונותנת ביצוע מגניב למדיי.

לא זוכרת את ההופעה של מלינדה וגם את האחרות שלא הגבתי עליהן

ולתוצאות:
אני זוכרת שצרחתי על הטלוויזיה כשהיילי עלתה. זה היה עוד בסטאר וורלד בימי שישי בצהריים

חוץ מזה, איידול גיבס באק זה כזה נוסטלגי. שכחתי מזה לגמרי

חייבת להגיד, שגם בקריאה חוזרת דרך הודעותיך, העונה הזאת הייתה מה זה גרועה בעייני. סיים מהר ותנוע לכיוונים טובים יותר של 7 ו-8.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 16

ג'ורדין ספרקס - Heartbreaker - הופעה מצוינת.
סברינה סלואן - Don't Let Go (Love) - זה לא ליטל מיקס

אנטונלה ברבה - Put Your Records On - זה לא דיאן וורן
אבל המגפיים!!!@!$@#

היילי סקרנטו - If My Heart Had Wings - איזה שיר
זה לא טוב כמו פיית' אבל אף אחת לא שרה טוב כמו פיית', לפעמים גם פיית' לא שרה טוב כמו פיית'

סטפני אדווארדס - Sweet Thing - כדור שינה.
לאקישה ג'ונס - I Have Nothing - הופעה אדירה!
ג'ינה גלוקסן - Call Me When You're Sober - יואו כמה אהבתי את השיר הזה פעם ואת אוונסנס! ממש שמחתי לראות שהיא בחרה את השיר הזה אבל הביצוע עצמו לא היה משהו.
מלינדה דוליטל - I'm a Woman - ביצוע ווקאלי טוב אבל בחייאת. אין כוחות אליה.

בלייק לואיס - All Mixed Up - השיר לא משהו אבל הוא פשוט מהנה ולא איכפת לי שהוא בוחר שירים מעפנים.
סנג'איה - Waiting on the World to Change - זה לא היה נוראי. והפן שלו

סאנדנס הד - Jeremy - מה שתגיד.
כריס ריצ'רדסון - Tonight I Wanna Cry - איזה שיר
אבל מבין הביצועים של כריס/לאזרו/פול, אני מעדיפה את של פול.
ג'ראד קוטר - If You Really Love Me - כל ההופעה הייתי עסוקה בלבהות בו ולנסות להבין מה קרן מוצאת בו. אז לא רק שלא הבנתי גם לא טרחתי להקשיב. ואין לי כוח לנסות לצפות בזה שוב.
ברנדון רוג'רס - I Just Want to Celebrate - יאק.
פיל סטייסי - I Need You - איזה שיר
איזה טעם משובח יש לו
אף אחד לא יכול לשיר את זה טוב כמו ליאן אז אני לא מאשימה אותו

כריסליי - Wanna Be Loved - לא הצלחתי להתענין.

תוצאות-
מאוהבת בשיר הזה של הביצוע הקבוצתי

אנטונלה
היום בו אזלו הכוסיות של איידול

קרי
ווייסטד
זה שיר אדיר (והילרי לינדזי כתבה אותו אז) מוות לכל מי שטוען אחרת
והיא נראית כל כך טוב בתקופה הזו. זו התקופה שהכי אהבתי איך שהיא נראתה

טוב אין לי כוח יותר. אמשיך מתישהו.

SHTRUDIDI

New member
חולה עלייך שוב רק כי מלינדה מעייפת גם אותך

חוץ מזה, מעריכה את זה שניסית להבין מה אני מוצאת בג'ארד.
הגיוני שלא הבנת, טעמנו כה שונה.

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי מעייפת

ולחשוב על עונה שלמה איתה כשרק ביצוע אחד שלה אהבתי...

SHTRUDIDI

New member
איזה מהם?

אני כבר מיציתי את הביצוע האהוב עליי שלה בטופ 24.
משם זה חתיכת סנוזפסט מטורף מבחינתי.

SHTRUDIDI

New member
רק שתדעי

אני אפילו לא זוכרת את זה אבל לא אטרח לצפות בזה שוב. בעונה עצמה זה הספיק לי. ראיתי את השם בקליפ ומהר לחצתי על X.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב בתאכלס

צפיתי בזה שוב עכשיו והלייב לא מענין. יש לי עדין את הסטודיו באייטונס והוא מהמם!

Oukami Kun

New member
טופ 12 – דיאנה רוס

נושא נחמד. קצת מוטאון, אבל אוקי. קצת לא פייר כלפי הבנים לא?
דיאנה רוס נראית מצוין לגילה ונשמעת כמו אדם מאד חכם. שמח לראות שיש אנשים שהתהילה לא הופכת אותם למפלצות או לסנובים.

ברנדון רוג'רס – You Can't Hurry Love
שיר טוב, וגם בחירה טובה בשביל בן לשיר. ביצוע לא מושלם אבל די טוב. הוא קצת שכח את המילים שזה מבאס, אבל לא נראה לי שזה יפריע לו לעבור לשבוע הבא. 7.5

מלינדה דוליטל – Home
מדהימה. פשוט מעולה. אבל שבוע דיאנה רוס זה ממש הרמה להנחתה לכל השאניקוות בתחרות. אבל ביצוע מעולה. 9

כריס סליי – Endless Love
לרוב לא אוהב את השיר הזה, אבל הוא ביצע את זה טוב. העיבוד גם היה ממש מוצלח בעיני, אם כי קצת all over the place. 8

ג'ינה גלוקסון – Love Child
אמנם הבגנון הזה הוא לא ממש היא אבל היא עשתה את הכי טוב שהיא יכלה עם הנושא. לא נדהמתי אבל היא שרה מוצלח. 8

סנג'יאה – Ain't No Mountain High Enough
מוזר, אבל לא שנאתי כמו שאר ההופעות שלו. הוא עדיין הכי גרוע שם וזה עדיין יעצבן אותי שהוא לא עף, אבל זה בהחלט היה פחות גרוע משאר ההופעות שלו. 6

היילי סקרנטו – Missing You
היה סבבה עד שהיא שכחה את המילים
ואז היא ממש איבדה את עצמה. יש מצב שזה ינחית אותה בבוטום 3, אבל לא נראה לי שהיא הולכת. 7

פיל סטייסי – I'm Gonna Make You Love Me
התחיל רעוע אבל התאפס על עצמו ממש מהר. הפזמון היה מושלם אבל אחרי זה שוב הייתה מעידה. אבל סך הכל מאד נהנתי והוא מהמועדפים עליי כרגע. 8.5

לקישה ג'ונס – God Bless The Child
שוב, שיר מדהים. ביצוע מעולה. זה בהחלט הכי טוב שהיה לה עד עכשיו. 9.5

בלייק לואיס – You Keep Me Hangin' On
חוץ מהפלצט המעצבן והלא קשור בסוף, זאת הייתה אחלה גרסה ואחלה הופעה. נהנתי. 8.5

סטפני אדווארדס – Love Hangover
טוב היא השאניקווה הכי חלשה בתחרות. אני מאמין שהיא תשרוד עוד כמה סיבובים אבל לא הרבה מעבר. זה היה קצת משעמם. 7.5

כריס ריצ'רדסון – The Boss
לא זוועה אבל שמעתי אותו טוב יותר פעם. שוב קצת all over the place אבל הוא חתיך ועל כן ישאר. 7.5

ג'ורדין ספרקס – If We Hold On Together
יפה. לא ביצוע שייזכר לדורות, אבל ביצוע טוב ומרגש וסיום יפה לערב הזה. 9

סך הכל היו כמה ביצועים טובים מאד, כמובן השאניקוות הפציצו אבל זה לא חוכמה, נראה איך הן יהיו בשבוע קאנטרי, מתוך הנחה שיהיה אחד
. לדעתי הבוטום 3 יהיו ברנדון, כריס סליי וסנג'יאה. אולי היילי במקום כריס סליי. וברנדון יעוף.

יאללה תוצאות:

קודם כל – איזה כיף! פרק של 20 דקות! אני מתרגש.

תקציר מהיר של הערב הקודם... דילגתי.

ואז הטופ 12 במחווה לדיאנה רוס. חלקם נשמעים טוב, חלקם לא. ההרמוניות ממש מינימליסטיות ולא משמעותיות.

אחרי זה יש קליפ של פורד עם השיר Float On, שהם התחלקו לשלשות וכל 3 עשו קטע מעשור אחר, די משעשע.

והנה תוצאות – לקישה בטוחה, ג'ינה בטוחה, ברנדון בבוטום 3.

ג'ורדן בטוחה, כריס ריצ'רדסון בטוח, מלינדה בטוחה, פיל בבוטום 3

כריס סליי בטוח, סטפני בטוחה, בלייק בטוח.

זה בין היילי וסנג'יאה, אבל לפני שהוא מספר לנו מי זה יש את החידה השבועית.

ואז הופעה של דיאנה רוס, שמגדירה את המונח 'דיווה' בצורה הכי טובה שיש.
ריאן: Who's going home?
דיאנה רוס: I don’t know. Me!

תוצאות... היילי בטוחה, סנג'יאה בבוטום 3

צדקתי לגבי שניים, אחד לא ראיתי בא.

פיל נשלח חזרה לשבת, מה שאומר שברנדון מודח כמו שצפיתי.

סך הכל לא מפתיע שהיו שלושה בנים בבוטום 3. וגם לא מפתיע שברנדון הודח, הוא באמת לא היה מדהים בהופעה שלו. כאילו, הייתי אומר שסנג'יאה יעוף אם לא הייתי יודע את המיקום שלו, אבל בהתחשב בזה, אז לברנדון הכי הגיע לעוף.

יאללה לטופ 11!

SHTRUDIDI

New member
אתה רואה מהר מידי

לא עומדת בקצב התגובות

שכחתי כבר לגמרי שהיה פעם ערב דיאנה רוס, יש לי תחושה שיש סיבה טובה להדחקת הנושא

אני אגיב רק על מי שאני זוכרת, כי אפילו שמות השירים ליד המתמודדים לא הזכירו לי את הביצוע...

ג'ינה - באופן מפתיע היא הייתה חביבה לגמרי. זה ממש לא היא ואיכשהו זה כנראה עבד, כי אני זוכרת את הביצוע.

לקישה ביצעה את אחד השירים הטובים וזה היה מרשים ביותר אבל לא שיחזר את הצלחת הביצוע בטופ 24.

בלייק לקח שיר שממש נמאס לי ממנו. אבל ממש. הביצוע שלו היה סבבה ויחסית נשמע עדכני, אבל זה לא גרם לי לרצות לשמוע את זה שוב.

כריס ריצ' היה מה זה מאכזב. ממש אבל.

ג'ורדין כהרגלה עיצבנה אותי. נשמעת טוב אבל שיר צפוי ומה זה נשכח. ואני יודעת שהיא הייתה בת 16 אבל מותר לי להתלונן

שכחתי לגמרי שברנדון הודח בשבוע הזה. הייתי בטוחה שהוא היה שם עוד קצת...

Oukami Kun

New member
טופ 11 – British Invasion

נושא מעניין, לגמרי תקופה מעולה עם שירים טובים. מקווה שהם יעשו בחירות טובות.

היילי סקרנטו – Tell Him
זוכרים כשראיתי אלי מקביל? אז חפרו על השיר הזה שם ודי נתפסתי עליו, כי הוא מגניב וקצבי וטוב בכללי. הביצוע של היילי היה ממש לא מוצלח, הקול שלה רעד, ולא היה שם שום דבר מעניין או מיוחד. אבל, לזכותה, היא נראתה מדהים בצורה לא נורמלית. 6

כריס ריצ'רדסון – Don’t Let The Sun Catch You Crying
ביצוע מוצלח מאד, הכי טוב שלו עד כה. בחירה נכונה, ביצוע נכון. נוזל לו סקס אפיל מהאוזניים וברור לי שכל בנות ה-15 שצפו בתוכנית באותה תקופה הצביעו עבורו. 9

סטפני אדווארדס – You Don’t Have To Say You Love Me
איף, קשה. זה היה מאוד רעוע. נדיה אהובתי עשתה את זה הרבה יותר טוב בעונה 4. סטפני נופלת בהרבה משתי השאניקוות האחרות ואם שתיהן יתנו הופעה מעולה השבוע אז סטף תאבד את מצביעיה. אני מהמר שהיא בבוטום 3, עם סיכוי לעוף. 5

בלייק לואיס – Time of the Season
מגניב. אמנם לא מעולה ווקאלית אבל בהחלט גרסא מגניבה. הבחור יודע מה הוא עושה. עדיין מעדיף את הגרסא של פיליפ, היא עדיין מתנגנת לי באייפוד מדי פעם, אבל גם בלייק עשה את זה מגניב. 8.5

לקישה ג'ונס – Diamonds Are Forever
פחות טוב מהרגיל בשבילה, אבל זה עדיין לא רע
. סיימה מוצלח אבל זה לא היה הבחירה המושלמת עבורה. 8.5

פיל סטייסי – Tobacco Road
מעולה! אחד הביצועים! הכי טוב עד כה הערב. מאמין שהגרסת סטודיו של זה תמצא את דרכה אל האייפוד שלי ותשאר שם הרבה זמן. 9.5

ג'ורדין – I Who Have Nothing
אם היא הייתה מופיעה עם זה בעונה 12 היא הייתה מקבלת SO מכל השופטים. אה, קנדיס עשתה את זה. זה היה ביצוע מעולה ווקאלית, אם כי לא אמין. 9.5

סנג'יאה – You Really Got Me
WTF. זה היה בעיקר מפתיע, מעט דוחה אבל סך הכל סביר. הילדה הבוכה מופיעה עכשיו. הזוי. מניח שהוא בבוטום 3, אבל הכל יכול לקרות איתו. 6

ג'ינה גלוקסון – Paint It Black
קודם כל היא נראית מעולה, ככה אני אוהבת את הרוקיסטיות שלי. שנית, היא בחרה שיר מעולה. הקול שלה לא היה בשיא שלו אבל מבחינת הופעה היא ממש נתנה את הכל. 9, אבל בעיקר כי היא כזאת מגניבה.

כריס סליי – She's Not There
התחיל טוב מאד אבל התדרדר בפזמון ווקאלית. יש מצב שהוא יהיה בבוטום 3 בגלל זה. 7
שלטים בקהל: "Bringing Chubby Back" ו"Fro Patro", שזה מאד מצחיק אותי

מלינדה דוליטל – As Long As He Needs Me
מצוינת כרגיל. מתחיל להסכים אתכם לגבי המשעממת, אבל ווקאלית היא פשוט שפיצית. 9

סך הכל תוכנית טובה, היו כמה ביצועים ממש מוצלחים, אפילו את סנג'יאה לא ממש שנאתי. בוטום 3 יהיו סטפני, היילי וסנג'יאה. וסטפני צריכה לעוף.
יאללה תוצאות:

סיקור קצר של ההופעות, כרגיל...

הופעה של פיטר נון, המנטור של הבנים. שר את There's a kind of Hush, שמסתבר שזה שלו
. דילגתי.

אחרי זה קליפ של פורד, משהו עם מכבסה
. אחרי זה בראד גארט בא לשבת עם המתחרים
. מה קורה הערב. ריאן מדיח אותו מהתחרות

קצת תוצאות: פיל, מלינדה ובלייק בטוחים, כריסליי לקישה וג'ורדן גם. ג'ינה, היילי ובנג'יאה גם בטוחים. כריס ריצ'רדסון וסטפני הם הבוטום 2... מוזר שלא עשו 3
ערב מוזר.

אחרי הפסקת פרסומות בראד גארט מחזיק שלט שכתוב בו "Clay Aiken Hurt Me"
מה קורה בערב תוצאות הזה??

שאלת פרס בלה בלה בלה.

חפירות על איידול גיבז באק.

לולו, המנטורית של הבנות, שרה את To Sir With Love. הגיוני

ותוצאות... סטפני מודחת. לא מפתיע בכלל, הגיע לה לעוף הערב. סרטון פרידה, יאללה ביי.

הלאה לטופ 10!

למעלה