עונה 6

M o n t i

New member
MFV

הביצוע של מלינדה הוא ללא ספק הביצוע הטוב ביותר לשיר הזה אוור בתחרות ריאליטי.

SHTRUDIDI

New member
ועוד תגובות וזה...

בנים:

ג'ארד
זה לא מושלם אבל תראו איך הוא נראה בזמן ההופעה

תישאר, נעים איתך.

זה הערב של סאנג'יה והכובע? זה כל מה שאני זוכרת מההופעה הזו ויש מצב שגם בזה טעיתי

אהבתי את הביצוע הזה של כריס סליי.

בלייק הביא שיר מקורי ומגניב יותר וגם הביצוע שלו היה פאן למדיי למרות שנאתי העזה לשיר הזה.

כריס ריצ', אחד הביצועים הטובים. כזה מגניב!!!

סאנדנס יודע לשיר אבל הביצוע מיושן בטירוף ושום פימפ לא ישנה את זה.

בנות:
השיר שאליינה בחרה היה באותה התקופה מה זה חרוש אצלי. הוא שיר ממש ממש ממש ממש טוב. אליינה לעומת זאת, וול, פחות.

ג'ינה הלכה לשיר שהוא קצת יותר היא אבל מאוס.

לקישה בחרה שיר טוב אבל הייתה קצת פחות מרשימה. מצד שני, בשבוע שעבר פחות או יותר הכתירו אותה או משהו, אז די צפוי שמשם היא לא תטפס עוד למעלה מיד אחרי. כאן היא לבשה משהו כתום מזעזע או שזה עוד לפנינו?

מלינדה, וול, אני אגיד את דעת המיעוט בנוגע לביצוע הזה. אני לא זוכרת אותו אפילו, לדעתי השתעממתי ממנו באותו הערב. כן, אני לבד בנושא, אבל היי, אני מכינה לכם קאפקייקס אז תהיו נחמדים אליי

ג'ורדין לקחה שיר משעמם ונתנה ביצוע ששכחתי מקיומו ובאופן כללי הפכה להיות מה שחשבתי שהיא תהיה לפני שהיא הפתיעה עם הביצוע של השבוע לפני.סנוזפסט.

סטפני לקחה את אחד משירי ביונסה האהובים עליי, לפחות באותה התקופה לפני שיצא לעולם "טו דה לפט" הגאוני ו"איף יו לייק איט...".
הביצוע היה חיוור לעומת המקור והקול שלה לא היה יציב. כה חבל אחרי הגאונות של שבוע לפני. באמת שהייתי בעדה.

סברינה סיים סטורי כמו סטפני. איך נפלו גיבורים.

בלונדיניות ששכחתי - יש לזה סיבה כנראה

ולתוצאות:
דוהטרי ברקע

התוצאות עצמן פחות מעניינות

LeAnnDylan

Well-known member
אהבת פעם את נוט רדי טו מייק נייס?

אני חושבת שאני מוכנה לשקול להשיב אותך מן המתים רק בשל ההצהרה הזו!

SHTRUDIDI

New member
לא רק אהבתי

אני עדיין יודעת את כל המילים!
אל תבחני אותי או משהו, אבל באמת שתמיד היה לי טעם טוב, פשוט היית עסוקה מידי בלשנוא אותי כשהצטרפת לפורום ולקרוא בכינויי חיבה טכנולוגיים, אז לא שמת לכל היתר

LeAnnDylan

Well-known member
בואנה יא זין קפיץ!

לא שנאתי אותך
זה הגיע רק בשלב מאוחר יותר כשטרחת להגיע למפגשים.
דווקא זה שחשבנו שאת רובוט הפך אותך לאהובה יותר!

SHTRUDIDI

New member

לא, את כולך פיגור הערב.
וגם ערימות של אאוטינג

מה שחשוב הוא שאת מודעת לאהבתך אליי כיום

LeAnnDylan

Well-known member
אני מודעת לחסרונות שלי

הגיע הזמן שגם את תהיי מודעת לשלך...

SHTRUDIDI

New member
זה ששמת לב לחסרון אחד

לא הופך אותך למודעת לכולם|מגלגלעיניים|

ואל תגלגלי את זה אליי

LeAnnDylan

Well-known member
טוב

את מוזמנת לחזור למות.
אפילו הדיקסי צ'יקס לא יצילו את נשמתך!

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 20

ג'ינה גלוקסן - Alone - זה לא אליסון ולא קרי אז ביי.
אליינה אלכסנדר - Not Ready to Make Nice - הופה!! מקום ראשון של הפאשן פוליס של עונה 6
אדירה שכמותה! קודם כל, היא אדירה על בחירת השיר הזו! אני חושבת שזה השיר האהוב עליי ביותר של הדיקסי צ'יקס
אני מסכימה שהחלק הראשון מוצלח יותר מההמשך אבל זה בעיקר כי בחלק הראשון היא ניסתה לעשות משהו שונה עם השיר ובחצי השני היא סתם שרה כמו המקור והיא לא טובה כמו נטלי מיינס

לאקישה ג'ונס - Midnight Train to Georgia - מהמקום הראשון בבסט עברנו למקום הראשון בוורסט
מי יכול לשכוח את הזוועה הזו
ווקאלית זה היה מצוין אבל איך אפשר להקשיב לה כשהיא נראית ככה

מלינדה דוליטל - My Funny Valentine - ביצוע ווקאלי טוב אבל לא סובלת את השיר הזה.
אנטונלה ברבה - Because You Loved Me - עוד שיר דיאן
והיא כזו מהממת
כוסית סעמק!! אני סוג של מסכימה עם סיימון, זה פחות טוב מהביצוע הקודם שלה.
ג'ורדין ספרקס - Reflection - זה שיר טוב. זה ביצוע meh.
סטפני אדווארדס - Dangerously in Love - לא מכירה בכלל את השיר הזה ולא אהבתי את הביצוע הזה.
לזלי האנט - Feeling Good - מצוין. אהבתי את האילתור בסוף. זה היה מצוין והופעת ההדחה שלה הייתה אפיל טובה יותר!
היילי סקרנטו - Queen of the Night - איזה קופה
אהבתי את ההופעה הזו אפילו שהייתה סוג של גרועה

סברינה סלואן - All the Man That I Need - זה לא היה רע. אבל אולי במקרה שלה כמו אצל היילי אני חושבת שהאהבה שלי לשיר משפיעה על הביקורת.

פיל סטייסי - Missing You - שיר טוב. ביצוע מצוין.
ג'ראד קוטר - Let's Get It On - אין לי כוח לשיר הזה או לדביל הזה.
איי ג'יי טאבלדו - Feeling Good - לא טוב כמו לזלי.
סנג'איה - Steppin' Out with My Baby - נראה לי שזה השיר היחיד שלו שחיבבתי. בעיקר כי הוא שיעשע אותי

כריסליי - Trouble - זה לא טיילור.
ניק פדרו - Fever - לא רע אבל לא זכיר בשיט.
בלייק לואיס - Virtual Insanity - אני לא סובלת את השיר הזה אבל בלייק מגניב והוא מהנה לצפיה ואני מוכנה לצפות בזה שוב עכשיו בגלל שהוא כל כך מהנה.
ברנדון רוג'רס - Time After Time - אני אוהבת את השיר אבל לא יכולה לסבול את ברנדון והוורוד הזה.. בא לי להדביק לו כאפה.
כריס ריצ'רדסון - Geek in the Pink - לא זכרתי את הביצוע הזה וחבל כי זה ביצוע מצוין.
סאנדנס הד - Mustang Sally - ביצוע פנטסטי!!

תוצאות-
אוהבת ממש את הביצוע הקבוצתי הזה!
אליינה
הופעת הפרידה שלה הייתה כזו עצובה והבנות האחרות שרות איתה וסנדנס בוכה שם מאחורה..
אליינה

לזלי
עד היום אני זוכרת את הקטע של why did I decide to scat, America don’t care for Jazz
מהבנים לא אכפת לי.

ההופעה של פיקי
וריאן ששואל על הגדלת החזה
והסושי ספיידר
התגעגעתי לטיפשות שלה!

LeAnnDylan

Well-known member
בא לי לראות גם!!

אבל אין לי זמן עכשיו
ואתה רואה בקצב מהיר מידי

אני זוכרת שלמרות שהיחידות שאהבתי (אליינה ואנטונלה
) עפו לי כבר בהתחלה
אבל יחסית לעונה בלי פייבוריטים ומלא שאניקוות, היו לא מעט ביצועים שהייתי חורשת עליהם באייטונס!

למעלה