טופ 20
ג'ינה גלוקסן - Alone - זה לא אליסון ולא קרי אז ביי.
אליינה אלכסנדר - Not Ready to Make Nice - הופה!! מקום ראשון של הפאשן פוליס של עונה 6
אדירה שכמותה! קודם כל, היא אדירה על בחירת השיר הזו! אני חושבת שזה השיר האהוב עליי ביותר של הדיקסי צ'יקס
אני מסכימה שהחלק הראשון מוצלח יותר מההמשך אבל זה בעיקר כי בחלק הראשון היא ניסתה לעשות משהו שונה עם השיר ובחצי השני היא סתם שרה כמו המקור והיא לא טובה כמו נטלי מיינס
לאקישה ג'ונס - Midnight Train to Georgia - מהמקום הראשון בבסט עברנו למקום הראשון בוורסט
מי יכול לשכוח את הזוועה הזו
ווקאלית זה היה מצוין אבל איך אפשר להקשיב לה כשהיא נראית ככה
מלינדה דוליטל - My Funny Valentine - ביצוע ווקאלי טוב אבל לא סובלת את השיר הזה.
אנטונלה ברבה - Because You Loved Me - עוד שיר דיאן
והיא כזו מהממת
כוסית סעמק!! אני סוג של מסכימה עם סיימון, זה פחות טוב מהביצוע הקודם שלה.
ג'ורדין ספרקס - Reflection - זה שיר טוב. זה ביצוע meh.
סטפני אדווארדס - Dangerously in Love - לא מכירה בכלל את השיר הזה ולא אהבתי את הביצוע הזה.
לזלי האנט - Feeling Good - מצוין. אהבתי את האילתור בסוף. זה היה מצוין והופעת ההדחה שלה הייתה אפיל טובה יותר!
היילי סקרנטו - Queen of the Night - איזה קופה
אהבתי את ההופעה הזו אפילו שהייתה סוג של גרועה
סברינה סלואן - All the Man That I Need - זה לא היה רע. אבל אולי במקרה שלה כמו אצל היילי אני חושבת שהאהבה שלי לשיר משפיעה על הביקורת.
פיל סטייסי - Missing You - שיר טוב. ביצוע מצוין.
ג'ראד קוטר - Let's Get It On - אין לי כוח לשיר הזה או לדביל הזה.
איי ג'יי טאבלדו - Feeling Good - לא טוב כמו לזלי.
סנג'איה - Steppin' Out with My Baby - נראה לי שזה השיר היחיד שלו שחיבבתי. בעיקר כי הוא שיעשע אותי
כריסליי - Trouble - זה לא טיילור.
ניק פדרו - Fever - לא רע אבל לא זכיר בשיט.
בלייק לואיס - Virtual Insanity - אני לא סובלת את השיר הזה אבל בלייק מגניב והוא מהנה לצפיה ואני מוכנה לצפות בזה שוב עכשיו בגלל שהוא כל כך מהנה.
ברנדון רוג'רס - Time After Time - אני אוהבת את השיר אבל לא יכולה לסבול את ברנדון והוורוד הזה.. בא לי להדביק לו כאפה.
כריס ריצ'רדסון - Geek in the Pink - לא זכרתי את הביצוע הזה וחבל כי זה ביצוע מצוין.
סאנדנס הד - Mustang Sally - ביצוע פנטסטי!!
תוצאות-
אוהבת ממש את הביצוע הקבוצתי הזה!
אליינה
הופעת הפרידה שלה הייתה כזו עצובה והבנות האחרות שרות איתה וסנדנס בוכה שם מאחורה..
אליינה
לזלי
עד היום אני זוכרת את הקטע של why did I decide to scat, America don’t care for Jazz
מהבנים לא אכפת לי.
ההופעה של פיקי
וריאן ששואל על הגדלת החזה
והסושי ספיידר
התגעגעתי לטיפשות שלה!