עונה 5...??????.... יש למשהוא שמץץ של מושג כמה פרקים העונה ה5?..והאים אותם שחקנים ישארו..משהוא??
ס סקסיי1 New member 14/6/07 #1 עונה 5...??????.... יש למשהוא שמץץ של מושג כמה פרקים העונה ה5?..והאים אותם שחקנים ישארו..משהוא??
0 0RainGirl0 New member 14/6/07 #2 אמ.. כמה פרקים? אם אני לא טועה 22 כרגע אני יודעת שצ'אד [לוקאס] וסופיה [ברוק] בטוח ישארו, לגבי השאר אני לא יודעת אבל נראה לי שכן
אמ.. כמה פרקים? אם אני לא טועה 22 כרגע אני יודעת שצ'אד [לוקאס] וסופיה [ברוק] בטוח ישארו, לגבי השאר אני לא יודעת אבל נראה לי שכן
א אבירם 16 New member 14/6/07 #3 לא ניראה לי שתיהם או סופיה או צ'אד אם ראית מה רשום למעלה שסופיה הציבה אולטימטום שאוו היא אוו צ'אד
R refael780 New member 15/6/07 #8 יש 13 פרקים זה התכנון ההתחלתי(כמו בערך עונה 4)...אבל אם היא תצליח נראה לי יאריכו
W WatchMeWatchYou New member 15/6/07 #9 לא.. יש 22 לפי מה שפירסמו כשהכריזו שOTH תחזור לעונה חמישית, יהיו 22 פרקים לעונה. ההבדל היחיד הוא שזה לא יתחיל בסתיו כמו בד"כ אלא רק בינואר, אבל עם עונה מלאה.
לא.. יש 22 לפי מה שפירסמו כשהכריזו שOTH תחזור לעונה חמישית, יהיו 22 פרקים לעונה. ההבדל היחיד הוא שזה לא יתחיל בסתיו כמו בד"כ אלא רק בינואר, אבל עם עונה מלאה.
Y YARDENIS11 New member 15/6/07 #7 בראיון ההוא עם צ'אד הוא אמר שהילארי גם תישאר, כאילו דיבר על זה שהוא לא יודע אבל יש מצב שתהיה לו מערכת יחסים עם פייטון ושהיא והוא נהנים לצלם ביחד וזה..
בראיון ההוא עם צ'אד הוא אמר שהילארי גם תישאר, כאילו דיבר על זה שהוא לא יודע אבל יש מצב שתהיה לו מערכת יחסים עם פייטון ושהיא והוא נהנים לצלם ביחד וזה..
G GODS LIGHT New member 15/6/07 #10 כמה פרקים יש עד לסיום העונה הנוכחית?../images/Emo142.gif ואיזה פרק אנחנו?