עונה 5!

SHTRUDIDI

New member
*חמוצים*

LeAnnDylan

Well-known member
קיבלת את הוואטסאפ שלי?

אחי בדיוק עבר מול החדר שלי כשהקלטתי את זה ואז הוא כזה "אבל למה שנאמין לך?"
אוי אני צריכה להשמיע לך את זה במבטא המושבניקי שלנו

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 8

שבוע קווין, יש להם שירים טובים, אז אני בסדר עם הנושא

באקי – Fat Bottomed Girls
זה לא פיליפ. אבל באופן מפתיע לא שנאתי את זה ממש. אז כל הכבוד לו.

אייס – We Will Rock You
זה לא מייקל
והוא גם לא נראה כמו מייקל
אבל זה היה זכור לי כגרוע יותר אז, נקודת אור?

פיקי – Bohemian Rhapsody
אהבתי שהיא נראית כאילו הוציאו אותה מהקליפ הזה

אני יודעת שכולם שנאו את זה אז ובטח שונאים את זה גם היום אבל באמת באמת אהבתי את זה אז ואני אוהבת עדין

"און פייפר?"

"איי דונט האב אנ אקסנט"

דוטרי – Innuendo
לא הכרתי את השיר הזה לפני שכריס שר אותו ולא זכרתי שרציתי להכיר אותו במיוחד אחרי זה. בחירה קצת משונה כי השיר לא הרגיש שהוא ממריא לאנשהו.

קת' – Who Wants To Live Forever
אני זוכרת שהתאכזבתי שהיא וויתרה על Don't Stop Me Now ואני עדין קצת מבואסת שהיא וויתרה על הזדמנות לנענע את אחוריה

אבל היא בחרה שיר אדיר ולמרות שבהתחלה לא אהבתי את הביצוע הזה בכלל (ומודה, אני עדין מעדיפה את זה של קיידי), הוא היה נשמע לי צווחני מידי והיא גם נראתה לא משהו בכלל (למרות שסיימון כנראה מסתכל על התוכנית של שבוע שעבר במוניטור שלו) אבל למדתי לחבב אותו מאז.
אגב, אז אני זוכרת שחשבתי שהיא הייתה צריכה להישאר עם הבחירה הראשונה שלה וכריס היה צריך לשיר את זה. זה היה יכול להיות נהדר עם הטון שלו.

אליוט – Somebody To Love
לא יודעת מה אני חושבת על זה, זה לא רע אבל זה גם לא כזה מענין. היו קטעים טובים יותר וטובים פחות בשיר.

טיילור – Crazy Little Thing Called Love
ביצוע אדיר אדיר אדיר!!

פאריס – The Show Must Go On
היו קטעים שממש שנאתי את זה והיו קטעים שאהבתי מאוד. אז אם מאחדים בין הביקורת הזו, זו הייתה הופעה סבירה

תוצאות:
הטופ 8 מבצעים מחרוזת של שירי קווין והם נשמעים נהדר ולא ברור לי למה מחליטים להראות וידאו של כל הגרייטסט היטס שלהם על יותר מחצי מסך במקום להראות אותם מופיעים. וקת' שרה Don't Stop Me Now

אני חושבת שזו ההופעה הקבוצתית שהכי אהבתי בעונה.
פרסומת פורד אדירה ביותר של החבר'ה משחקים גולף

ריאן שואל את כולם למה הם מתגעגעים וקלי אומרת "לאופרה"

ואז מראים וידאים של המשפחות של המתמודדים מקשקשות על כמה הם אוהבים/מתגעגעים/מצביעים/גאים בילדים שלהם.
אבא של קת'רין מכוער מידי בשביל להיות אבא של הדבר המושלם הזה

ואז יש תמונות שלה כשהיא קטנה! אומייגאד תמיד אומרים שילדים יפים גדלים להיות מכוערים ולהיפך. אבל כנראה שאנשים כאלה מושלמים לא יכולים להיות מכוערים בשום שלב בחיים. היא פאקינג הורסת!!
אח של פיקי כזה חמוד

טוב, קשקושים של כל המשפחות והחברים ובסוף באקי עף. ביי, לא נתגעגע.
יאללה מיציתי איידול להיום, אני הולכת לחלום חלומות רטובים על קת'רין

מחר אני הולכת לחגוג יומולדת עברית |זקנה|
אז אין כוחות לאיידול מחר, אז וול, נראה מתי נמשיך. בנתיים קיבלתי את הקת'רין פיקס שלי אז אני בסדר.

נדב, תרגיש חופשי להמשיך ואני אדביק את הפער בעצלתיים.

SHTRUDIDI

New member
קווין

טוב אז אני זוכרת שבזמנו ממש התרגשתי מהנושא המגניב.
זה היה כזה חדשני אז בשביל איידול

ולמרות ההתרגשות, חוץ מזה שהם הוכיחו שלקווין יש מוסיקה מעולה, רובם, שוב, בחרו שירים מה זה לא קשורים לעצמם

אני זוכרת שחיבבתי את הביצוע של אליוט אבל שנאתי מה שהוא עשה לתו בסוף והעיבוד הזה.

הדחקתי לחלוטין שאייס היה בכלל בערב הזה
סירייסילי, אני קוראת את הביקורת שלך ומוצאת את עצמי תוהה מתי הוא שר את זה אי פעם. לחלוטין יכולת להמציא כאן שיר והייתי מאמינה לך.

פיקלר בליל המתים החיים

אני זוכרת שבזמנו היו שמועות שהיא וקנסטנטין יוצאים וחשבנו שהוא השפיע עליה לבחור את השיר הזה

כריס עם אייליינר

הוא נראה פה מדהים ונשמע נהדר, אבל השיר באמת כזה כמעט המריא ואז הוא נגמר
מצד שני, אם הוא היה בוחר את אחד הלהיטים אז בטח היו יורדים עליו ממש בביקורת.

קת'רין הייתה קרובה כאן למומנט אבל כולם התלהבו מזה יותר ממני כנראה. אותו כנ"ל פאריס. היא קיבלה פימפ והכל, אבל זה לא היה מושלם.

באקי היה חמוד אבל נשכח למדיי ואת טיילור אז בטח חיבבתי אבל השיר הזה כזה חרוש!!!

הקבוצתית שלהם הייתה כזאת חמודה! אהבתי.
אוי פרסומת הגולף, כריס עם משבצות פרפיות כאלה

LeAnnDylan

Well-known member
מה פתאום פיקי וקונסטנטין??

זה לא היה ברור גם אז שפיקי וקת' מנהלות רומן לאסבי?
הרי על זה התעצבנו על מנדיסה בביצוע שלה לשאקלס, שהקשקושים שלה בהתחלה מעודדים אורח חיים גיי.
סיסטר לאבס הומוז!

Oukami Kun

New member
הי לא הרשתי לך לעקוף אותי!

סתם, היה לי יום עם אשכרה עבודה אז לא הספקתי לראות את זה. אבל עכשיו הספקתי

טופ 8 – קווין!
הי עשו את הקטע עם השם גם לפנטזיה. אז זה לא כי הם מזלזלים בזכרון של הצופים, הם פשוט עושים את זה לכל מי שהוא משהו בעולם. בכלל. אז הא!

טוב, גילוי נאות – אני מכיר את כל הקטלוג של קווין. רובו בעל פה. יש לי את כל האלבומים שלהם באייפוד, חלקם גם בעותק פיזי. הייתי בן 14 כשראיתי את המחזמר שמבוסס על השירים שלהם בלונדון ומאז אני רק מחכה לרגע שאחזור ללונדון כדי לראות אותו שוב.
אז קשה להרשים אותי עם קאברים של קווין, וזכור לי שהשבוע קווין של עונה 11 היה מעצבן ברובו. כמעט כמו השבוע ביטלס של עונה 12.

באקי – Fat Bottomed Girls
השיר הזה הוא מהאלבום הכי אהוב עליי של קווין, והוא ביצע את זה רע. הקול שלו נשמע מוזר, הוא לא נתן מספיק אנרגיות בשבילו, מסכים לגמרי עם סיימון. 7

אייס יאנג – We Will Rock You
אם זה מחוץ לקומפורט זון שלך, למה לעשות את זה? יש לקווין כל כך הרבה בלדות מצוינות, אפילו באלבום הזה יש לו את Spread Your Wings שהיה יכול להיות מעולה בשבילו. זה היה חיקוי בזוי והיה לו איזה חלק באמצע שהיה ממש נורא. 5

קלי פיקלר – Bohemian Rhapsody
טוב זה היה לי ברור שזה יהיה אסון, אבל דווקא היא הייתה יותר טובה ממה שציפיתי. זה עדיין היה מוזר, אבל פחות גרוע מאייס. והיא נראתה ממש טוב. וזה גם שיר שאי אפשר לקצר לשתי דקות, לא משנה כמה מנסים. אם היה לזה סטודיו הייתי שומע וכנראה אוהב יותר. 7.5

כריס דוטרי – Innuendo
זאת בחירה ממש מוזרה בעיני. אני מאוהב בשיר הזה, אבל הוא לא בוצע מעולם לייב, וכנראה בצדק. הוא לא כל כך עובד בלייב. אבל הוא סיים אותו מדהים בעיני ורק זה שווה לתת לו ציון גבוה. 9

קת'רין מקפי – Who Wants To Live Forever
נמנמנמ מוזר לי שהיא שינתה שיר, אבל שמחתי שהיא עשתה את זה. שיר מדהים בעיני, והיא נתנה ביצוע משכנע. קצת זיופים פה ושם אבל זה לא הפריע לה להיות מש טובה. 8.5

אליוט יאמין – Somebody To Love
אני ממש אוהב את השיר הזה והוא פשוט לא עשה את זה טוב. השיר רץ לו מהר מדי. הוא מלמל לפעמים. לא יודע, לא אהבתי. 7

טיילור היקס – Crazy Little Thing Called Love
הוא החטיא את המיקרופון כשהוא ניסה לבעוט בו
. אבל זה היה ביצוע מעולה. באמת מעולה. 9

פריס בנט – The Show Must Go On
נשבע ששכחתי שהיא כאן
. זה היה רע בכל כך הרבה רמות. אני אפילו לא יודע ממה להתחיל מכמה שזה עצבן אותי. איך היא לא עפה אחרי זה? 4

לסיכום, היו כמה שהיו סבבה אבל היו כמה רוצחים. אני ממש מקווה שפריס עפה אחרי זה, אבל גם באקי או אייס מוזמנים לעוף לי מהמסך בכיף. גם קלי למען האמת לא הפציצה, אבל אני רוצה שהיא תישאר כי היא חמודה

תוצאות:
אוי לא, תוכנית ארוכה
. אני מקווה שזה אומר שיש הופעה ארוכה של קווין.
קשקושים וזה ואז הם עולים לשיר מחרוזת שירי קווין וברקע יש סרטון של כל מיני יצורים מהאודישנים
. אה, לכל שיר הם מתאימים קליפים משלו. זה נחמד. וקצת קיטשי

אבל הביצועים ממש ממש טובים, ההרמוניות שלהם ברמה מאד גבוהה, אני התרשמתי.
אחרי זה קליפ של פורד, Hit Me With Your Best Shot, שוב הרמוניות מגניבות אבל פחות טוב מהלייב.
ואז יש קטע על המשפחות שלהם
. רגשות ודמעות וכו' וכו'.
קליפ של פריוויו לשבוע הבא עם רוד סטיוארט והגרייט אמריקן סונגבוק
. נדיר שהיו ביצועים מוצלחים מהשבוע הזה. אבל אפשר לחכות עם המרמור הזה לשבוע הבא
.
ואז תוצאות? סוג של. קליפים מהבית של כל אחד ואז מה השופטים חשבו עליו ורק אז הוא אומר למתמודד אם הוא בטוח או בבוטום 3.
ראשון הוא טיילור, הסרטון הוא על החברי להקה שלו. והוא בטוח.
שניה היא קת'רין, הסרטון הוא על ההורים שלה ויש צילומי ילדות שלה. דמעות לרוב. והיא בטוחה.
שלישי הוא כריס, הסרטון הוא על אחיו ועל המשפחה. הוא בטוח.
אחריו הסרטון של קלי, הסרטון הוא על סבא שלה. גם היא בטוחה.
אז הסרטון של אליוט, עם האמא הכלכך יהודיה שלו
. הוא בבוטום 3 ומבקשים ממנו לשיר שוב את השיר מאתמול. אני מדלג ברשותכם.
הסרטון של אייס היה על זה שהוא הכי קטן מבין 5 אחים. די משעשע. הוא בבוטום 3 ואז הוא עולה לשיר שוב. אני ממש אדלג, ברשותכם.
אחרי זה הסרטון של באקי היה ממש משעמם
. ואז סרטון מלא שאניקוות על פריס
.
ומי שבבוטום 3 הוא באקי.
אז הבוטום 3 הם אליוט, אייס ובאקי. אייס מודח סופסוף? או שמא זה יהיה באקי?
זה באקי
.
דווקא הוא לא היה הכי גרוע שבוע שעבר, אבל אוקי.
יאללה שייגמר כבר ><
יאללה לטופ 7!

Oukami Kun

New member
טופ 7 – Great American Songbook

טוב כמו שכבר אמרתי, התוכנית הזאת היא בדרך כלל מתכון לאסון. אבל נקווה שיהיו להם בחירות מעניינות, או לפחות ביצועים מוצלחים. אני סומך על דוטרי שייתן פה ביצוע מפציץ, ועל קלי שתיתן איזה טוויסט מעניין. אני גם סומך על אייס שיהיה משעמם, גרוע, צפוי ולא מוצלח, אך שעדיין יישאר לעוד שבוע
.
רוד סטיוארט הוא המנטור, שזה מוזר. כאילו, זה לא מוזר כי הוא הוציא סדרת אלבומים מהסונגבוק, אבל במקור הוא רוקר רציני. אבא שלי תמיד אומר שהוא ממש אוהב את רוד סטיוארט, אז אני אסמוך על המילה שלו, אבל הגרייט אמריקן סונגבוק זה לא משהו
. יאללה נו.

כריס דוטרי – What A Wonderful World

למה אתה עושה לי את זה כריס??? למה לא לקחת שיר משעמם ולתת לו ביצוע משוגע? הוא יכל לתת פה הופעה של פעם בחיים. אבל מעבר לזה, זה היה נחמד. יש לו קול יפה גם כשהוא לא צועק עליי, זה נחמד לגלות את זה. 8.5

פריס בנט – These Foolish Things
הייתה מתה להיות בילי הולידיי, אבל זה היה ביצוע מאד מוצלח בעיני. לא זייפה בכלל. אבל זה היה קצת זקן מדי, לא? לבושה קצת מזעזע. 8.5

טיילור היקס – You Send Me
זה היה פאקינג אוסום. הוא כזה בחור נחמד והוא שר פשוט מצוין. 9.5

אליוט יאמין – It had To Be You
מצוין. ואוו מה קורה בערב הזה? אני אוהב את כולם
9
(דילן, קרי אנדרווד עשתה לשיר הזה ביצוע עם טוני בנט, ממליצה לחפש או שזה ממוצע ומטה? או שבכלל לא שמעת?)

קלי פיקלר – Bewitched, Bothered and Bewildered
טוב משהו מוזר קורה הערב, אני אהבתי את הביצוע הזה. אמנם פחות מהשאר, אבל זה עדיין היה בסדר בעיני. 8

אייס יאנג – That's All
מה לעזאזל הוא לובש ומה עשו לו לשיער? בחירה אופנתית מוזרה.
אבל ווקאלית זה גם היה בסדר. מה קורה הערב? מוזר לי. 8

קת'רין מקפי – Someone To Watch Over Me
יש לי בטלפון את הגרסא של אטה ג'יימס לשיר הזה, וזה אחד מהשירים שאני הכי אוהב לשמוע בהפסקת סיגריה.
אבל בקשר לקת'רין, זה לגמרי הסגנון שלה, הבלוז-ג'אז-סטנדרטים הזה. וזה היה ביצוע מצוין לשיר מצוין. לגמרי הכי טובה הערב. ו...10!

טוב משהו מוזר קרה הערב. ממש אהבתי את כל הביצועים באופן כללי ולא התאכזבתי מאף אחד. אני ממש מקווה שקת'רין עשתה איזה אלבום של סטנדרטים, כי אני לגמרי אוריד אותו. לא אקנה, אבל אוריד
. ממש מפתיע אותי שהנושא הזה הצליח להיות כל כך טוב בעיני.
הבוטום 3 צריך להיות פריס, אייס וקלי, כשאייס הולך.

תוצאות:
קשקושים, סיכומים וכו' ואז קליפ של פורד. נחמד כרגיל.
רוד סטיוארט עולה לבמה, ריאן מתקשקש איתו קצת ואז הוא שר את The Way You Look Tonight.
ואז פרומו לשבוע הבא – אדראה בוצ'לי, שירי אהבה. יהיה קיטשי, זה מובטח.
ותוצאות- מחלק אותם לשתי קבוצות.
אליוט בצד שמאל, כריס בצד ימין, פריס בצד ימין, קלי בצד שמאל, אייס בצד ימין, קת'רין בצד שמאל.
טיילור נשאר על הספה, והוא בטוח. ואז הוא אומר לו, כמובן, להצטרף לצד שהוא חושב שבטוח. להזכירכם, צד ימין הם כריס פריס ואייס ובצד שמאל קת' פיקלר ואליוט. הוא הולך, לוחץ את היד לכריס ואז עובר לעמוד בצד השני
. והוא צודק.
כריס, פריס ואייס הם הבוטום 3. אוקי זה מוזר. והוא שולח את פריס לשבת
. אני יודע שכריס לא הולך עכשיו, אז ביי אייס. אבל מוזר לי שכריס הגיע לבוטום 2. המעריצים שלו כנראה התאכזבו מהביצוע הרגוע הזה.
אוקי, קראתי עליו בויקיפדיה עכשיו (אני עושה את זה אחרי כל מתמודד שמודח) וראיתי שהוא נשוי לדיאנה דה-גרמו, זאת שהפסידה לפנטזיה בגמר. יש עוד זוגות איידוליים כאלה?
יאללה לטופ 6!

SHTRUDIDI

New member
טופ 7...

לא אשכח את הערב הזה שהברומנס הראשון בתולדות איידול מצאו עצמם בבוטום 2.
אבל עוד לפני זה...

כריס נתן ביצוע שקט אבל מעניין. אהבתי את זה שהוא ביצע את השיר כפי שהוא ולא ניסה בכוח להפוך אותו לרוק כבד יותר. הוא נשמע נהדר ומבחינה וואקלית זה הביא משהו אחר.

טיילור היה אדיר ושר את אחד מהשירים האהובי עליי.

פריס נתנה כאן את ההופעה של החיים שלה. שכחתי ממנה לגמרי עד לרגע זה כשקראתי את הסיכום שלך. אני זוכרת שהיא לבשה כתום והתעצבנתי שעשו ממנה דודה, במיוחד כשהיא מביאה אותה בכזה ביצוע ווקאלי מטורף.

קת'רין נתנה ביצוע טוב ונראתה נהדר.

למיטב זכרוני אין עוד זוגות איידולים שהתחתנו אבל היו עוד זוגות שיצאו שלבים מסוימים, למשל קונסי וקלי שדיברו עליהם בזמנו כשהיא עוד הייתה בתחרות וגם קימברלי קולדוול אהובתך ודיוויד קוק שיצאו לתקופה מסוימת. לא זוכרת עוד אבל אולי יש כאלה.

Oukami Kun

New member
פריס לבשה ורוד

אבל זה אכן היה דודתי.
קונסי זה קונסטנטין?
אה וג'סיקה סנצ'ז יוצאת/יצאה עם דיאנדרה מהעונה שלה. משום מה העובדה הזאת הוסרה מדפי הויקיפדיה של שניהם, אבל אני זוכר שזה היה שם. יש מצב שזה שקר.

SHTRUDIDI

New member
אוי ואבוי, כתבתי קונסי

זאת הייתה השעה. אכן התכוונתי לקונסטנטין.
נדמה לי שאתה צודק ודיאנדרה וג'סיקה יצאו.
וגם אמבר וברנל מהעונה האחרונה היו זוג.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 7 AKA הלילה של קת'

טופ 7
רוד סטויארט מגיע עם התינוק שלו
דברים שהיו קורים רק בעונה 5

דוטרי – What a Wonderful World
זה לא היה ביצוע רע, רק קצת ישנוני ושמעתי אותו מבוצע טוב יותר באיידול, אפילו ע"י- DARE I SAY- שאנון מגריין.

פאריס – These Foolish Things
איזה כדור שינה. לא הצלחתי להחזיק מעמד עד סוף השיר.

טיילור – You Send Me
זה הרגיש כאילו הוא שר 3 מילים כל השיר. אבל הוא יודע למכור את ה-3 מילים האלה כמו אף אחד אחר בתחרות..

אליוט – It Had To Be You
התחיל קצת צולע אבל מהאמצע זה נהיה טוב.

פיקי – Bewitched, Bothered, and Bewildered
ווקאלית זה היה ביצוע טוב אבל איזה שיר נוראי. היא כזו חמודה

אייס – That's All
ראיתי את השם של השיר ולרגע שכחתי מקיומו של אייס או מהעובדה שהוא אי פעם שר את זה ונזכרתי בביצוע נהדר של פיליפ*2 לשיר עם שם זהה ולרגע פיתחתי ציפיות ואז נזכרתי שזה ערב שירים גרועים אז זה לא יכול להיות זה. וזה אכן לא היה זה. וזה היה גרוע.

קת' – Someone to Watch Over Me
אני מסתכלת עליה ופשוט נמסה. היא כל כך יפה, אין לי מספיק מילים לתאר כמה שהיא מדהימה בעיני. הביצוע הזה על אף שלא נופל בקטגוריות הז'אנרים האהובים עליי ועל אף שהעדפתי את הביצוע של אליסון על פני זה של קת'- אני עדין חושבת שהיה רגע מאוד קסום בערב הזה. הפשטות הזו שבה היא מצליחה לשיר ולגרום לשיר הזה להמריא פשוט יפהפייה. היו לה לא מעט ביצועים צורמים במהלך העונה כי הקול שלה נוסק למעלה בחלק מהתווים בצורה לא נעימה לאוזן אבל בביצוע הזה היא פשוט נתנה את כל כולה ונכנסה לדמות והביאה ביצוע מעלף. אחד הטובים בעונה בפרט ובאיידול בכלל.

תוצאות-
פרסומת פורד חביבה ביותר.
רוד סטויארט מופיע את השיר שהוא לא הרשה לקת' לשיר
הייתי מעדיפה לשמוע את קת' שרה אותו..

אהבתי שטיילור החליט לבחור את הקבוצה הבטוחה. כל הזמן עושים את זה ותמיד המתמודדים משחקים אותה נחמדים מידי ומסרבים לבחור כשברור לכולם מי הקבוצה הבטוחה. אולי במקרה הזה כריס שהיה בקבוצה השניה גרם לחלק מהצופים לתהות האם הקבוצה שלו בטוחה בגלל שהוא שם אבל אחרי הביצוע הזה של קת' שגם קיבלה את פימפספוט, היה ברור שהיא לא בבוטום ובנוסף, פיקלר שלא הייתה עד השלב הזה מעולם בבוטום, הייתה איתה בקבוצה, כך שהיה ברור שהן מרכיבות את הקבוצה הבטוחה.
אאל"ט רק בעונה הזו ובעונה 8 (בלי לספיילר לנדב שמות) היו מתמודדים שהסכימו לבחור צדדים. היו עוד עונות שהמתמודדים שהתבקשו לבחור, בחרו? אני לא זוכרת...
בכל אופן נפטרנו סוף סוף מאייס. תענוג.

Oukami Kun

New member
בטח שהיו,

בעונה 3 בערב ששלושת השאניקוות היו בבוטום, מי שהיה בטוח (ג'ורג' לדעתי) בחר בקבוצה שלהן והוא טעה. בעונה הקודמת הוא סוגשל עשה את זה בטופ 6, כשקונסטנטין ועוד מישהו (סקוט? אנתוני?) היו צריכים לבחור מי מהם מתאים לאיזה צד.

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי קרי

זכור לי במעורפל ששמעתי את הביצוע הזה שלה עם טוני בנט אבל אם אני לא זוכרת אותו לטובה כנראה שהוא לא היה משהו.
מצד שני, זה סו לא הסגנון שלי אז יש מצב שאתה תמצא אותו חביב.
אני זוכרת שזה היה אלבום עם הרבה אמנים טובים (אפילו הדיקסי צ'יקס האדירות!!) אבל נרדמתי במהלכו. אני ממש לא אוהבת שירים כאלה.

Oukami Kun

New member
טופ 6 – שירי אהבה.

היכונו לקיטש דביק ומתקתק. אנדראה בוצ'לי הוא לא הקאפ אוף טי שלי, אבל אין ספק שאת time to say goodbye אני מכיר מגיל 0 בערך. נו טוב.

קת'רין מקפי – I Have Nothing
נראית מדהים, שרה מעולה. לא מבין למה השופטים יורדים עליה כל כך, אבל נהנתי מאד. 9

אליוט יאמין – A Song For You
לא הייתי ממש ממוקד בכל העניין אבל הוא שר ממש טוב. 9

קלי פיקלר – Unchained Melody
לא אוהב את השיר הזה. מודה. אבל זה היה ביצוע נחמד. התו הגבוה שהיא הגיעה אליו היה ממש מוצלח. אמנם היא לא הייתה מחוברת רגשית מספיק בעיני, אבל זה היה בסדר. 8

פריס בנט – The Way We Were
היא בת 17 אבל נשמעת בת 50... לא אהבתי את זה במיוחד. 7

טיילור היקס – Just Once
החצי הראשון היה משעמם, אבל הסיום היה ואוו. אז סך הכל נחמד. 8.5

כריס דוטרי – Have You Ever Really Loved A Woman?
זה היה הביצוע הכי טוב הערב, אבל אני חושב שהוא יכל למצוא שירי אהבה קצת יותר בועטים מזה, שהיו הולכים עם הסטייל שלו. אבל זה היה ווקאלית מושלם. 9.5

טוב, היה דביק ומתקתק כמו שחשבתי.

תוצאות:
מתחילים וסיימון מתנצל בפני קת'רין, הוא אומר שהיא הייתה טובה יותר ממה שהם אמרו שהיא הייתה. יופי.
עוד קשקושים ואז קליפ של פורד, Call Me. קליפ משעשע

אחרי זה אנדראה בוצ'לי עולה לשיר, כמובן. הוא שר איזה שיר ובהתחלה לא הבנתי למה הוא עוצם עיניים, ואז נזכרתי שהוא עיוור
.
וקצת תוצאות. הוא מחלק אותם לשלושה זוגות. שולח את קת'רין לצד שמאל, אליוט לאמצע וקלי לצד ימין. הוא מצרף את פריס לקלי (הן הבוטום 2 דעתי), טיילור מצטרף לאליוט. כריס מצטרף לקת'רין.
הוא אומר להם ששניים הם הטופ 2, שניים באמצע ושניים הבוטום 2. הוא שולח את טיילור ואליוט לביטחון, הם האמצע. כריס וקת'רין מוכרזים כאלו שקיבלו את מירב הקולות, כמובן.
אז הבוטום 2 הוא קלי ופריס... לא משנה לי מי תעוף, שתיהן לא היו מדהימות, אבל קלי הרבה יותר נחמדה כדמות.
קלי אומרת שאחרי שהיא ראתה את ההופעה היא חושבת שמגיע לה להיות בבוטום 2, ואז היא מודחת
. עצוב לי עליה.

SHTRUDIDI

New member
עוד פעם אני רוצה להגיב

קודם כל- בדיקת שמיעה. ההופעה של קת'רין הייתה ממש אבל ממש לא מוצלחת וואקלית. זו הפעם הראשונה שהסכמתי עם השופטים בביקורת באופן מדוייק וכל כך התעצבנתי שסיימון התנצל למחרת!
אני עוד זוכרת שהיא צווחה שם ורצחה את השיר עם הדבר הצהוב הזה שהיא לבשה.

חוץ מזה- ביצוע מושלם של אליוט. בכיף נכנס להיכל התהילה של הביצועים הטובים ביותר באיידול לדורותיהם
וואקלית מדהים, מחובר רגשית ופשוט וואו.

כריס עם הג'קט
עוד ביצוע מעולה ורגע בלתי נשכח שלו שר בעודו שוכב על הרצפה. חתיך

ורגע של ציטוט- "בהתחלה לא הבנתי למה הוא עוצם עיניים"

ביי קלי

LeAnnDylan

Well-known member
פיגיצוגוץ אני אתן לך

מטונפת אחת, איך את מעזה לרדת על משהו שמוציא את כל הבובז של קת'רין החוצה?
עד היום הדבר הכי זכור לי מהעונה הזו מעבר להימרחות שלה על הרצפה כמו הומלסית בסאומוור
זו השמלה הצהובה עם הבובז בחוץ

SHTRUDIDI

New member
גם פיציגוץ וגם מטונפת, שיא חדש גם בשבילך

ועזבי את הבובז, אחרי ההופעה הזאת כולם דיברו על חלק אחר בגוף שטענו כי נחשף

LeAnnDylan

Well-known member
איזה חלק

וזה לא פיציגוץ, זה פיגיצוגוץ

אמרתי לך שמוספים ג' אחרי כל הברה!!

למעלה