הי לא הרשתי לך לעקוף אותי!
סתם, היה לי יום עם אשכרה עבודה אז לא הספקתי לראות את זה. אבל עכשיו הספקתי
טופ 8 – קווין!
הי עשו את הקטע עם השם גם לפנטזיה. אז זה לא כי הם מזלזלים בזכרון של הצופים, הם פשוט עושים את זה לכל מי שהוא משהו בעולם. בכלל. אז הא!
טוב, גילוי נאות – אני מכיר את כל הקטלוג של קווין. רובו בעל פה. יש לי את כל האלבומים שלהם באייפוד, חלקם גם בעותק פיזי. הייתי בן 14 כשראיתי את המחזמר שמבוסס על השירים שלהם בלונדון ומאז אני רק מחכה לרגע שאחזור ללונדון כדי לראות אותו שוב.
אז קשה להרשים אותי עם קאברים של קווין, וזכור לי שהשבוע קווין של עונה 11 היה מעצבן ברובו. כמעט כמו השבוע ביטלס של עונה 12.
באקי – Fat Bottomed Girls
השיר הזה הוא מהאלבום הכי אהוב עליי של קווין, והוא ביצע את זה רע. הקול שלו נשמע מוזר, הוא לא נתן מספיק אנרגיות בשבילו, מסכים לגמרי עם סיימון. 7
אייס יאנג – We Will Rock You
אם זה מחוץ לקומפורט זון שלך, למה לעשות את זה? יש לקווין כל כך הרבה בלדות מצוינות, אפילו באלבום הזה יש לו את Spread Your Wings שהיה יכול להיות מעולה בשבילו. זה היה חיקוי בזוי והיה לו איזה חלק באמצע שהיה ממש נורא. 5
קלי פיקלר – Bohemian Rhapsody
טוב זה היה לי ברור שזה יהיה אסון, אבל דווקא היא הייתה יותר טובה ממה שציפיתי. זה עדיין היה מוזר, אבל פחות גרוע מאייס. והיא נראתה ממש טוב. וזה גם שיר שאי אפשר לקצר לשתי דקות, לא משנה כמה מנסים. אם היה לזה סטודיו הייתי שומע וכנראה אוהב יותר. 7.5
כריס דוטרי – Innuendo
זאת בחירה ממש מוזרה בעיני. אני מאוהב בשיר הזה, אבל הוא לא בוצע מעולם לייב, וכנראה בצדק. הוא לא כל כך עובד בלייב. אבל הוא סיים אותו מדהים בעיני ורק זה שווה לתת לו ציון גבוה. 9
קת'רין מקפי – Who Wants To Live Forever
נמנמנמ מוזר לי שהיא שינתה שיר, אבל שמחתי שהיא עשתה את זה. שיר מדהים בעיני, והיא נתנה ביצוע משכנע. קצת זיופים פה ושם אבל זה לא הפריע לה להיות מש טובה. 8.5
אליוט יאמין – Somebody To Love
אני ממש אוהב את השיר הזה והוא פשוט לא עשה את זה טוב. השיר רץ לו מהר מדי. הוא מלמל לפעמים. לא יודע, לא אהבתי. 7
טיילור היקס – Crazy Little Thing Called Love
הוא החטיא את המיקרופון כשהוא ניסה לבעוט בו
. אבל זה היה ביצוע מעולה. באמת מעולה. 9
פריס בנט – The Show Must Go On
נשבע ששכחתי שהיא כאן
. זה היה רע בכל כך הרבה רמות. אני אפילו לא יודע ממה להתחיל מכמה שזה עצבן אותי. איך היא לא עפה אחרי זה? 4
לסיכום, היו כמה שהיו סבבה אבל היו כמה רוצחים. אני ממש מקווה שפריס עפה אחרי זה, אבל גם באקי או אייס מוזמנים לעוף לי מהמסך בכיף. גם קלי למען האמת לא הפציצה, אבל אני רוצה שהיא תישאר כי היא חמודה
תוצאות:
אוי לא, תוכנית ארוכה
. אני מקווה שזה אומר שיש הופעה ארוכה של קווין.
קשקושים וזה ואז הם עולים לשיר מחרוזת שירי קווין וברקע יש סרטון של כל מיני יצורים מהאודישנים
. אה, לכל שיר הם מתאימים קליפים משלו. זה נחמד. וקצת קיטשי
אבל הביצועים ממש ממש טובים, ההרמוניות שלהם ברמה מאד גבוהה, אני התרשמתי.
אחרי זה קליפ של פורד, Hit Me With Your Best Shot, שוב הרמוניות מגניבות אבל פחות טוב מהלייב.
ואז יש קטע על המשפחות שלהם
. רגשות ודמעות וכו' וכו'.
קליפ של פריוויו לשבוע הבא עם רוד סטיוארט והגרייט אמריקן סונגבוק
. נדיר שהיו ביצועים מוצלחים מהשבוע הזה. אבל אפשר לחכות עם המרמור הזה לשבוע הבא
.
ואז תוצאות? סוג של. קליפים מהבית של כל אחד ואז מה השופטים חשבו עליו ורק אז הוא אומר למתמודד אם הוא בטוח או בבוטום 3.
ראשון הוא טיילור, הסרטון הוא על החברי להקה שלו. והוא בטוח.
שניה היא קת'רין, הסרטון הוא על ההורים שלה ויש צילומי ילדות שלה. דמעות לרוב. והיא בטוחה.
שלישי הוא כריס, הסרטון הוא על אחיו ועל המשפחה. הוא בטוח.
אחריו הסרטון של קלי, הסרטון הוא על סבא שלה. גם היא בטוחה.
אז הסרטון של אליוט, עם האמא הכלכך יהודיה שלו
. הוא בבוטום 3 ומבקשים ממנו לשיר שוב את השיר מאתמול. אני מדלג ברשותכם.
הסרטון של אייס היה על זה שהוא הכי קטן מבין 5 אחים. די משעשע. הוא בבוטום 3 ואז הוא עולה לשיר שוב. אני ממש אדלג, ברשותכם.
אחרי זה הסרטון של באקי היה ממש משעמם
. ואז סרטון מלא שאניקוות על פריס
.
ומי שבבוטום 3 הוא באקי.
אז הבוטום 3 הם אליוט, אייס ובאקי. אייס מודח סופסוף? או שמא זה יהיה באקי?
זה באקי
.
דווקא הוא לא היה הכי גרוע שבוע שעבר, אבל אוקי.
יאללה שייגמר כבר ><
יאללה לטופ 7!