עונה 4 פרק 4

יסמין@

New member

טובי הופל ביער, כדי להפליל אותו בדליקה. אחרי שהוא הופל זרקו את המצית לידו (משום מה, החליטו בסוף לא ללכת על קו הזה של העלילה), ואז זה באמת מוזר שהוא הופל ביער...

voodoogirl1

New member
חדשה כאן..

אתם חושבים שמליסה באמת מנסה לעזור לספנסר?
אני חושבת שהתיאוריה שלאליסון יש אחות תאומה באמת נכונה, פתאום אמא שלה חוזרת לעיר והן רואות את אליסון עוזרת להן(לדעתי היא בחיים), וגם העניין של הבחורה הבלונדינית שהמטפל שטיפל באמא של טובי הזכיר אותה..

a silver cat

New member

קשה לי לענות על זה כי האמת שלא הבנתי כל כך איך בדיוק מליסה עוזרת לספנסר. מה בדיוק היא עשתה כדי לעזור לה? ואם היא עוזרת לספנסר, אז למה היא כל כך מסתורית איתה ולא חושפת בפניה את הקלפים ואת מה שהיא יודעת?
אני לא חושבת שמליסה אומרת את כל האמת.

לגבי אליסון והתאומה- אני לא יודעת. לדעתי הכותבים ינסו למצוא דרך שהשחקנית שמשחקת את אליסון תוכל להופיע יותר מאשר בפלשבק אחד פעם בשני פרקים. אז או שהם יעשו את זה ע"י זה שיתברר שאליסון בחיים, או שיתברר שיש לה תאומה שהיא בחיים.

voodoogirl1

New member

זה הגיוני שהיא לא מספרת בשביל לא לסכן אותה. פחות הגיוני כי היא נראית כאילו היא מנסה להגן על עצמה.

היה את הקטע הזה שראו את היד שלה יוצאת מהשטח שבו קברו אותה בחיים, היא כנראה חיה. השאלה מי זה A שקבר את אליסון ורוב הסיכויים שזאת התאומה שלה. אולי אליסון בחיים והיא מתחבאת ממנה. ממי עוד אליסון יכולה לפחד כל כך? מי יכול להיות יותר חזק ממנה?

a silver cat

New member

אני לא חושבת שA הוא זה שקבר את אליסון.
למה רק מהתאומה שלה (אם יש לה) אליסון יכולה לפחד? אני מניחה שיש עוד אנשים שהיא יכולה לפחד מהם.

ולגבי מליסה, יש משהו בזה שהיא לא מספרת לספנסר כדי לא לסכן אותה, אבל אני עדיין חושבת שזה קצת מוזר שהיא ככה משאירה אותה באפלה ולא אומרת לה שום דבר.

such an angel

New member

לפני הכל אני חייבת להגיד שאריאה פשוט התלבשה יפה הפרק לשם שינוי !!!
באמת שממש כמעט הכל הפרק רק לקראת הסוף היא הרסה, היא התלבשה ממש יפה !

הפרק בכלי היה ממש טוב וממש מותח
הסצנה שהכי אהבתי זה שספנסק התותחית הזו ואריאה ככה עקבו אחריי מליסה מהרגע שהן צילמו אותה בבית עד
העימות של ספנסר ומליסה
סופסוף ספנסר העזיה לעמוד מולה !

באמת פרק מעולה ואני רוצה שיגיע כבר יום שלישי שנוכל לראות את הפרק ברביעי !!! חחח
איזה כיף D:

סך הכל סדרה מעולה וקאסט מדהים הפרק השבוע היה פשוט מעולה

a silver cat

New member
לדעתי

אריאה מתלבשת די מזעזע, לפחות לפי מה שאני זוכרת. אני זוכרת שהרבה פעמים לא אהבתי מה שהיא לבשה.
אריאה אמורה להיות אמנותית וייחודית. וכן הבגדים שלה מאוד ייחודים, זה לא אומר שהם יפים.

בתכלס, חוץ מאמילי שמתלבשת די רגיל, לכל שאר השקרניות כבר יצא ללבוש בגדים שחשבתי שהם לא משהו. אצל אריאה זה קרה יותר פעמים.

נכון, במיוחד

החולצה הכחולה עם הגולגולות... לא יוצא לי מהראש, וכבר עבר המון זמן מאז.....

יסמין@

New member
בדיוק!

החולצה התכלת עם הגולגלות הייתה כל כך לא לעניין (אם כבר גולגלות, זה לא הולך עם צבע נאיבי וילדותי כמו תכלת). הרבה פעמים מלבישים את אריה (בשם המקוריות) בבגדים פשוט לא יפים. ואם כבר, גם את האנה לפעמים מלבישים כמו אישה מבוגרת. ודי כבר עם כל הבדים המשובצים האלה!

בפרק האחרון

הלבישו את ספנסר כמו אחות עם השמלה הלבנה הזאת. היא נראתה כל-כך מגוחכת, שפשוט צחקתי למראה הבגד....

מההההההה??

אחד הפרקי הכי לא ברורים בסדרה.
נתחיל מזה שאני בכללל לא זוכרת מה קרה על הרכבת הזו בהאלווין, מי בכלל ניסה לפגוע בספנסר?! רק סיממו את אריה ושמו אותה במין תיבה עם גארט המת, לא? ומונה שהתחפשה לכיילב, אבל מה הקשר ספנסר?
אני בכלל לא זוכרת שהיה שם איזה אישיו עם 'מלכת הלבבות', או שבכלל הייתה שם אחת כזו. אז לא ברור לי מה ספנסר רוצה ממליסה.
אבל גם מה הקטע של מליסה? היא אומרת שלדעתה ווילדן קיבל הוראות להיות על הרכבת הזו, ולכן היא חשה צורך להעתיק ממנו את התחפושת ולהיות גם על הרכבת? למה?
והקטע הזה של "שלחתי את שאנה וג'נה לשם להגן עליכן" הכי מצוץ מהאצבע! הרי אמילי ראתה את שלושתן בבית של ג'נה כשהן אומרות "those bitches" - הכלבות האלו יהיו במסיבה... לא נשמע בדיוק כמו אהבה גדולה, וגם למה שג'נה, ג'נה!!! מכל האנשים בעולם, תרצה להגן על הבנות?! הן גרמו לה להתעוור! היא שונאאאאת אותן! והשאנה המעצבנת הזו - היא מאיימת עליהן כל הזמן, איזה אינטרס יש לה לעזור להן?!
וגם בסרטון, שראו שהן מרימות את ווילדן המעולף אחרי שאשלי דרזה אותו - גם את זה הן עשו בשביל להגן על הבנות?! ואיך בדיוק הן ידעו שהוא שם?
איזה שטויות! הרי ברור שהן בTEAM A או משהו כזה, וממש לא מחפשות את טובת הבנות.

מה הקטע של ארייה? אני נורא אוהבת את הדמות שלה, אבל היא עושה שטויות בזמן האחרון! מה יש לך לשלוח הודעה לעזרא שאת רוצה להכיר אנשים חדשים? הוא תחת מעקב! ותעשי את זה, למה את צריכה לדווח לו על זה?! ומה יש לה לשלוח את אמא שלה לקצה העולם? זה מה שחסר לה, להיות לבד עם האבא הקוקו שלה שיצא עם מטורפת ואולי קשור למוות של אליסון(כמובן שזה קו עלילה עתיקקקק, מלפני כמה? עונה? ככה שבסדרה הזו זה באמת עתיק, אבל אל תשכחו שגם האופציה הזו הייתה קיימת!).
A מאיים, הוא/היא לא תמיד מבצעים, אין לו/לה שום אינטרס כרגע להרוג/פגוע באמא של ארייה!
אני דווקא מבינה אותה שסיפרה לג'ייק, הגיע הזמן לקצת כנות במערכת יחסים הזוגית של מישהי מהבנות האלה!

כל הקטע עם אמילי ושירותי הרווחה - מגוחך ברמות, אפילו לא אתייחס.
רק אגיד - היא כולה נפלה על אבן! מונה הועפה מצוק כשניסתה להרוג את ספנסר, ולא נפצעה ככה! איזו הגזמה! סתם הכותבים רצו שהיא תיפצע ולא ידעו איך לעשות את זה.

האנה- את הכי חכמה מכולכן, יש לך חוכמת רחוב, רק תלמדי לסתום את הפה! עמה.

ספנסר - לא מאמינה שהיא מאמינה למליסה אחרי כל השקרים שלה, ובאופן כללי - הלוואי שיעיפו את מליסה מהעלילה, הדמות שלה נמרחתתתתתת, מביאים אותה כל פעם שלא יודעים במי לחשוד! היא הייתה בהיריון שנים ואז בעצם היא לא הייתה בהיריון והייתה בזוגיות עם מי שאולי רצח את אלי(לפחות אז חשבו כך), וכל הזמן היא נותנת לאנשים זרים לסחוט אותה בעזרת כלום, תפסיקי להתערב ועופי! ככה לא יסחטו אותך! טיפשה.

לא קראתי את הספרים אבל עכשיו אני בטוחה שהכותבים של הסדרה שיקרו והיא תהיה בדיוק כמו בספרים - מונה הייתה A, אלי לא מתה/ כן מתה ויש לה אחות תאומה. זה ברור וזה מתחיל להיות פתטי.

אה! ושל מי המסכות שמליסה שברה?!

פשוט לא הצלחתי לזהות את הפרצוף כשראו את המסיכה בתוך המים, וגם כשA תיקן את המסכה, זו אותה אחת? הראו בקלוז אפ את הפנים אבל אני פשוט לא מצליחה לזהות! זה מה זה לא דומה לאף אחד!
מי זה?!
האמת שגם המסיכה של מליסה לא דומה לה, בחיים לא הייתי מבינה אם הבנות לא היו אומרות את זה.

קודם כל, ברוכה הבאה!

דבר שני אוהבת את סגנון הכתיבה שלך.

אני מסכימה איתך לגמרי שכל השיחה בין מליסה לספנסר הייתה הזויה בלשון המעטה. באמת למה שג'נה ושאנה ירצו להגן על הבנות? באמת שאין להם אינטרס. הדבר היחיד שמליסה אמרה שאפשר ללמוד מהשיחה שוילדן הצית את הבית, וגם זה לא ממש ברור למה. יסמין הציעה אופציה שיש כמה חבורות ברווזווד ולא בטוח שמליסה, ג'נה ושאנה שייכות לצוות הקפוצ'ונים השחורים, יכול להיות שהן שייכות לצוות אחר שגם רוצה לפגוע בבנות, כי כמו שציינת הבנות גרמו לג'נה להתעוור (בהשפעת אליסון), מליסה שונאת את אחותה כי פעמיים!! לקחה לה את החבר/ארוס, ושאנה עד היום לא הבנתי מה הקטע איתה...

דווקא את אריה שרוצה להגן על אימא שלה, אני מבינה. היא קיבלה הודעה מA יכול להיות שזה איום, וכלום לא יקרה, אבל יכול להיות שהוא רציני וירצה לפגוע באימא שלה, והיא לא יכולה לקחת את הסיכון. טבעי ביותר שבת תרצה להגן על אימה, והנה היא קיבלה הזדמנות מצוינת מבלי לעורר חשד. אני לא חושבת שאריה הייתה צריכה לספר לג'ייק על עזרא. אחרי הכל אפשר עדיין להאשים אותו על קיום יחסים עם קטינה שהוא גם המורה שלה, והיא הייתה צריכה לסתום את הפה ולשקר, ולצאת מהסיטואציה בדרך אחרת.

כולנו מסכימות שכל הסיפור על שירותי הרווחה מצוץ מהאצבע, ולא הגיוני בכלל... אפילו לא ברווזווד.

מליסה אכן מעצבנת. אני לא אוהבת את השחקנית ולא אוהבת את הדמות, ובכלל היא לא תורמת הרבה לעלילה. אגב, המסכות שהיא שברה אלה היו הפנים שלה. וגם אני לא ראיתי את הדמיון, אלא רק אחרי שהשקרניות הסבו את תשומת לבי לעניין.

ואני מאוד מקווה שהפתרון לכל התסבוכת הזו יהיה יותר יצירתי מאשר לאליסון יש אחות תאומה, הפתרון הזה כל-כך שחוק והשתמשו בו כל-כך הרבה פעמים, והוא לא באמת מתאים לקו העלילה, שאני ממש מקווה שהפתרון יהיה משהו אחר...

אגב, ניסיתי לקרוא את הספרים, אך הם כתובים בסגנון ובשפה שמתאימים לכיתה ג'-ד'.

למעלה